Ganglion subaxilar inflamat

Buna seara,
In ultimul timp ma durea/intepa ocazional la subrat, dar nu reuseam sa localizez exact punctul dureros (durerea era mai mul o senzatie de disconfort). Aseara am localizat sursa durerii la subratul stang: o umflatura destul de mare, care sa tot aibe un diametru de 3-4 cm. Am dedus eu ca e un ganglion inflamat care de ieri ma doare destul de rau.
Intrucat aici azi a fost week-end nu am putut suna sa fac o programare, dar maine la prima ora dau telefon drei mele.
Am nascut prin cezariana acum 8 luni.
Aveti ideea cam ce ar putea fi (eu m-am gandit la ce e mai rau deja)...?
Raspunsuri

ciuf spune:
Mini, sa nu fie vreo infectie si sa ai nevoie de antibiotic. Sau de la laptic. Nu te gandi la prostii.
Sa ne tii la curent.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=2373476" target="_blank">Binecuvantarea

mini_me spune:
Lorenza am alaptatat numai prima luna, iar de 5 luni am revenit la anticonceptionalele de dinainte de sarcina, Logest.
Ciuf am avut o infectie la rinichi acum vreo luna pe care am tratat-o cu antibiotice, dupa care a fost totul ok (am facut analize inainte si dupa).

ralu pisi spune:
Nu te ingrijora prea tare pana nu te duci la doctor. De obicei la ce te gandesti tu nu doare. Poate sa fie intr-adevar un ganglion inflamat. Oricum du-te la doctor cat mai repede, chiar si numai ca sa te linistesti.

Lorenza spune:
Eu zic sa nu te alarmezi pana nu mergi la un doctor sa vezi despre ce e vorba!Sarcina produce multe transformari in organism si inca nu ti-ai revenit complet!Important e sa nu intri in panica pentru ca ii vei transmite copilului starea ta si nu va fi bine!Sunt convinsa ca nu e nimic de speriat!Mai multe nu-ti poate spune decat un medic la o consultatie amanuntita!
Multa sanatate!

florinutza26 spune:
Si eu zic sa nu te alarmezi pana nu te consulta un doctor,desi inteleg prin ce treci,ca si eu am asa ceva si m-am gandit la ce poate fi mai rau.Dar am facut un control,chiar la oncolog si mi-a spus ca nu am de ce ma teme pt ca e doar celulita.Da!Pur si simplula mine s-a depus acolo si e ca o umflatura care uneori doare,fara sa o ating,iar daca apas pe ea ma doare foarte rau.Mie,de cand doctorul mi-a zis ca nu am de ce sa ma ingrijorez,nu am mai facut-o.Sanatate!

mini_me spune:
Buna seara
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Am fost azi la dr si sunt 2 chisturi: cel mare care l-am simtit eu la axila si inca unul mic in lateralul sanului, cam la 5 cm distanta de acesta, in jos.
Maine am programare la ecograf si deja m-a indrumat catre chirurgie, pt ca aici dupa eco, chisturile de san le urmareste chirurgul si nu ginecologul. Mi-a spus ca cel mai probabil o sa imi dea tratament si spera sa fie ok.
Sa vedem ce va fi maine la ecografie

tierry spune:
Hmm..Mini ce fel de chisturi? Nu ti-au zis de ce natura sunt? Intreb ca si eu sunt in aceeasi situatie...sa ma tii la curent te rog.
Sanatate multa!

mini_me spune:
Buna, fetelor
Am fost la ecografie: din fericire nu este nici un nodul la san, din nefericire ganglionii de la axila sunt inflamati in partea stanga. Marti am programare la chirurg (m-au tranferat acolo)unde voi face analize de sange si vedem ce tratament imi da. Mi-au spus ca am o infectie undeva.

Lorenza spune:
Eu zic ca daca n-au gasit nimic la san,cred ca n-are de ce sa-ti mai fie frica,intr-adevar o fi vreo infectie pe undeva si cu ceva antibiotic o sa se rezolve!
Doamne-ajuta si multa sanatate!