Ganglion subaxilar inflamat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna fetelor,

Am fost azi la dermatologie pentru ca aveam de vreo 2 zile o iritatie ca o urticarie pe spate care ma intepa si durea si am crezut ca m-a muscat vreo furnica sau tantar la care sunt alergica. Surpriza a fost mare pentru ac diagnosticul e herpes zoster.
Din cauza asta sunt ganglionii inflamati. Mi-a dat tratament deci nu mai e nevoie sa ma duc la chirurug maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Am rasuflat usurata, ma temeam ca o sa citesc iar vreo chestie nasoala, ma bucur ca este doar zoster, asta se trateaza destul de bine in zilele noastre! Sanatate multa si atentie la recidive!

Mari

Mergi la inceput

Deja am inceput tratamentul. Bine ca e localizat pe spate si Doamne fereste nu pe trigemen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hmm...ce chestie..sa fie de la zona zoster..bine oricum ca nu ai nimic...Desi nici zona zoster nu e de trecut cu vedere dar nu e nimic grav....
Deci pe tine te-au trimis direct la chirug..mai bine ma duc si eu tot asa...ca mie doctorii mi au facut analize la sange si cum erau bune, mi au zis sa nu ma prea agit...Dar tot nelinistita sunt..
Sananate maxima si numai bine!

Mergi la inceput

Tierry, ai cumva vreo eruptie pe piele sau ai avut si a disparut? Mie nici prin cap nu-mi trecea ca ar putea fi zona zoster. Norocul meu e ca oricum ma duceam la dermatolog pentru un tratament cosmetic pentru fata. Trebuia sa ma duc sambata, dar am ajuns la ginecologie sa vad ce e cu ganglionul. Duminica am fost la eco, iar luni am ajuns la dermatolog si i-am aratat ce mi-a aparut. Bine ca a fost diagnosticat destul de repede si ca am inceput tratamentul. As fi putut foarte bine sa ajung la chirurg si cine stie la ce s-ar fi ajuns.. exista posibilitatea ca chirurgul sa nu recunoasca afectiunea, pentru ca nu imi trecea prin cap ca iritatia de pe piele are legatura cu ganglionul umflat...
Deja zona unde sunt veziculele arata mult mai bine si se retrage. Banuiesc ca e o forma usoara, intinsa doar pe cativa cm2.
Nasa mea a facut zona zoster imediat dupa ce a nascut si acum e in regula.
Sper sa imi treaca pana saptamana viitoare pentru ca pe 6 ajungem in Romania, iar pe 8 avem botezul fetitei.

Mergi la inceput