Piticodromul de sept-oct 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

JADI, nastere usoara Asteptam poze cu fratiorii
deci Cristina e in vacanta la Paris? Ce frumosssss!!!!mie tare muuult mi-a placutSper ca au fost si la Disney....
Am fugit la trebica m-asteapta un munte de rufe de calcat

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Noi (eu si sotul) am ramas iar singurei cu copiii, ieri au plecat parintii mei inapoi in Ro dupa doua luni cu noi aici!!!
A fost super de super, insa de unde credeam ca voi avea timp liber pentru mine, am fost si mai ocupata decat pana sa vina ai mei! Asa ca am zis adio forum si messenger ultimele doua luni! Am de recuperat acum, nu gluma....

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Nu am apucat sa citesc din urma prea multe, promit sa imi fac timp zilele urmatoare, ca acum sunt cu muntii de rufe de spalat si calcat, ca nici vremea n-a tinut cu noi, a fost ploaie la greu si racoare, ai mei saracii spuneau ca aseara cand au aterizat in bucuresti au simtit cum se topesc instantaneu, asta dupa ce dimineata plecasera de la noi cu polare pe ei....de la vreo 10 grade numai!!!!

Felicitari proaspetelor mamici Valen si Anya, sa va traiasca bebitele, sa fie sanatoase, mancacioase si somnoroase, iar voua mamicilor, recuperare rapida, laptic mult si cat mai putine nopti nedormite!
Gabi, nu mai stiu daca pe tine am apucat sa te felicit dar am o banuiala ca nu, asa ca felicitari din tot sufletul! Cred ca esti o mamica super fericita cu 3 iezisori!!!

Jadi, bafta multa maine, sa mearga totul bine!

Revin ca a inceput ploaia....si eu am franghia plina de rufe la uscat!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Off topic:

Fetele care aveti credit card si care doriti, trimiteti-mi PM sa va dau link pentru 40+50 free print credits cu 1 credit de free shipping (in cel mai rau caz, va costa shipping 2.50 Euro dar primiti minim 40 poze gratis). Nu am idee cat costa pozele de printat din format digital in Ro, dar aici noua ni s-a parut super oferta...Naspa e ca trebuie sa ai credit card ca sa poti plati...

Edit: la cat de mult folosesc eu forumul, de unde voiam sa postez cu litere cat mai mici, am postat cu litere maari cat China!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pentru prima data ieri am luat doar un mic baxuletz de pampers (ca acum stam doar noaptea cu el) si let's go cand iesim afara....Ce ieftin am iesit la magazin
Jadi succes
meme
Mary fain ca stati atata la mare...abia atept sa vin si eu in Italia
Irina si eu vad AMR-ul in lista, inca putin, inca putin
Nicole, deci asa la cap Aurora, eu imi aduc aminte ca era frumos....dar cam piatra pe plaja (abia astept si eu sa ajungem in mare)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

jadi, nastere usoara si refacere rapida!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

http://s199.photobucket.com/albums/aa286/cristina77g/

Poze cu noi de la Paris, daca vreti sa le vedeti

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Yassou, fetelor sau deja Kalispera!

Ce de vesti! Trebuie sa le urez bun venit pe lume Arinei si Soniei Gabriela, sa cresteti mari, frumoase, sa fiti norocoase si sanatoase! Si mamicilor Alina si Anto le urez nervi de otel si rabdare maxima (si laptic din belsug).

De nervii de otel cred ca au cea mai mare nevoie. Mie mi se pare asa de greu si cu unul dar apoi cu doi...m-am intors din contzed mai obosita decat am plecat, din cauza maimutzoaicei de Alex care a scos untul din noi sistematic. Pe drum a fost ok, s-a comportat bine, a mai marait ea dar ne-am oprit pe la benzinariile cu loc de joaca din Bulgaria. Am facut drumul din doua etape si a fost ok. Cand am ajuns la vila, primul lucru pe care l-a facut Alex a fost sa se arunce imbracata, in piscina, sub ochii nostri. Am sarit si eu dupa ea sa o scot, cu tot cu haine, a inceput super vacanta. Totusi a fost fara incidente vacanta, geanta cu medicamente nu a fost deschisa deloc. De mancat a mancat din borcanelele de acasa, a gustat doar intr-o seara peste cu ceva orez din farfuria mea. A stat numai in apa, ori in colac/ barcuta ori la mal, cu fundul in apa si jucandu-se cu pietricele. Mai nasol era la taverna, la masa de seara, ca trebuia sa mancam cu randul, mesele erau langa apa si ea facea ce facea si se baga in apa, cu tot cu sandale...

I-a placut la nebunie, de vorbit nu a invatat nimic, de facut la oala nici atat, babele de acasa mi-au zis "vaaai, ce a slabit copilul", dar nu am pus-o pe cantar, nu stiu daca au dreptate sau doar s-a mai innegrit si ea pe corp si pare mai supla.

Jadi,iti tin pumnii stransi, stransi pentru maine! Am incercat sa iti vad pozele de la mare, dar zice ca le-ai mutat, cand ai timp, da si tu linkul nou, te rog, vreau sa iti vad burta si lunganul la malul marii!

AM recuperat si paginile pe care le-ati scris! NU mai stiu ce vroiam sa zic, dar revin.

Aaah, Bianca, imi pare rau ca vrei sa il muti de acolo, dar daca te gandesti la o gradi care sa ofere conditii relativ asemanatoare, mergi si viziteaza si gradi Junior, stiu ca e mai departe un pic de noi, dar il pot lua/ duce ei. Au masini noi si frumoase. Am niste prieteni care au avut fetita acolo si chiar vreau sa o dau pe Alex din iulie, luna viitoare. Poate iti place si tie. Mie imi convine ca o aduc acasa ca nu pot ajunge asa devreme sa o iau (din pacate programul e pana la 17.30 si mi-au zis ca la maximi 18.00 trebuie sa o iau de acolo sau o aduc ei acasa.)

Mergi la inceput

Bonjour!!!

Noi am avut o super vacanta la Paris de care aveam mare nevoie.
Copiii au fost cuminti, (poate fiindca si noi aveam mai multa rabdare), au mancat f. bine: fructe (numai Victor), lapte (aici au excelat amandoi), si mai mult mancare de vacanta: pizza, cartofi prajiti cu carnita etc.
Victor chiar m-a intrebat daca vom manca asa mereu.

Borcanele si mancare speciala ptr bebei am mancat eu: am fost tare incantata de oferta lor, dar domnisoara noastra nu a mancat.

A, si au basculat cantitati imense de clatite, croissante si pateuri cu mere.

Ne-am intalnit cu Dana si Antoine + bunica din dotare care ne-au organizat o primire pe cinste. Multumim inca o data.
Se mira soacra-mea (a vazut pozele) de unde am eu o prietena asa buna.

Victor a decretat ca ii pare rau ca nu s-a nascut in Paris.

Am fost la "France Miniature", la Disney, cu vaporasul pe Sena (pe care Anca o numea "apaaa"), pe Champs Elysee (asta a fost dedicatie speciala ptr Victor), la Trocadero, cartierul latin - Notre Dame.
Oricum, a trebuit sa le promitem copiilor ca ne mai intoarcem in Paris.

A mai plouat sambata si duminica, in rest, a fost o vreme superba.

Copiii au fost tare obositi seara, adormeau instantaneu cand ajungeam in camera, asa ca am putut sta si eu cu sotul la un vin seara.
Am avut un apartament cu 2 camere si bucatarie, si tare bine a fost.

Alina, Antoanela, felicitari pentru cele 2 printese pe care le-ati adus pe lume. Sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii.
Voua multa sanatate si refacere rapida.

Cristina,

Mergi la inceput

Anca vorbeste mai mult in engleza decat in romana : "No,no, no way" cand ma refuza si cand ii zic "Vino la mama sa iti spun ceva" zice "What ?".

A, si Irina, iti inteleg perfect starea cum e cand stai In Franta fara familie. Cred ca de asta ne-a si placut excursia asta asa mult, ca am fost toti.
Drum bun acasa.

Jadi, nastere usoara. Sunt convinsa ca iti era tare dor de Giulesti. Abia astept pozele cu tine si 2 minuni.

Cristina,

Mergi la inceput