Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (199)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
ANA super dintzoasa Clara
e fain ca e marea langa voi,asa ca pentru vacante la voi e suficient sa trageti cate o mini excursie in munti sau o tura-doua pe an acasa in RO.Te-ai scos ![]()
BIANCA si COSMI lasati-ma cu socoteli d-astea ca-s
Orcum nu se poate compara,ca eu vreau sa stau 10 nopti la mare si vreo 4 la munte si atunci e un sejur dublu ca sa zic asa,ca majoritatea vad ca mergeti pe 7 nopti...Deci daca aleg Grecia ar pica muntele si iar nu-i bine
Pana in august mai am timp sa cujet.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
cosmi1975 spune:
MONI...eu stau 10 zile 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
maraki spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
neata gagici
TOANCA am luat o pe urrma ta ...rosu in gat antibiotic ....STEFAN a vomitat ieri de 2 ori si ne am dus la dr..foarte multi copii cu rosu in gat dar vad ca altceva nu are
miercuri plecam la mare la NEPTUN nu mi aduc aminte cum e acolo ca am fost demult
Cosmi e misto la Neptun, poate iti amintesti daca iti zic de Amfiteatru si Belvedere

tocmai m.am certat cu socra-miu
Eu ziceam ca trebuie sa bag aspiratorul si am nevoie de spatiu, el cerea amanunte: de ce sa aspir etc....m.am suparat si am luat inapoi valizele din fatza lui si am zis ca nu mai am nevoie de ajutor
cand a plecat de la noi l-.am salutat fara sa ma uit la elMonica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
MARAKI nu mi aduc mainte...dar merg pe mana ta ca i frumos
socru...sa si puna parerea la el acasa
szaboali spune:
...
ne-a fugarit o furtuna acasa...
Revin mai pe seara cu amanunte![]()
Am pus poze aici http://www.dropshots.com/ali-iarina daca aveti chef sa vedeti.
V-am
si mai revin eu ca acum tre sa despachetez...
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)
Biancas spune:
Moni..si eu sunt
cu socotelile si calculele. Pai eu nu am luat varianta de 10 zile la mare ca sa nu cheltui atat...nu ca nu mi-ar placea. Auzi? Ia uite o varianta buna de luat in calcul si vb f serios. La Casa de pensii cu adeverinta de la medicul de familie si cu ceva pile iti da bilet la mare pt 18 zile ( iei si pt Diana ca sa fie 2 bilete sa nu te bage cu alcineva in camera)...la pret mic si stai cat vrei. Era si la mine o varianta dar nu cunosc pe nimeni si sincer mi-e lene sa umblu cu plocoane si e cam tarziu ca azi maine bate concediul la usa si cine stie daca nu s-au impartit deja biletele pt iulie. Trebuie sa faci dovada ca platesti la ei si atat..ceri tratament..iti gaseste medicul de familie ceva boli de mare
. La mine chiar ar fi boala de mare dar e prea tarziu acum.
Sora-mea anul trecut a primit bilete de la pensionari dar intre timp si-a facut rost de bilete la Mamaia, hotel de 3 stele si au mers prin sindicatul ei. prin ei 18 zile costa f putin..vreo 5-6 mil...la hoteluri de 2,3 stele.
Puteti sta 10 zile si apoi merg parintii tai in continuare
...
E o idee nu? Merita sa te interesezi. poate cunosti pe vreuna ca si asha mergi cu declaratiile. Poate pana la anul imi fac si eu "pile" ca lunar merg si eu cu declaratiile
. Poti sa o pui si pe mama ta sa ceara bilete dar poate nu va avea asha succes ca tine![]()
Ana...da bine stati la capitolul dinti
momentan ati scapat de greu. Despre mare...mi-e dor de mare..inca nu asha de rau dar cand ma uit la TV si vad emisiuni de la mare imi vine sa ma iau sa fug sa fac o baie
.
Cosmi, sora-mea a luat un bilet pe ea, un bilet pe fica-sa la jumate de pret, si un bilet pe o colega care nu merge. Ei maine pleaca la mare si eu stau sa dau 2 examene

Barbatu-meu l-a dus pe Dani la socrii (asha ca eu am ajutor, sa moara unele de ciuda care nu incap de mine
) si noi ne pregatim incet incet de chef
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki...of of deloc nu te intelegi cu socrii aia...Poate le-a fost lene sa care geamantanele la ei. Sau vroia sa va mutati in mizerie? 
Ali...cam scurta vacantza...
ia zi cum e cu cortul cu 1 copil...eu sincer nu sunt amatoare de cort, prefer un pat in locul saltelei
Sotul meu e mare amator de cort si munte dar nu are pe cine pacalii
De 2 ori am fost la munte si de 2 ori ne-a prins ploaia
asha ca nu am amintiri frumoase. Si oricum linistea nu e de mine..ma plictisesc daca nu merg cu gasca
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

am pauza de la tv si am zis sa intru sa va citesc.
am comandat scaunele pt. bucatarie(verzi, ca si sticla de la mobila) si masa. acum ne gandim ce masuta sa luam si cum sa combinam pt. scarpiera si cuierul din hol.
Masa si scaune pt. living nu luam inca ca sunt foarte scumpe. si la cati musafiri vin l;a noi...nu merita sa aruncam acum cu banii.
Moni eu nu am zis deloc ca nu ai ce vedea in Grecia. eu ma refer stric la cazare- preturi, nu e normal raportul calitate/pret. Normal ca ai ce vedea, si acum ma gandesc cu placere la Santorini si la ce am mai vazut pe-acolo, raiul pe pamant nu alta.
Doar ca, daca mergi cu copil, eu prefer un loc sa ma relaxez, nu se pune probl. sa fac excursii cu el. si atunci merg undeva unde sa nu mor de ciuda ca sunt locuri misto de vazut si nu pot din cauza copilului. cand vreau sa vad asa ceva, merg si-l las pe Marco acasa.
e nasol ca ai numai in aug. concediu. atunci e si super cald si preturi mari. Noi cand am fost in sept. in Grecia erau 32 grade, cald totusi.
Cosmi imi pare rau de Stefan, insanatosire grabnica. sper sa nu faca ceva si marco, ca mi-a luat o lingurita cu inghetata de la mine. eu marti vreau sa-i fac ROR-ul, caci e un moment cand nu-i curge nici nasul
.
Bianca asa e, muncesti un an intreg si nu-ti permiti nici pe litoralul romanesc sa mergi. Nasol rau de tot am ajuns. asta e Romania!!!
Ali imi pare rau ca v-ati intors din cauza furtunii.
Maraki nu te mai enerva, ca nu rezolvi nimic. daca nu vor sa-ti tina valizele, asta e....
Mama a luat 2 bilete de 10 zile prin sindicat la Covasna. Vroia la Moneasa, dar nu a mai gasit. trebuia sa mearga si o matusa cu ea, dar s-a razgandit. asa ca pleaca luni, doar ea cu Dani. biletul e putin, 2,5 mil.daca era la Moneasa mergeam si eu cu Marco, dar asa e prea departe...si daca nu-mi place...ce fac?
si la noi a plouat azi noapte, dar acum sunt 36 grade afara.
va
si weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Giova..de bine de rau tu ai fost in luna de miere la turci, ai fost in Italia..ai mai iesit afara...dar altii?
Eu am fost acum 2 ani pana la unguri si atat
Ce e aia "scarpiera" ca nici in DEX nu am gasit ce inseamna
Moni..se apropie ziua ta...dai un
? 
Pe 8 iulie fica-mea face 10 ani
...ce batrana sunt
. I-am cumparat o pereche de role cu roti de silicon
. Sper sa nu aiba defect caci doar atunci vreau sa i le dau si au garantie o luna.
Ea avea role dar cu roti de plastic si alea merg greu si suna ca naiba.
Bianca
monica70 spune:
GIO chiar asa ,nu ne-ai pus deloc poze cu apartamentul nou,sau ti-e frica sa nu zica unele ca te lauzi ![]()
Eu ma gandesc ca de la anu' macar o saptamana sa imi iau la inceputul lui iunie de exemplu,sa putem merge si noi prin exotice d-astea,ca daca ne dau doar 2 sapt in august si una de Craciun ar ramane o saptamana.Nu ca nu m-ar lasa si acum,dar am mult de lucru in perioada asta,si fiind singura la conta,e greu sa lipsesc o saptamana cand functioneaza firma.Si mami a zis sa mwergem noi la Moneasa o saptamana,pe urma ei restul,dar nu-mi permit sa las lucrul,asa ca o sa ne multumim cu WE.
BIANCA pai mami de la pensionari a luat biletele la Moneasa ... la mare as putea lua pe numele socrului evenual.Trebuie pile mari insa.
Gata a papat Diana supa de fasole verde cu smantana,cu mami.Inainte de nani a papat supa de dovleac cu mine,m-a vazut si hop si ea si dupa fiecare lingura facea "mmmmmm" adica ce buna e! ![]()
A dormit fata vreo 3 h 
Acu merg sa sortam bagajele ei pe marti,ca luni mami n-are timp,maine e duminica si poate iesim pe undeva ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE