Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (199)
Raspunsuri - Pagina 12
Biancas spune:
Moni...merita sa incerci. Sora-mea nu a avut pile anul trecut si a luat bilete daca vroia. Eu nu am mancat niciodata supa de dovleac...
. Cand am nascut-o pe Sandra mi-a facut maica-mea dovlec cu maioneza dar nu e asha bun ca vinetele sau conopida. Tocanitza de dovleac am mancat de la Dani
.
Eu dovleac doar pane cu pesmet fac.
Giova..chiar fa niste poze sa iti vedem perdelele

![]()

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
luizza spune:
Buna fetele
Am vazut ca m-ati pus iarasi pe listuta
dar s astiti ca nu o sa vreau sa va dezamagesc dar nu voi scrie mult mai mult ca inainte...eu merg pe premiza ca ''mai rarutz ca-i mai dragutz'' oricum merci ca m-ati trecut pe listutza
Am vazut va vorbeati de vacante ......
Noi am fost acum vre-o 2 saptamani in Egipt si a fost absolut superb...si niste preturi
de tot sa te duci...sunt foarte multe oferte si foarte bune..noi de exemplu am mers pe oferta 3 nopti 4 zile 100$ totul inclus,bine ca am stat 6 nopti...deci ne-a costat 400$ de conditii nu vorbesc\,absolut perfect ,hotel 5 stele,totul inclus ,bar in piscina,apa plata in camera in fiecare zi...curatenie super...na hotel 5 stele, langa piscina o terasa unde erau non stop fructe,si prajituri ...
Este un fel de gradinita unde poti lasa prichindeii si cineva care se ocupa de ei...
Statiunea se numeste Tabha,Marea Rosie este absolut superba ,muntele Sinai(cred ca asa se numeste) la fel
singura problema e ca nu ai unde sa faci cumparaturi.....deci daca mergi acolo poti sa o faci doar pt relaxare..
Dec\i noi intr-o saptamana am cheltuit doar 400 $ (dar am cheltuit la free shop tot atat
)
deci merita
asa este fara avion,adica ma refer ca noi am fost cu mahina(locuim in Israel)
Dar cat o costa avionul pana in Egipt?
Referitor la Grecia ,sotul meu a fost in Grecia in martie(in interes de serviciu)la un hotel de 5 stele in Atena,Pentelikon se numeste
dar a zis ca Atena este foarte scumpa ,dar e frumos
de curatenie a zis ca nu se pune problema a fost foarte curat si bine,si mancare si tot..
dar acum stiti cum e difera la hotel la hotel
cum e si in ro
Noi suntem bine,burtica creste pe 28 voi afla ce este
baietel sau fetiza si daca domnul da si e totul ok pe 30 am sa vin in ro cu Maria,sa-mi vad parintii si voi sta o luna jumate
Nu stiu ce va face Maria pe avion,data trecuta a fost cuminte acum ce o fii o fi
Am o prietena care a plecat in ro si are un baietel de 2 ani si na copilul nu a fost asa cuminte pe avion,si in fatza ei era Loredeana Groza cica a inceput asta sa tipe pe acolo la prietena mea ca ce nu stie sa-si faca copilul sa taca ca pe ea o deranjeaza si ca nu stie sa- educe....
prietena mea nu a mai zis nimika saraca..da pe bune ce poti face unui copil de 2 ani?
Maria e bine ma inebuneste cu apa(la fel ca ,Marco,)asta inseamna ca sa o pun in cada cu apa,cred ca o pun cel putin de 3 ori pe zi si sta acolo pana i se fac mainile ca stafidele
inafara ca mergem la piscina de 3 ori pe saptamana
cred ca de la caldurile astea
in rest e bine numai ca problema e ca tot adoarme cu mana la titi
nu mai stiu ce sa mai fac,pt c\a deja ma cam dor....si ea le tot trage si le tot.............
Acum va pup fetele sper sa va distrati fiecare in vacanta oriunde ar fi aceasta si cel mai important e sa fim sanatosi ca restul conteaza mai putin
Luizza 21+ Maria
28 dec 2005
Biancas spune:
I-am facut ieri la fiu-meu un film in timp ce statea pe olitza.
Daca aveti chef sa il vedeti e aici:
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=MOV04519-1.flv
Pe situl asta se pot filme de 5 minute nu de 2 ca dincolo
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Luiza 
Fetelor eu merg sa ma imbrac sa plecam la chef ca mi-e sete
...nu mai am
rece
.
Sambata placuta tuturor 
Bianca
Giova spune:
Moni de ce sa pun poze cu aparatamentul? nu m-i s-a reprosat ca ma laud? bine ai zis-o
.
stiu cum e sa fi contabil, caci poti doar in anumite perioade ale luni sa-ti iei concediu. imi zicea contabila de la firma unde e Clau.
e nasol caci italienii inchid in aug. tot, si obliga si salariatii, chiar daca firma e in RO.
Bianca asa e, multumesc lui DD ca am iesit cat de cat prin tari straine, insa ma gandesc cu parere de rau la altii care nu-si permit.
Scarpiera, e dulap pt. papuci. nu e in Dex, am zis cuvantul in italiana, scuze.
Luizza ma bucur ca sunteti ok, si ca a fost misto in vacanta. Am auzit ca e frumos in Egipt, dar parca nu m-as incumeta cu copil mic. acolo e fain sa maergi primavara, caci e numai bine la ei. vara mori de cald.
E si Loredana aia...mare vedeta ce se crede...de ce nu a mers cu avion particular. ce naiba sa faci cu un copil mic? mai ales ca nu ai romergan la tine
.
merg sa le dau sa manance barbatilor, ca m-au innebunit preturile la turci.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
si noi mergem sa ne imbracam si sa iesim. e concert Voltaj azi in p-ta Unirii, cred si mergem acolo.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
LUIZZA ma bucur ca sunteti bine ,asteptam sa ne zici ce e bebe! Mersi de info cu Egiptul,e o varianta faina pentru extrasezon.Cat despre madam Lore si altele ca ea
,pai chiar asa ce sa-i faci unui copil de 2 ani,sa-l omori?
GIO buna poanta cu scarpe-le
sa vezi ce le mai italienizam noi la birou
Cat despre poze cu apartamentul,io una-s curioasa (si precis nu-s singura),asa ca baga si lauda-te,pana ai cu ce
Am vazut prin dropuri diverse aaprtamente frumoase si nu mi s-a parut ca s-a laudat nimeni 
BIANCA n-am chef de faza cu pensionarii,pentru mine e un stres,parca as urca in tramvai fara bilet
Nu stiu de ce,ca 70% din care merg pe asa bilete nu-s pensionari,dar oi fi eu mai imbibata de educatie comunista poate
Am fost asa mai demult,dar urasc faza cu buletinele lasate la receptie, pe alte nume decat biletele,cu tanti receptionera, care asteapta sa rezolvam 
MARAKI dupa cate vad,tu cu socrii sunteti mai caposi unii ca altii
![]()
Mai cu iesitul afara,io babeta cum sunt am iesit prima oara la 14 ani in Ungaria,Cehoslovacia si Rep.Dem.Germania
am mers cu ai mei vreo 10 zile si am dormit in cort sau la particulari si prieteni (asta in Ungaria) Asta era in 1984! Cand am intrat prima oara in magazinele alimentare cu autoservire ... merita sa ne vedeti!!! Eu un cos,frate-meu un cos! Si din fiecare fel de bomboane si ciocolati ne puneam cate o punga,bucata,pachet...Mami era disperata
! Cele tinere nu o sa puteti intelege in veci asa ceva!La intoarcere problema mea si a lui frate-meu (avea 9 ani) era sa nu ne confiste in ordine: duclciurile, blugii (luati pe noi ca ce e sigur e sigur
),ceasul lui electronic si casetofonul (mono
) ascuns in cort si pus sus pe portbagaj.Erau primii blugi,primul ceas electronic,primul casetofon ... pe vremea aia rar de tot avea cineva d-astea ...
Pe urma am fost in Bulgaria-Turcia in 1990 ,am tras o tura cu ai mei de la mare ,dar numai pana in Edarne ,la "shoping"
Am traversat Bulgaria si ce am vazut a fost camp,magari
si magazine alimentare goale ...
In 1992 am fost tot la shoping cu o verisoara in Polonia si cam atat.Am mai facut ture la unguri la greu in 1990.In rest nici o iesire.Tati a mai fost in Rusia si la sarbi,mami si Ghita si ei la sarbi,ca aci se practica comertul de supravietuire dupa Revolutie.
Daca as fi renuntat intr-un an la mersul la mare-munte in Ro (14 zile),poate ieseam si eu,dar nu m-am prea indurat sa renunt.Plus ca o saptamana ma relaxam la tzara si nici la asta nu prea vreau sa renuntz ...
Mami a iesit acum cu Diana si eu ma pun sa mai lucrez ca am aberat suficient
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE
maraki spune:
quote:
Originally posted by Giova
Moni de ce sa pun poze cu aparatamentul? nu m-i s-a reprosat ca ma laud? bine ai zis-o.
stiu cum e sa fi contabil, caci poti doar in anumite perioade ale luni sa-ti iei concediu. imi zicea contabila de la firma unde e Clau.
e nasol caci italienii inchid in aug. tot, si obliga si salariatii, chiar daca firma e in RO.
Bianca asa e, multumesc lui DD ca am iesit cat de cat prin tari straine, insa ma gandesc cu parere de rau la altii care nu-si permit.
Scarpiera, e dulap pt. papuci. nu e in Dex, am zis cuvantul in italiana, scuze.
Luizza ma bucur ca sunteti ok, si ca a fost misto in vacanta. Am auzit ca e frumos in Egipt, dar parca nu m-as incumeta cu copil mic. acolo e fain sa maergi primavara, caci e numai bine la ei. vara mori de cald.
E si Loredana aia...mare vedeta ce se crede...de ce nu a mers cu avion particular. ce naiba sa faci cu un copil mic? mai ales ca nu ai romergan la tine.
merg sa le dau sa manance barbatilor, ca m-au innebunit preturile la turci.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Loredana la banii ei trebuia sa fie la bussines class
Chiar nu ma asteptam sa fie la ...imi scapa cuvantul
Barbata-su are bani garla daca e producator la atatea seriale din ProtvLuizza uite ca nu stiam ca stai in alta tara
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Giova chiar, pune poze cu apt 
Bianca v.ati hotarat pana la urma unde plecati? Daca nu aveti posibilitati sa cheltuiti atatia bani in 10 zile, mai bine la romanica 
Moni pai pe vremea lui Ceasca puteati sa va duceti la targ in Timisoara, stiu ca se facea si gaseai de toate pe acolo ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Ana_m spune:
Salutare,
Azi a fost o vreme super la mare , desi cannd am plecat de aici era inorat
. Si apa excelenta. Din pacate eu nu am putut intra
. Clara a plans ca nu voia in apa, mi s-a smiorcait juma de ora pe acolo, in final am pacalit-o sa stea macar in pis
cinut aei , cu apa din mare. Nu as insista atat , dar stiu ca lapielea ei ii face bine apa de mare , ca altfel i-as da pace. o sa dea ea de gstul de apa cand mai creste.
Main eplecam de dimineta, am pregatit carnea de gratar 
, sper sa nu uit gratarul acasa , ca anul trecut de 2 ori mi-am amintit de gratar cand eram aproape la destinatie
. Noroc ca mai veneau niste prieteni , catre ajungeau mai tarziu, si tot ii sunam pe ei sa aduca gratarul lor 
Am pus asa cum am promis poze de saptamana trecuta din Franta , si cateva de pe drum , cu peisaj fain.
http://www.dropshots.com/ana_m
Pupici si duminica placuta
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m