Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (199)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Aici la spanioli in noaptea asta e mare chef. E noaptea de Sf Ioan si toti chefuiesc,, sunt pe strazi , petarde , artificii , da toata noaptea numa bubuituri se aud , asa le-as baga artificiile si o petarda in . Asa ca daca tot nu pot dormi va mai bag o tura de poze, de la plaja din saptamanile trecute
http://www.dropshots.com/ana_m
Ma duc sa incerc sa dorm

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata fetelor,
No , sa va povestesc cate ceva din experienta asta.
In primul rand am fost la o balastiera unde era si paza.
A fost totul foarte frumos, a fost si iarba si nisip, Iarina s-a simtit foarte bine si a fost foarte cuminte.
De dormit a dormit mai bine ca casa , am cumparat o saltea de aia groasa si nici nu ziceai ca nu e patul de acasa.S de papat a papat foarte bine , orice ii dadeam ziceai ca e sacul fara fund, tot halea si tot ii mai trebuia...aerul curat frate...
Si acum o bomba pe la 3 dimineata s-au apucat niste fulgere si tunete de am crezut ca e cutremur , asa ca ne-am trezit si am intrat in casuta paznicului , am stat vreo o ora pana s-a terminat cu fulgerele si traznetele, dupa care ne-am intors in cort si ne-am continuat somnicul.Dimineata s-a trezit papusa iarasi matinala pe la 7 jumate ca asa e si acasa programul si dupa ce a papat a facut ture de nu o mai puteam opri si povestea pana ne apucau durerile de cap.Nu a vrut sa stea desculta pe iarba, bineinteles ca o intepa putin si numai incaltata ii trebuia.
Erau si niste caini pe acolo de care a fost foarte incantata doar ca nu am prea lasat-o pe langa ei ca sigur aveau pureci.

Cam atat...

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Noi am ajuns pe la 3 azi dimineata acasa...sunt . Nu am auzit telefonul cand a sunat la 8 asha ca am adormit pana la 9 cand am sunat-o pe o colega si mi-a spus ca proful nu vine azi la pregatire (era pregatire inainte de examen)..deci bine ca nu m-am trezit sa merg si degeaba.
Moni, cred ca era socant pe vremea lui Ceausescu sa vezi autoserviri. Eu tin minte cand stateam la cozi ce ma mai minunam cand veneau ciocolati din afara. In familia mea eu faceam marea majoritate a cumparaturilor, eu stateam la cozi caci parintii mei lucrau de dimineata si cam atunci venea marfa. In vacanta era super ca stateam toata ziua si urmaream camionele, deja stiam care e camionul de salam, de lactate, cu conserve. Parintii mei au fost in 87 in excursie in Rusia si "s-au dat" si cu avionul si au fost f incantati.Ne-au adus o gramada de lucruri de acolo si multe bomboane. Eu am avut primii blugi in clasa a 4-a, eram singura din clasa care aveam erau blugi adusi din Timisoara unde am un unchi pe care l-am vizitat atunci (era in `86) Sora-mea avea blugi mult mai devreme, ea e mai mare cu 8 ani ca mine si avea demult. Calupuri de unt, pepsi, svaiter, salam de Sibiu, si altele era ceva obisnuit la noi in casa, unchiul meu era director la Casa de Cultura Mihai Eminescu(atunci era Casa Tineretului) unde era si restaurant. Vai ce unt galben se gasea pe atunci...era la kg si ambalat in hartie maro ... De atunci am invatzat sa mananc cartofi pai cu unt. Ai mei si eu am dus-o bine pe vremea aia, aveam mancare si haine ceea ce era suficient, multi de asta se plangeau. Am avut casetofon stereo rusesc , congelator, Tv color ,...astea erau toate sub mana la vremea aia
Maraki in principiu am hotarat ca sa mergem la turci dar la noi maine se poate schimba totul Mie sincer imi e ciuda ca trebuie sa dau 20 mil pe bilete la mare, e foarte mult pt conditii de 2 stele in Mamaia . Si varianta lui Moni e buna...mare + munte...suna bine
Ana..de ce nu faceti si voi ca noi? Noi de cand mergem la primul gratar ne putem toate in masina si acolo le lasam pana toamna . Ma refer la scaun de plaja, masa, paviolion pt umbra, gratar, tenisi de apa....toate imi stau in masina si atunci nu trebuie sa imi fac griji decat pt mancare cand plecam. Am portbagaj mare asha ca le car cu mine peste tot Frumoase pozele, acum ma uit la ele
Giova...deci trebuia sa ma uit in dictionarul italiandinala n`am in casa...decat ghid de conversare
Aseara m-a sunat soacra-mea ca Dani iar a avut diaree, a facut de 2 ori . De cina i-a dat orez, jumate de banana si paine prajita. Azi am sunat si nu a mai facut nimic, iar de dimineata i-a dat tot paine prajita.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Multa multa sanatate bebeilor bolnaviori...cam naspa vremurile astea si puiutii fac rosu in gatut de la nici nu sti ce

Bianca, a fost foarte fain. Si la noi trebuiau sa vin sambata pe cand am venit noi acasa multi multi prieteni, faceam un chef de chef , dar nu a tinut vremea asta cu noi.
Cu copil e super fain ca te mai distrezi de ce zice sau ce face...multe boacane.
Noi am mai fost cu cortul dar numai cand nu o aveam pe Iarina si ne-au prins si ploi dar toate-s trecatoare.
Si de dormit a fost super pe salteaua aia ca era groasa (nu ca si cea de la patul de dormitor) si foarte comoda.
Ana_m la papusica.Am vazut pozicile foarte faine peisaje

Am plecat la terminatoarea asta mica...
V-am si sa aveti o zi excelenta.

Ali si IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/ali-iarina" target="_blank"> poze si filmulete Iarina (1), www.dropshots.com/ali-iarina2" target="_blank">(2)

Mergi la inceput

Ali.super...pacat ca a plouat. E f buna salteaua, dinaia mi-am luat si eu acum 2 ani cand am fost la munte. Pe aia doarme Sandra deobicei la mare si se simte foarte confortabil
Sora-mea a plecat azi spre mare, azi merg prin Brasov, Poiana, si vor innopta la Azuga iar maine merg la mare ca doar de maine au bilete..10 zile la Saturn. Cosmi...a costat-o 3 bilete 6.600.000 ea mi-a spus pretul cu tot cu motorina ce o consuma , ca asha si-a facut calculul.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ALI vai de voi
GIOVA sunt sigura ca o as alegi ce i mai frumos ptr apartament
BIANCAS a luat bine sora ta biletele , sincer sa ti spun aaca te hotaresti la mare in romania s o faci ptr 10 zile ca altfel nu prea merita la cat drum aveti

STEFAN E OK adica nu are nik dar tratament ii dau cu rosu in gat nu te joci, oricum maine am programare la pediatru, azi mergem la cora as facem cumparaturi de vacanta , ieri am luat vreo 3 tricouri lui stef, 2 perechi pentalonasi scurti, BIANCAI sosete, tricouri, pantaloni, eu si sotul cate un sort...tb as mi iau costum de baie ca n am (am dar nu mi mai place)

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi...pai si eu as vrea 10 zile dar e asha scurt concediul sotului Am veni de la mare si ar trebui sa mearga la lucru..are doar 13 zile. Bianca e pasionata de role, bicicleta, coarda? Sandra e innebunita dupa coarda, zilele trecute i-am cumparat si revista Barbie ca era cu coarda roz. Role i-am luat de silicon ca celelalte au roti de plastic, iar bicicleta are la socrii ca la mine e plin de altele prin casa si in pivnitza e greu sa ajungi..se merge pe niste tevi.

Mergi la inceput

La mare pt 6 nopti ma costa de persoana 583 lei. Am ales hotelul asta pt ca e chiar langa hotelul MI si am merge acolo sa mancam, aici ne da doar mic dejun de banii astia pe care ma gandeam sa il ratam la ei si ne luam noi ceva de la restaurant de banii astia.
E super frumos hotelul, are 2**+, dar nu are aer conditionat.
Am sunat la mare pe la hoteluri si e cam 2.000.000 camera pe noapte
http://www.hotel.delta.mamaia.meridian-travel.ro/
Facilitati copii : 0-7 ani gratuit fara pat; 7-10 ani-30% din valoarea unui loc fara pat suplimentar; peste 10 ani-50% din valoarea unui loc cu pat suplimentar.
M-am mai gandit atunci la varianta sa plecam de aici si sa mergem la cheie undeva in Mamaia dar sotul meu nu e de acord sa ne plimbam dimineata dupa un drum lung sa cautam cazare...care sigur e departe de mare ca in Mamaia nu sunt blocuri sau case aproape de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BIANCA e pasionata de joaca ...ea se joaca cu papusi, le canta , le citeste, se joaca de a scoalabicicleta i am luat acu 1 luna dar o tin la mama , coarda i am luat de la revista dar o are pe a mea de cand era mica si ii place, iar role are unele super dar ea merge foarte usor ca e fricoasa ,adevarul ca eu nu suport nici in leagan sa ma dau si cred ca ma mosteneste

gata luni ii iau motul lui stef marti il fac cheliosssssss

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi..si Sandra are coarda de cand eram eu mica. Eu am in casa vreo 5 coarde , i-am luat si dinaia cu cronometru.
De role e pasionata, poate ma mosteneste pe mine, eu eram innebunita dupa role, in clasa a 4 am participat la concursul judetean la role si am luat premiul 1
Nu am mai pus role in picioare de pe la 14 ani...mi-e cam frica sa ma urc pe ele dupa atat timp...dar poate le voi testa astea noi sa vad cum merg
La biciclete e deja la a 3-a bicicleta, toate i le-am luat pt varsta ei. Dani nu va duce lipsa de biciclete

Mergi la inceput