cu o reteta care mi-a placut mult aici si pe care am incercat-o acasa si merge de minune!
Se pune intr-o tigaie mare doua linguri ulei de masline si bucatele de kaiser sau piept de porc slab la prajit.
Cartofii deja curatati spalati si taiati rondele se adauga in tigaie dupa ce kaiserul s-a prajit foarte putin.
Se adauga un pahar cu apa si se prajesc la capac obligatoriu pana ce cartofii sunt moi si oarecum legati (va arata precum cartofii taranesti).
Se va adauga apa de cate ori este nevoie.
La sfarsit adaugati generos felii subtiri de cascaval si doi catei de usturoi taiati felii (cascavalul poate fi si nitel afumat )si mai lasam pe foc pana ce cascavalul se topeste.
Se serveste obligatoriu cu salata verde si/fara jambon crud fume!
Sper sa va placa!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
Fac si eu d-asta! Eu pun si marar verde.
E moartea siluetei ..da-i buuuuunaaaaaaaaaaaa rau!
Maine incerc si eu,cred ca este foarte buna !
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"