*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu pot sa vad soldurile...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Buna,
Eu am reusit sa dau comanda pe la ora 9 si am primit si confirmarea. Acum incep sa regret, daca nu mai trimit astia colete in Romania? Ma ingrijoreaza si comanda din 15 care vad ca nu mai ajunge, apoi mai am inca doua comenzi din 20 si 25, plus asta de azi destul de mare. Da' n-am putut rezista, erau niste chestii la solduri pe care am vrut sa le comand cu alta ocazie dar nu m-am indurat ca erau prea scumpe.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

eu am inchis saitul ca ma enervasem... nmare greseala. acum nu ma mai pot loga. imi arata tot felul de erori de server etc...

doar azi sunt soldurile?

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Claudia, si eu stau in DT si aseara intr-adevar a fost o pana de curent dar si-au revenit repede, n-a durat decat 1 min. Poate e ceva local, nu cred ca e in tot cartierul.

Croco

Mergi la inceput

Croco, e toata zona dintre Parc si Ghencea de la BRD (BILLA) pana la Raul Doamnei

Mergi la inceput

Acum vad si eu soldurile si inutil sa va zic ca ma oftic ca nu am asteptat...ce am luat sapt trecuta e acum mai ieftin. Am vazut reduceri si de 82%....vaaaai....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Eu tot incerc de azi dimineata sa bag ceva in cos si abia merge , da erori la greu! Poate la noapte sa fie mai liber...sper eu!

Claudia , la ce ai vazut reduceri de 82% ca inca nu am dat de ele.
Urata faza cu lumina, se strica toata mancarea. Bine ca sunt copii plecati la bunici

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nici eu nu ma mai pot loga.
s-a luat curentul si acum cand am intrat...pauza.
Adina am gasit ceva lucrusoare pt. marco. pacat ca nu merge....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hi-hi-hi, eu am dat o comanda... azi dimi pe la 9. cine se scoala de dimineata ...
si sunt happy ca mi-a venit comanda din 15. n-am apucat sa probez decat fusta pt botez... suuuuuuper.
s-a trezit anais. tre sa fug.
spor la logat!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu deja is un car de nervi nu pot sa ma loghez delocam reusit dimineata sa bag niste produse in cos si atat oare cand dau drumu la comenzi si astia??

Mergi la inceput