*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 23
camys_2000 spune:
Care sunt toate variantele de plata a comenzilor?
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
aissa spune:
Ce ma enerveaza victima succesului...nu pot vedea nici un produs...
Chiar stau o luna la posta???
Poze
cin spune:
aissa, mai intreb se diseara, pe tura cealalta ![]()
Denisa, la posta nu mai platesti nimic. doar ridici coletul de la op de care apartii. la LR din valoarea produselor se scade tva-ul, se aduna parca 10% taxe de transport si inca 6 eur (suma fixa) suplimentar taxe de ambalare si nu stiu ce (fdp). daca e ceva gresit, rog fetele sa ma corecteze.
Lorenza spune:
Cana am intrebat la mine la posta cat sta coletul extern neridicat,mi s-a spus ca o luna,deci cred ca asta e adevarul!
soanso spune:
denisabia,intra pe mess,sunt coduri care dau transport gratuit,te ajut cu placere dar vad ca momentan e mare bulibasala la ei pe sit ,despre masuri sincer inca nu m-am lamurit .
ce ma enerveaza astia ,parca ma asteptam sa vie "varza"situ .
SOSO
pitzinuca spune:
fetelor eu am reusit sa intru, umplusem cosul de ieri, unele produse le-au redus misto, altele deloc. acum insa am bagatun cod si normal ca nu mai vad cosul cu acel desolee...
dau cu rifreshu.
succes la shopping!
b
vl-ad spune:
Buna!
A reusit cineva sa dea vreo comanda?Eu nu pot.
Imi vad cosul , dat nu ma lasa sa bag nici un cod si nici nu ma lasa sa trec la pasul urmator.
Ioana- ai gasit ceva?
A si nici nu pot sa vad art preferate , imi apare :"aceasta pagina contine elemente ne securizate" si orice i-as da imi apare eroare.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
Buna! De ieri de la ora 20.00 nu mai am curent electric! Am plecat acum juma de ora de casa si am venit la birou la sotz, ca nu mai puteam de draci
. Mi s-a stricat tot ce era in frigider si congelatorul se dezgheata incet, incet... E ca la nebuni!!! Am auzit ca au zis ceva pe la TV dar nu stiu nimic sigur... Aveti idee cand dau drumul la curent in DT???? Nu de alta dar moooooor!!! 

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)