*** LA REDOUTE (31)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mi-a scris mirabolanta Sabine
ca nu mi-au trimis tricoul pt.ca nu mai era pe stoc masura solicitata de mine
whatever...pe site era, la ei in depozit cucu...si mai zicccc ca sunt probleme cu tara noastra, cand de fapt problema e la ei
ma rog...
imi trimite cec, pt.ca oricum NU mai livreaza la noi in tara

cum procedez in continuare ? cum intru in posesia cec-ului "care este" si care am inteles ca se va injumatati cand va ajunge in posesia mea (taxe...socoteli...vrajeli...)

Edit: nici macar nu si-a cerut o scuza ceva, un sorry fals

SO, de unde facem shopping acum ?

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai fetelor, mie nu mi-ai trimis mail cu deschiderea sezonului de reduceri. Cred ca sunt pe lista neagra

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Feli, relax!
Nici eu nu am primit mail cu reducerile si nu-s client "problema". Cred ca inca nu ne-a venit randul.
Si daca nu ne-o trimite, ce, nu putem da buzna maine?

cristina d.

Mergi la inceput

Aaa, uitam sa va zic. Si-a comandat o colega (devenita fan LR because of me) bluza asta http://www.laredoute.fr/vente-top-pure-soie-soft-grey-femme.aspx?productid=324114192&documentid=207607&categoryid=23469096&single=&hasnext=1&hasprev=1. Este mult mai frumoasa decat in poza. E un gri-bej cu desene auriu-bronz. O bag si eu in cos.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nici eu n-am primit mail cu reducerile dar nu-i asta nicio problema eu sunt perseverenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Pai eu am preluat link-ul de reduceri dat mai sus, si conform instrutiunilor mi-am alcatuit un cos, si sunt curioasa cum o sa arate maine pe vremea asta Sunt totusi suparici, pentru ca la multe din lucrurile care imi plac nu mai au masura mea

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io am fost acum la cutie si nimic, mai stau cateva zile sa vad daca o veni comanda din 19..si apoi ii scriu lui Sabine. Daca nici asta nu apare..aventura LR ptr mine se incheie

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mada da tie ti s-a pierdut vreun colet efectiv??Sau doar intarzie mai mult decat de obicei??

ca ma gandesc totusi ca poate is mai aglomerati astia la posta sau chiar la Lr ca doar deja au reduceri si ma gandesc ca au comenzi mai multe...la tine pana acum n-au fost probleme si ar fi ciudat ca acum deodata sa-ti dispara cateva colete la rand

oare a prins "smecheria" vreun postas de la OP si ti-a taiat macaroana?? nu stiu...intreb si eu ...ca e ciudat daca n-ai avut probleme pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pai am un colet din 18 mai care n-a aparut, am avut 4 comenzi in ziua aia si au venit doar 3, dar ala hai sa zicem ca era dat de pe contul mamei..cu toate ca nu-mi explic de ce 3 au ajuns si unul nu. Si mai am coletul asta de acum de pe 13. Coincidenta sau nu...ambele "scrisori". Am vazut ca au adus oficiante noi la posta la mine...oare or stii ceva de LR?. Cred ca trebuie sa merg sa vb cu diriginta..dar mi-e sa nu fac mai rau..si sa-si dea seama alea de la ghiseu ca nu putem urmari coletele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Total offtopic: tocmai am castigat nu's ce fatza de masa cu servete la un concurs bonux de la un radio local

cristina d.

Mergi la inceput