*** LA REDOUTE (31)***
Raspunsuri - Pagina 12
Catusha spune:
Haideti cu berea aia incoace! Am verificat nu mai putin de 85 de coduri. Ce e mai jos sint coduri valabile. Precizez ca ele au fost incercate pe cele doua conturi ale mele, si nu toate merg pe ambele, dar cel putin pe unul din ele functioneaza.
29734 - kit blanc
35734 - sac noir
42471 - sac a dos orange et gris
43974 - lot bagages
40940 - vaiselle prune
47724 - sac choco
47759 - eponges + sac choco
52094 - sac vert amande
52965 - sac vert amande
53031 - sac vert amande
53171 - tunique taupe
61441 - glaciere camping bleu
61484 - cache pot vert
61492 - service table vert et blanc
VOUS - lot bagages
PECHE - trusa machiaj
EXTRA - sac vieux rose
Care mai aveti coduri valabile, turnati tot.
claujro spune:
quote:
Originally posted by madau
Pai si aia de la Kiabi livreaza si in RO, am scapat eu ceva?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Nu. Era confirmarea faptului ca pe 27 incep reducerile. Apoi am vazut si mailul de LR....
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
madau spune:
Io tre sa plec acum dar cand ma intorc ma angajez sa iau si codurile din lista la mana...sa vad care mai merge din ele.
Catusha iote ..ca tot veni caldura
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
felicia74 spune:
Neata!
Mai m-as duce la cutie, dar mi-e frica sa nu fie prea devrem
Uitati aici coduri (prima postare):
http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showtopic=29134
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by nushulica
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by addya
nushulicaaaaa!
esti prin amplasament? ia zii, esti multumita de peria aia rotativa??? k ma mananca degetul ala cu care dau validarea...
shi restul gastii:
ce, credeati k ati scapat de mine? nooooo, dar stau mai prost cu finantele, asa ca pandesc din umbra si astept sa mai imi intre shi mie niste banutzi pe card...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan tine o conferinta - filmulet
normal ca suntastept colete cu sufletul la gura si va mai citesc
de perie pot sa-ti zic ca am folosit-o doar o data si m-am enervat groaznic cu ea pentru ca nu trebuie sa o apropii de scalp si daca ti se incurca o suvita in ea trebe imediat sa dai inapoi sa nu cumva sa-ti smulgi parul din cap plus ca eu am crezut ca si usuca parul si nu e asa...parul tre sa fie uscat
e bun pentru cine are parul des si care nu se aseaza foarte bine ca il intinde frumos si ii mai ia din volum...dar pentru cine vrea volum nu e ok pentru ca la radacini nu poti lucra cu ea
cumpar-o si tu si ai sa vezi exact ce zic
eu ti-am raspuns deja
am primit azi 2 colete din 14 si 15 foarte frumos tot ce am primit
maine bagam comenzi>??
madau spune:
Deja m-am deprimat
felicia74 spune:
Nici mie nu mi-a venit comanda de pe 15
miki68 spune:
Mada, Feli se pare ca "postasii" de la Iasi sunt mai harnici decat cei de la Buc. Si nici hotzi nu sunt, tinand cont de faptul ca noua nu ne-a disparut nici un colet. Mada, nu te deprima draga. Lasa ca vine el (postasul/coletul)
Hai, va pup si aveti grija de voi si stati la umbra.
Sa vina odata ziua de maine ca vreau sa vad reducerileeee!
cristina d.
Catusha spune:
quote:
Originally posted by madau
Io tre sa plec acum dar cand ma intorc ma angajez sa iau si codurile din lista la mana...sa vad care mai merge din ele.
Catusha iote ..ca tot veni caldura
Madau, am verificat eu codurile de pe prima pagina si singurul care functioneaza si nu e deja pe lista pe care am pus-o eu mai sus e 27820 - ceas maro