Lotiuni pentru plaja si dupa plaja
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Siminaf , eu am avut SPF 2.De acolo luat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
bird70 spune:
Noi nu stam la plaja
. Australienii se feresc de soare cat pot. Se merge la ocean, se sta sub umbrela, cele mai bune zile de mers la baie sunt cele innorate cand sta sa ploua. Copiii au costume de baie cu pantalon si tricou, sapca in cap. Numai turistii stau la plaja sa se bronzeze ![]()
, vorba ceea: numai englezii si cainii turbati stau in soare
.
nikole spune:
Da...inselator e domnul soare!
Eu in ultimii doi ani folosesc numai Nivea spf 30 ptr corp si Avene (spf25)ptr fata.Personal produsele Nivea mi se par excelente.Si mai este o firma care are uleiuri f bune(ofera o culoare f frumosa si te bronzezi rapid)BANANA BOAT se numeste, nu stiu daca se gaseste in Ro.
35+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
laureta spune:
Eu folosesc cu succes Ambre Solaire de la Garnier crema, ulei si crema dupa soare.Sunt foarte multumita.Spor la bronzat
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Siminaf spune:
Xio, poate cu ceva ani in urma. Acum nu am mai vazut in magazine sub SPF 30. Poate de pe net poti gasi si lua si cu SPF mai mic. Dar la ce bun? Sa te arzi?
XIO spune:
Vara trecuta.dar era un magazin cu de toate intr-o statiune de pe malul oceanului , asa ca e de inteles ca avea si cu spf mic.
Eu am folosit 2 si nu m-am ars , m-am innegrit direct![]()
Pt. taica-miu am luat din Canada cu spf 25 cred , a stat doar la umbra , printre copaci(la un lac) si s-a ars tocmai ...pe chelie![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Candy spune:
Mie imi place si Hawaiian Tropic si Carroten. Eu incep de obicei cu SPF15 si dupa cateva zile trec pe SPF8.
Pentru pitic am folosit L'Oreal cu SPF40 si Nivea cu SPF30.
Cat despre after sun, n-am gasit nici unul de care sa fiu multumita 100%, hidratante sunt toate, dar n-am dat de nici unul care sa ma faca sa zic "Wow!".
Voi folositi produsele de plaja de la un an la altul, daca sunt in termenul de garantie? Ca eu le foloseam, aproape niciodata nu terminam un tub pe sezon, mai ales ca le alternam. Dar am citit undeva ca nu e recomandabil. Nu vorbesc de alea expirate, ci de alea in termen de garantie, dar cumparate cu un an in urma!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
anamaria spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Wow. Aici nu exista lotiuni de plaja cu SPF mai mic de 30! Si nu e vorba de pret, ca sint si destul de ieftine, si de marca, dar toate au SPF cel putin 30.
s-ar putea sa fie diferite standarde dupa care sunt stabilite unitatile de masura...
eu folosesc in general lotiuni elmiplant, cu factor 15 - 20 pt mine si sotz si 25 - 30 pt copii. pot spune ca daca ii dau numai cu lotiunea cu FP 30 raman albi-branza!
spre sfarsitul vacantei la mare, eu dau cu ulei cu FP 6 sau chiar 2.
de ars nu prea ma ard, copiii si barbatu' insa se dau zilnic cu lotiune elmiplant dupa plaja, iar eu cu lapte dove cu scliparici. (am vazut ca exista unul si autobronzant, cand merg la mare vreau sa-l incerc si pe asta).
oricum, mie lotiunile elmiplant mi s-au parut super-ok, si ca pret si in ce priveste calitatea.
si da, eu folosesc lotiunile de la un an la altul, bineinteles pe cele care sunt in termen! le pastrez in loc racoros in casa, in dulap (nu in baie, la umezeala) si au fost ok.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
madairina spune:
Buna fetele, stie cineva o lotiune dupa plaja care atunci cand te dai cu ea sa aiba intradevar efect racoros (cat de racoros se poate). Am incercat cateva dar nu au efectul asta.