Lotiuni pentru plaja si dupa plaja
Raspunsuri - Pagina 3
Fania spune:
quote:
Originally posted by madairina
Buna fetele, stie cineva o lotiune dupa plaja care atunci cand te dai cu ea sa aiba intradevar efect racoros (cat de racoros se poate). Am incercat cateva dar nu au efectul asta.
Incearca exact ce spunea anamaria adica Elmiplant, mi se pare cea mai buna lotiune after.
Am folosit si Nivea si Garnier si Avon si cea mai buna mi se pare de departe elmiplant, iti lasa senzatia de racoare despre care vorbesti.
poze
Noki_Lara spune:
Eu am luat d ela Elmiplant si sunt incantata. Pentru bb am luat speciala de copii. Nu s-a ars deloc, desi are pielea ff alba si sensibila.
Iar lotiunea de dupa plaja tot de la Elmiplant. tare placuta e. Fii-mea fuge dupa mine cu tubul de crema sa- mai dau.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
bufi spune:
Eu ma cam pregatesc inainte de plaja, mai ales cand stiu ca merg in concediu la mare...cateva zile imi fac gomaj corporal, seara de seara...apoi 3-4 sedinte de solar, sincer imi este teama sa ies la soare, fara sa fiu pregatita...nu-mi place sa ma inrosesc...si apoi stau la soare fara probleme.
la plaja folosesc crema de protectie cu factor protectie 10-12...de principiu am avut de la Avon sau de vreo 2 ani de la Piz Buin si tot de la astia de fata
dupa plaja folosesc de ani de zile spray dupa plaja de la Avon...este super!!!
anul acesta voi incerca pentru plaja de la Avon crema de protectie cu betacaroten...este new...sper sa fie buna
Cam asta este ritualul meu, nu prea am dat gres...si rar s-a intamplat sa ma cojesc.
Si normal respect orele de plaja, chiar dimineata mai ajung si la 07-08 pe plaja
Bufi
Guguluff spune:
Eu ma apar de soare cu lotiune de plaja de la Avon cu spf 25 si pt fetita am luat cu factor 40, este colorata si nu are miros. Mi se pare inconstienta sa mergi sa te arzi la soare pe la pranz, asa, doar ca sa arati lumii ca ai avut bani sa mergi la mare. Bronzul reprezinta moartea celulelor din straturile superficiale ale pielii si duce la o groaza de probleme dermatologice, ajungand pana la cancer. De ce sa te dai cu ulei cu factor 2? Ca sa te prajesti mai bine? Eu cred ca pt adulti trebuie macar factor 15 si pt copii de la 30 in sus, chiar 50. Si lotiunea de plaja sigur nu se pastreaza de la un an la altul, nu mai sunt eficienti ingredientii activi peste an. Mai bine iau ceva mai ieftin dar il arunc sezonul urmator decat sa dau 60 lei pe o lotiune la Sensi Blu si sa o tin 3 ani.
Si Xio, stiu ca erai la medicina, cum poti sa fi atat de relaxata cu privire la nocivitatea soarelui? N-ai vazut nici un caz de cancer de piele in stadiu avansat? E o boala groaznica si macar sa ne ferim cat putem de ea.
Scz ca sunt atat de inversunata dar eu cred ca mai bine iei lotiunea, te dai cu ea de 2-3 ori pe zi mai ales dupa ce iesi din apa si eviti intervalul orar de 10(11)-17. In rest te bucuri de plaja, apa si soare dar cu responsabilitate, nu cu indiferenta. Mai ales ca multi isi uita copii pe plaja, la joaca tot asa, fara protectie si ii tin pana la 13-14 cand merg la masa
.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
simonasirbu spune:
Si eu tot cu Elmiplant votez! Am folosit pina acum Avon, Nivea, dar de anul trecut am incercat Elmiplant si anul asta mi-am luat tot Elmiplant! Subscriu la ce-au zis fetele despre lotiunea de dupa plaja: este excelenta, simti ca te racoreste si chiar elimina senzatia de usturime...
Vacanta placuta tuturor
, indiferent de crema cu care va dati ![]()
Simona
Anca Wish spune:
Eu plec marti la mare si mi-e groaza cand ma gandesc ca iar ma voi inrosi, pe urma ma voi coji si dupa 9 zile de stat la mare, voi arata ca dupa 2 zile de mers la strand.
Recomandati-mi si mie o solutie care sa intretina bronzul si care sa evite cojirea. Exista???
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
anamaria spune:
Anca dupa cum spuneau si fetele, e foarte important sa te duci la mare 'pregatita'... acum e poate tarziu, daca zici ca pleci peste 2 zile! ![]()
eu sunt blonda, nu am pielea extrem de sensibila la soare, foarte rar ma ard/ cojesc. insa problema mea este ca nu ma bronzez pana la negriceala, raman pe undeva pe la gama aramiu... si dupa 1-2 saptamani deja se cam duce, nu ma fac alba branza cum eram initzial, dar nici nu zici ca am fost la mare...
ca sa am totusi un bronz 'stabil' ma pregatesc, fac plaja cate putzin de cate ori mi se iveste ocazia - la tzara, la picnic, etc. poate ca nu stau in slip, dar stau in maieu foarte decoltat si pantaloni scutzi super-indecentzi
...
la mare ma dau in primele 2 zile cu lotiune cu protectzie 10 - 15, dupa care inca o zi dau cu 8 sau 6 si in ultimele 3 zile dau cu ulei cu FP 2 sau 4. de la ulei te bronzezi mai tare si parca tine mai mult, dar daca pielea nu e deja bronzata te arzi si e belea...
dupa plaja musai lapte de corp sau after-sun (eu dau cu dove cu scliparici, este si varianta cu autobronzant in functie de culoarea tenului).
in felul asta reusesc sa raman 'colorata' pana spre toaman tarziu, si nici iarna nu mai revin la stadiul de 'branza' cum eram inainte de a folosi uleiul de bronzat.
PS toate lotziunile de/ dupa plaja le iau de la Elmiplant.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery