Dermatita atopica (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Eu i-am facut bebeului meu, toate vaccinurile care erau pe lista, adica si cele gratuite-obligatorii, dar si cele platite de mine. Da, i-am facut si cel contra rubeolei. Acum am citit o groaza de chestii pe net, si sunt total bulversata. Nu stiu pe cine sa cred, si ce sa iau de buna (nefiind in domeniu). Intotdeauna m-am gandit ca ii fac un bine copilului meu. Cert e ca de acum incolo o sa i le fac numai pe cele obligatorii. Si daca ma gandesc bine in urma, dupa fiecare vaccin s-a imbolnavit. Uite ca ma uit pe carnetelul de sanatate si iti si spun cate intepaturi a primit pana acum( pe 30 nov. din nou):de 13 ori a fost vaccinat(unele se repeta la 1 luna, 2 distanta). Sa mai amintesc ca a trebuit sa-l vaccinez si contra capuselor, aici acestea fiind un adevarat pericol. Data viitoare am sa intrb pediatru, ce parere are el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

acina, dr. Bungetianu nu mai traieste din cate stiu eu. Avea cabinet pe undeva prin Piata Amzei.
Si eu am un baietel de 3 anisori care sufera de la 4 luni de DA iar de 1 an de zile il tratez exclusiv homeopat. DA s-a mai estompat in timp, nu il mai mananca de mult si credeam ca suntem pe calea cea buna si ca mai avem de asteptat pana sa-i dispara de tot. Evident, ca avand fondul alergic, ne-a mai procopsit si cu o bronsita astmatiforma...
Ce credeti insa ca ni s-a intamplat? Am descoperit tratamentul minune!!!!!!!!!!!!
ALOE VERA GEL de la Forever Living! Se face acum o saptamana de cand ii dau si deja dermatita e pe cale de disparitie, ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum.
Va recomand cu toata caldura. Cura a inceput-o toata familia la noi, iar eu, personal, ma simt excelent. Nu m-am mai simtit de ani de zile atat de energica, am o piele de invidiat, iar tranzitul intestinal este normalizat.
Incercati si voi si nu veti regreta. Nici macar nu este scump. O luna de cura pentru toata familia, eu, sotul si copilul inseamna 2 bidoane de 1 l, adica aprox. 150 RON.
In privinta vaccinului ROR, eu nu i l-am facut si nu i-l voi face. Sunt destul de pornita impotriva vaccinurilor (nu a tuturor), a multitudinii lor intr-o perioada asa scurta de timp (de unde credeti, de fapt, ca este invazia de copii cu dermatite atopice? Ganditi-va ca in primul an de viata ii facem copilului aprox 13 vaccinuri obligatorii). Plus ca bolile copilariei isi au rolul lor si este f bine sa le faca (se pare ca in 99% din cazuri dermatita se rezolva de la sine mai ales dupa pojar).
Sanatate multa la pitici si incercati Aloe Vera.

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)


Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Aaaaa si inca ceva. Nu mai dati cu creme pe pielicica cu dermatita. Raul trebuie tratat din interior, trebuie scos afara. In momentul in care aplicati bariera de crema, pielea de sufoca, bubitele nu mai apara si problema ramane in interior unde se cronicizeaza.
Pupici!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)


Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Multumesc mult pt raspuns fetele , suntem chir bulversate in legetura cu vaccinul, eu i-am facut lui Andrei (care nu are dermatita) si la 8 luni ROR si la 1 an jum.La cel de in an jum mi-a facut rubeola.Practic a facut forma usoara a bolii.Acum pt Alexia nici nu stiu cum sa procedam ca ea e oricum sensibila si daca face rubeola sau rujeola o sa fie mai rau.
Crisiacob te rog spune-mi s mie la ce homeoptat mergi si la cat timp dupa demararea trtamentului homeopat s-au vazut rezultate .
Pupicei multi,

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

E indicata o cura cu aloe vera gel, chiar si pentru un copil de 1 an jumatate?
Multa sanatate la bebei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna!
Nu stiu sa raspund la intrebari... In schimb am si eu o intrebare: stiti cumva unde se gasesc in Bucuresti oua si carne de prepelita?
Nu de alta dar se aproprie fetita mea de 6 luni si pediatra zice ca e maricica si vrea sa ii bage carnita...

Si mai am o intrebare - la ce medici homeopati ati fost cu bebeii vostrii?
merci mult!

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

Am incercat si noi baile cu tarate si au avut efect. Le recomand cu caldura.
Sanatate tuturor bebeilor!

http://b1.lilypie.com/Ck8qp2.png
http://lilypie.com/birthday.php?r=88441

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataset spune:

Oua de prepelita se gasesc in Carrefour la raionul oua in casolete.
Carne de prepelita se gaseste la producatorii particulari, dati search pe google.
Homeopati sunt putini in schimb dermatita atopica se trateaza excelent cu lapte de capra crud.
Noi am fost la d-na Chirila (care am inteles ca a decedat) care ne-a prescris urmatoarele solutii: Aconit Compus (5 pilule in 2 ml apa), echinaceea (idem), drenor biliar, FEBBHB, Natrium mur, silicea.(exista in magazine naturiste ex. Naturalia)
Importanta este hidratarea pielii cu o crema hidratanta, mediul in care traieste copilul. Cremele cu cortizon puternic (elocom, triderm) va recomand sa le aplicati rar (maxim 2 ori/ luna) , hidrocortizonul este mai acceptabil (maxim 7 ori/luna)- cortizonul ajuta temporar pielea dar are efecte negative cum ar fi subtierea pielii, slabirea imunitatii si ritmului de crestere, cresterea riscului de cancer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Multumesc cataset!
Dadusem un search pe google, gasisem magazinele unde se gasesc oua de prepelita - dar nimic oficial despre carne (numai ferme etc - acum nici nu stiu cat de autorizate sau nu sunt, daca se verifica inainte de comercializare carnea etc)
Am citit si eu despre doamna Chirila, Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Din cauza asta am intrebat - daca mai exista o alta recomandare...



Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Poti sa mergi la Dr Madalina Popescu fiica doamnei Chirila sau la Dl Chirila , sunt alergologi amnandoi.Mai bine sa-ti faca schema de tratament cineva de specialitate.
Cabinetul este in comuna voluntari.Au si site.Sper ca nu suna a reclama: naturalia.ro

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput