Casnicute sexy(126)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by georgi75
Miha o punem si de doo intalneli daca vrei.Noi mergem in Eforie Nord dar si daca esti in alta statiune nu-i problema.Venim la voi sau invers.Mai avem timp sa vorbim pana atunci.Ar fi supeeeer sa ne vedem.Sa ti-l pupe fi-mea pe Robert (sper ca Isa nu citeste aici ).Nici Danelutza

Noi cred ca vom sta in Saturn,nu stiu inca sigur.Dar nu conteaza... Abia astept sa ne vedem...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR
MIHAELA,nu am ce sa mai vorbesc,eu am fost directa si ti-am spus ca nu imi place sa fiu luata peste picior,una e sa glumim si alta sa fim subtile cu mistourile aiurea...eu asa am perceput ce ai postat tu,daca sunt eu prea blonda,asta e...oricum am incheiat subiectul asta,m-am lamurit de anumite chestii si imi e de ajuns.

Mdaaa...ai fost directa...poate prea directa...Dupa parerea mea,una e sa-ti exprimi o parere si alta sa arunci cu apelative si sa jignesti.E bine ca ti-ai dat seama ca esti blonda,dar pacat ca nu ti-ai dat seama ca ar trebui sa-ti ceri si niste scuze. Nu ca as avea nevie de ele,pentru ca oricum vorbele tale nu mai valoreaza nici macar 2 bani pentru mine,orice discutie cu tine din partea mea este incheiata,dar macar asa...de bune maniere,ca esti fata bine crescuta.
Daca tu imi arati scris negru pe alb unde am facut eu misto de tine,inghit eu forumul asta cu totul...
Am tot citit din urma ca sa-mi dau seama de la ce ti se trage...Banuiesc ca de la asta...
quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Liana30
nu avema ce sa va scriu si ma gandii ca poate va intereseaza

Mai baga si tu lumea in seama.

E singurul loc unde am pomenit ceva de bagat in seama...

Daca e asa nu pot decat sa... si sa cred ca intr-adevar ai probleme grave...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
eu am trimis copilul cel mare la gradi si peste vreo ora plecam si eu si ruxilina la gradi ca nu-sh ce petrecere organizata este acolo si trebuie sa ia parte si parintii
va pup pe toate sa aveti o zi minunata asa ca voi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by georgi75
Miha o punem si de doo intalneli daca vrei.Noi mergem in Eforie Nord dar si daca esti in alta statiune nu-i problema.Venim la voi sau invers.Mai avem timp sa vorbim pana atunci.Ar fi supeeeer sa ne vedem.Sa ti-l pupe fi-mea pe Robert (sper ca Isa nu citeste aici ).Nici Danelutza

Lasa mey, ca nu-i nimic, il invata sa pupe sa nu aiba Isabella prea mult de lucru

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

danelutza stie totsunt greu de facut foile alea?

monica

Nu sint greu de facut, e aluat de taitei de casa, doar ca eu am o masinuta care dupa ce intind foile cu facaletul , le bag si le preseaza ca sa iasa toate la fel de groase.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

deci cu alte cuvinte e greu
atunci cumpar ca-s lenesha

monica

Mergi la inceput

Miki bafta la doctor sa nu ajunga catelusul la operatie. Olanda poti s-o vizitezi fara probleme de sanatate a lui cutu.

Mirela am sa incerc si eu reteta de cartofi, doar ca am sa pun cartofi din aia care sint mai moi, ca in tari nu sint cartofi ca la mama acasa. Azi de exemplu am dat 3 euro pe doi bucati de porumb, n-avea nici un gust. Anul trecut m-am ars ca aveau un kg de zahar, iar anul asta... tot nu au fost buni. Trebuie sa-mi trimit sotul sa fure de pe vreo tarla

Cuscra am sa caut sa vad ce pot gasi, poate pe site-ul italian gasesc reteta de cannelloni.

Alina doar am gustat, ca restul papa familia, eu tot o tin cu dieta, dar cred ca grasimile s-au cam dus si a ramas carnita, aia se duce mai greu .

Ioana felicitari pentru "fara pampers". Noi ii dam inainte cu pampersul, iar ziua sta dezbracata nici macar chilotei nu vrea. Daca face kk in gradina se duce repede si ia hirtie igienica, il impacheteaza, il arunca in wc, pune capacul si trage apa . Asa ca n-am surprize sa stilcesc vreo unul prin gradina

Va tuc pe toate, ma duc sa fac nanita ca-s extenuata de la plimbarea in parc

Mergi la inceput

danelutza ce tare-i issacum aduna ea kkutza din gradina...ruxi a mea era lutiera in kk mai acum cateva luni...tare-mi pare rau ca nu i-am facut o poza dar de cate ori o prindeam cu mana in el numai de poza nu-mi ardea

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Monica si n-ai pus-o sa joace la loto?????

Danelutza e mortala Isa cum isi strange "urmele"!

Fetelor am postat povestea nasterii lui Nicolas la Nasterea unei stele....daca va intereseaza

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput