Casnicute sexy(126)
Raspunsuri - Pagina 27

monica-elizabet spune:
da oare miki pe unde-i? s-o fi intalnit cu Liana ca-s aproape
noapte buna georgi, noapte buna tuturorma duc sa ma bag la un serial la tv
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

mikiriki spune:
Io´s aici . am fost la lucru 3 ore si m-am uitat la un film cu soatza pana mai devreme cand si-a adus aminte ca dimineata la 8:30 are intalnire. s-a dus repede la culcare.
Doina felicitari Danei si mult succes in continuare. numar si eu zilele care au mai ramas pana plecati. Doamne ajuta
Miha si mie imi place Bianca dar si Iana.
Danutza si Monicutza sunt harnicutze tare.
Georgi nasol ceea ce-ai patit cu sora ta. sper sa-si schimbe comportamentul. distractie placuta pe unde mergi.
Banana sunt aici ( stii tu de ce )
Bey cu Liana nu m-am intalnit. o mai astept, poate apare.
Cred ca sunteti toate in pat. Va pup.
Noapte buna
PS: la ora 17:45 merg cu mister Balu( catzelul) la clinica. Ii face acupunctura , iar daca nu se vindeca piciorushul mergem in Olanda la operatie. Daca tot am adus vorba de catzel....Doina ce face Max?
Miki

CRISMIR spune:
fetelor!
DANELUTZA,da mai,cartofii sigur au fost devina,data viitoare ii schimb,ca se si fierbeau greu.
MIKI,sunt bine,am avut probleme cu netul,adica cu laptopul mai bine zis...mai,nu o sa ma credeti,dar asa de tare a plouat aici si a fulgerat chiar langa blocul nostru,ca mi-a ars
laptopul si modemul de internet[q...incredibil,dar s-a intamplat,acum mi-am cumparat protectie la prize..ufff....tare ciudat...noroc ca mai am un laptop,cam nasol el da e bun ca am internet
...am stat o saptamana fara pt ca nu ne-a mers nici internetul..
MIHAELA,nu am ce sa mai vorbesc,eu am fost directa si ti-am spus ca nu imi place sa fiu luata peste picior,una e sa glumim si alta sa fim subtile cu mistourile aiurea...eu asa am perceput ce ai postat tu,daca sunt eu prea blonda,asta e...oricum am incheiat subiectul asta,m-am lamurit de anumite chestii si imi e de ajuns.
CAMI,hai baga poze...cum a fost vremea,v-a plouat sau nu?
OLGA la toata lumea si numai bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

alexa si mami spune:
neata gagici!
am venit cu si apa minerala pt burticutze.
miha, si io pt bianca. mie mai imi place tare mult maria, ioana, elena. si cind ai concediu?
doina, ce fata desteapta ai
monica, ti-ai reintrat in forma cu facutul prajiturilor.
moama danelutzo, ce poti sa scoti din tine. arata super lasagna si adica tu gatesti pt ai tai si tu nu papi?! io cred ca m-as tavali pe jos de pofta.
georgi, cum zicea si monica, o sa-ti treaca si uiti, ca doar e sora ta.
celelalte sexoase pe unde umbla? gabi, banana, mmiha, olga, dana, simo... toata gasca, am plecat la munca.

georgi75 spune:
Prima la cafea....Neatza.
Alinutza e f buna.
Am imbarcat-o pe Stef la tara pana maine seara.Acum imi beau cafeaua si pe urma plec la cumparat cadouri si platit facturi .Nu vreau sa ma prinda caldurile.
Miha cum zicea Alina si mie imi place Elena.Asa o cheama pe nasa si am vrut sa-i pun numele maimutzei mele.Dar ea a vrut sa-i pun numele nepoatei ei, Cristina.Si atunci nu i-am mai spus Elena Diana cum aveam de gand si i-am pus Cristina Stefania.Si Bianca e frumos si asa o cheama si pe finutza mea.
Intre timp a inceput sa ploua afara
Fug sa termin cafeaua

pufymic spune:
Neata!
Doina sa-ti traiasca Dana cea desteapta! Cred ca esti mandra ca ai numai copii unul si unul!
Miki dar ce are catelul la picior?????
Eu sunt fff bucuroasa ca avem deja 3 nopti fara scutec si fara incidente la Alesio!
Fug la treburi.....sa aveti o zi faina!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Miha sa pupam bebelusa ta, asa prin burtica!!!

Miha

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Monica faci dulciuri, nu ti-e mila de mine. Iote eu cu ce te servesc http://family.webshots.com/photo/2866917360080132939pAxZpu

Da' o reteta de cannelloni ai?

Miha