Casnicute sexy(126)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica , dau de beut!Ia sa va servesc: rece, si ceva suculete :, dar sa punem si ceva muzica:
http://www.youtube.com/watch?v=xK3mVxGfzPY mai lenta , asa ca e cam cald sa dansam mai ritmat.
Eu am oprit apa in tot ce am putut caci maine ne-au anuntat ca e apa oprita pana la ora 14, se lucreaza...Ce misto e sa fie cald si sa fie apa oprita...
Georgi, ai rezolvat ceva cu factura?caci trebuie confirmata plata daca e platita, daca nu poate plateste sora ta.Si noi ne-am fript cu asa ceva, dar de la un prieten al lui Dan, ne-am tinut de el pana a platit-o caci altfel trebuia sa platim noi, de atunci suflam si in iaurt...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina felicitari Danei pentru rezultatul la engleza.

Georgi si eu am surori ca a ta. Asta este, cu astia defilam.

Monica faci dulciuri, nu ti-e mila de mine . Iote eu cu ce te servesc http://family.webshots.com/photo/2866917360080132939pAxZpu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aoleeeeeuuuuuuite cine vb de milaaaaaaaa
baga reteta ca mor aici
multumesc anticipat
doina...si multam...nasoala faza cu apa dar macar se remediaza problema pe termen lung

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica e buna rau lasagna asta, doar ca eu m-am multumit sa gust ca sa nu mor de pofta
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7995&st=180

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

mama cum arata si sectiuneasi eu tre' sa rezist pana cumpar foile
multumesc mult

monica

Mergi la inceput

Monica, eu foile le-am facut acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Doina felicitari Danei.Cu factura n-am facut nik.Merg maine sa platesc ca daca ma las in baza sora-mii...trece mult si bine.
Danelutza sa ne traiasca deci surorile .Io nu mai defilez cu nimeni de-acum incolo.
Monica gospodina .As manca si io praji dar n-am chef de copt pe la bucatarie pe caldurile astea.Sambata implineste moasa Stefaniei 26 de ani.Deci iar am pus-o de chef si i-am promis ca-i fac un diplomat.Am dibuit in apropiere un magazin unde se gaseste frisca naturala si vreau sa-l fac cu de-asta.cred ca va fi bestial .Si tot sambata e ziua unei alte prietene bune.Iar vineri a finei ca o cheama Paula.Deci iar am pus-o de cadouri maine .sper sa nu fie cald.Stef pleaca la tara la prima ora si macar nu ma mai car cu ea dupa mine prin magazine
Miha o punem si de doo intalneli daca vrei.Noi mergem in Eforie Nord dar si daca esti in alta statiune nu-i problema.Venim la voi sau invers.Mai avem timp sa vorbim pana atunci.Ar fi supeeeer sa ne vedem.Sa ti-l pupe fi-mea pe Robert (sper ca Isa nu citeste aici ).Nici Danelutza
Va pe toate.Am dat raportul de seara.Ma bag la studiu dar mai trag cate un oki si pe la voi

Mergi la inceput

danelutza stie totsunt greu de facut foile alea?

monica

Mergi la inceput

georgiconumai intr-o petrecre o tii...hai la mine sa papi o prajiturica

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Acusica viu.....Da mey numa intr-o petrecere ca daca suntem nebunei toti....Lasa ca viatza e scurta.Macar cu asta sa ne alegem ca oricum belelele curg

Mergi la inceput