Casnicute sexy(126)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
mihapentru bbitza
noi suntem pe-iaici eu si ruxi pregatim papitza, alex a plecat la gradi...nimik nou
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

pupici cu lipici din Bucurestiul parjolit!(da' mie imi place!)

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare din orasul friguros

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!

cuscra miha, vino sa te tzuc.sa creasca repede burtik si sa iesiti la lumina.auzi, cum o cheama pe nora-mea?

Doina, ce facu DANA azi la engleza?

va tzuc si mai vin.........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Bimilit
cuscra miha, vino sa te tzuc.sa creasca repede burtik si sa iesiti la lumina.auzi, cum o cheama pe nora-mea?

Hi hi hi...De Teodora mi-a trecut...nu stiu de ce...toane de gravida......Acum oscilez intre Sabina si Bianca...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Pupici si de la mine.Sa nu ziceti ca nu trec pe-aci.Ma chinui cu literatura
Miha pe la noi prin Oltenia a luat-o lumea razna cu Bianca.Io am vreo 3 pe scara plus ca mai cunosc vreo 2 prin cartier .Dar daca tie-ti place pune-l ca se potriveste cu al socrelei ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

miha, eu zic sa faci un sondaj aci la casnicute.sa sara fiecare cu nume de fetite sa ai de unde alege.si mie imi place bianca .
georgi spor la invatat.ce face musteata?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

scuze ca nu v-am dat cafeaua de dimineata, dar am plecat in fuga la munca. mai am 2 zile (de parca as mai avea 2 ani) si intru in co. moama, abia astept. pe 5 ne luam drumul spre mare. cami, o sa dam o tura si pe la piscina, unde ne-am intilnit anul trecut, mai stii?
miha burtica zgubilitica.
banano, ce zici, iti place caldura???!!! asa nu e caldura, e ... crima.
doina, ce a facut dana? cum va descurcati cu canicula, ca pe la voi au fost ieri recorduri.
georgi, spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bia, ce-ti fac feciorii? cel mare a avut sau nu capacitatea? in concediu mergeti? sper ca nu te supi, te-am luat cu atitea intrebari
cami, bravo voua pt distractie! asteptam pozele. te-ai vazut sau nu cu mirela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Multzam fetele de urari.Nu prea am spor ca sunt obisnuita sa invat noaptea dar imi dau silinta.
Bi mustatea e la munca.Aseara n-am apucat sa vorbesc prea mult cu el ca m-a adormit fi-mea si la prima ora mi-a dat telefon sa ma intrebe daca-s suparata pe el .Mai am io o probleme si nu prea mai am chef de discutii dar trece si asta ca toate ...
Alina bravo.Mai e putin.Io plec la mare toooocmai pe 27 iulie si ca sa fie treaba treaba tocmai atunci ma ocnesc rusii ca m-au pocnit ieri.Deci...super treaba .Asta e.
Doina cred ca are iar probleme cu netul de la caldura ca asa i-au explicat aia
Va .Mai studiez putin si trezesc maimuta

Mergi la inceput