Casnicute sexy(126)
Raspunsuri - Pagina 23

monica-elizabet spune:
ah ce ma nervozeaza emotiocoanele astea ca se suie peste scris
danelutzo n-am dormit nici la pranz si uite ca nici acum nu fug la culcare...da nici nu am trebaluit asa ca tine
gata fug, va pup...noapte buna si somn usor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

ange spune:
tzuc la voi si mercu pt pupici
ce sa va povestesc? vacanta a fost tare scurta,doar 10 zile dar a fost de vis.disney-ul este superb.noi am vizitat toate cele 4 parcuri tematice,in fiecare zi cate unul de dimin. de la 9 pana seara pana la 22,00.Dupa 22,00 piscina si apoi in jur de 24 somn.A fost tareee obositor dar a meritat din plin.Maia a fost "topita" de tot dupa tot ce a trait acolo.In ultima zi deja ne intreba cand ne reintoarcem.Cu siguranta la primavara.
Acum avem musafiri.Ziua ne plimbam,seara piscina si printre "alergam" pt botez si ziua colegului(Sf.petru).Astazi am comandat rochitza si lumanarea.Finuta mea va fi o micuta printesa.Colegului daca nu ma topesc de caldura am sa-i fac un tort "fundulet".Am sa va pun poze de la eveniment sapt. viitoare asa cum va voi pune foto si din vacanta
In rest ne luptam cu caldurile.Am vorbit si noi astazi in Ro si am auzit ca e jale mare...naspa.maine se anunta si la noi 42
Tzuc la voi.
vacanta placuta celor ce sunt in vacanta.
si job placut clasei muncitoare
pe maine la cafea.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

doinabita spune:
Buna fetelor!
Liana cat stai in Austria? sa ne zici ce ai facut la intoarcere!!!!!
Cami bine ai revenit!ti-am simtit lipsa !
De Olga ce stiti fetelor?a gasit bona?
Eu sunt cu morcovul...la 10.15 e scrisa pe lista Dana azi pentru engleza, a plecat deja sa fie acolo cu colegii de clasa si nu vrea sa stam prin preajma...e capoasa rau fata mea, cica sa o lasam ...
Va pupppppppppppppppppp!O sa merg sa mai cumpar cate ceva ca e mai racoare putin.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutzaquote:
Originally posted by alexa si mamie servita.
danelutzo, bravo tie pt gradina! este o adevarata comoara.
Multumesc, muncim, dar macar avem pentru ce, ca sa nu zic pentru cine
Adica pentru mine pentru cand ma voi duce in vizita,nu care cumva sa intelegeti altceva.

Miha

mariussimiuc spune:
Astazi bebitza a facut 16 saptamani. Pana acum am simtit de multe ori niste fluturasi prin burtica,dar toata lumea se uita chioras la mine,ca cica e prea devreme...Dar astazi pot sa va spun ca NEGRESIT a miscat!
Numa tumbe face de dimineata de la ora 6.30.
Miha si Robert

Danelutza spune:
'neata somnoroaselor, plec la munca cimpului
Cuscra felicitari, sa te tii de tumbe, Isabella facea de credeam ca am un iepure in burta, asa topaia si sarea

georgi75 spune:
Neatza gagici.
Aseara am adormit langa Stefi (cred ca inaintea ei ) si ne-am trezit la 9.45.
O zi faina va doresc

pufymic spune:
Salutare si de la noi!
cami bine ai revenit!Ma bucur ca ati avut asa concediu fain....si vrem poze!!
Miha felicitari pentru bb miscareata....sau miscaret!
De-acum sa te tii!
Doina cum a fost la examen la Dana?cat a luat?
Ma duc si eu sa fac mancare ca pana acum am fost la plimbare cu ingerasii mei....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
Iesi de acolo sa te faca noru-ta o tumba.

Aseara am facut paneuri de dovlecei cu vinete si rosii,asortate cu mujdei de usturoi cu sos de rosii.

Miha