Iasule, mandra cetate (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by adi69
Daria,voiam sa-ti spun de clinica din Bucsinescu..dar cred ca e Sanoptic..si ai spus ca ai fost..

Adriana

Multumesc frumos

La sanopsis(parca asa se numea) ma refeream, de la galeriile St. cel Mare. Uitasem de Sanoptic

daaaaaaaa, vreau sa ploua toata ziua dar cum nu orice bucurie tine mult .......... sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Darria
Unde mai gasesc in Is mag. optic?

La Transparenta.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Unde mai gasesc in Is mag. optic?

La Transparenta.

Miha si Robert

Multumesc frumos
dar am o mica problema, nu stiu unde este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Multumesc frumos
dar am o mica problema, nu stiu unde este

Pe Anastasie Panu,imediat dupa colt de BancPost...

Miha si Robert

Mergi la inceput

am priceput acum Multumesc frumos Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

quote:
Originally posted by adi69

Alice,te-ai operat?

Adriana

nu m-am operat ca mi-e o frica de mor; in plus pe 5 plec in concediu si am zis ca-mi fac de cap mai intai si dupa aia oi vedea; am discutat cu medicul radiolog care mi-a descoperit piatra si a zis ca in functie de ce medic aleg imi vor spune sa nu ma operez (internistul) si sa ma operez (chirurgul); asa ca nu stiu ce sa fac; am vb cu o prietena care s-a operat de piatra la colicist si m-a sfatuit sa nu iau asa usor o decizie;, mai ales ca simptome nu prea am, decat mici intepaturi in partea dreapta; framantarile mele sunt mai mult in legatura cu o eventuala sarcina, fiindca am inteles ca daca esti insarcinata si faci o criza de colicist risti sa pierzi sarcina
tot prietena operata m-a sfatuit sa merg la un dr. gastroenterolog pe nume Balan (ati auzit de el?)ca sa-mi spuna ce parere are...

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Darria, am gasit un site romanesc care vinde ochelari pt.copii, insa, bineinteles ca nu pot posta adresa (deh, reclama). Da o cautare pe google pt. ochelari de soare copii si primul link e cel de care iti spun. E drept ca sunt un pic cam scumpi (540.000 lei), dar par buni si draguti.

cristina d.

Mergi la inceput

Miki: multumesc frumos ca ai cautat
De pe net nu pot lua pt. ca tb. sa-i probez, sa vad daca nu sunt mari. Sunt de la chicco iar pretul nu este mare comparativ cu mag. optica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

eu i-am cumparat alexiei (care a implinit 3 ani) ochelari de soare polaroid, de la farmacie. si sunt frumusei, asa ca pt fetitele frumoase!

Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

Mergi la inceput

marilu: de la farmacie? de la care farmacie? noi nu gasim marime mica, pt. un anisor. ii sunt mari, mai incape o ureche pe langa

Mergi la inceput