Iasule, mandra cetate (55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI, RUXANDRA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daca-i de petrecut, hop si eu

Ruxandra

si felicitari Liliana pt. licenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

da, la first bike dar nu au in stoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Carmen, mi-am amintit, am mai vazut aparate de gym la metro. insa nu stiu daca au stepper. insa poti incerca un telefon ca sa nu bati drumul degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Carmen: fusei la Metro dar nu vazui stepper fara brate(am inteles ca vrei simplu). E posibil sa nu ma fi uitat bine ca eram cu pitica. E mai simplu sa-l comanzi pe net, de ce sa te chinui daca nu gasesti in is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

va invit la o ...Ralu, pe unde esti, mai tii minte diminetile cu aroma de cafea "raluceasca"

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutare!
Aime,multam frumos ptr cafea,a prins tare bine:),nu stiu ce am in ultima vreme cam dorm pe mine..

Si mie mi-e dor de cafelele "ralucesti"...dar..daca nu mai vrea sa ne serveasca cu cafele..ce sa-i faci?S-o fi saturat de facut cafele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca tot vb. de cafea: sunt la a II-a pe ziua de astazi asa ca va invit, virtual, la drogulet
Ralu: somezi aici? macar sa ma injuri si tot intri sa scrii ceva

Caut ochelari de soare pt. pitica si nu gasesc mici, pt. ea. Pe independentei nu mai este, langa Continental nu au asa mici, la sanopsis nu au. Unde mai gasesc in Is mag. optic?
nici macar de la chicco nu gasesc.

Mergi la inceput

Alice,te-ai operat?

Daria,voiam sa-ti spun de clinica din Bucsinescu..dar cred ca e Sanoptic..si ai spus ca ai fost..

Mergi la inceput

Ati auzit cum tuna?
Se pregateste de-o ploita zdravana?

Liliana..asa este ,probabil ca au dat peste cap servirea si mancarea ..daca erau trei nunti in acelasi timp...

Mergi la inceput