Iasule, mandra cetate (55)
Raspunsuri - Pagina 14

Darria spune:
quote:
Originally posted by adi69
Daria,voiam sa-ti spun de clinica din Bucsinescu..dar cred ca e Sanoptic..si ai spus ca ai fost..
Adriana
Multumesc frumos

La sanopsis(parca asa se numea) ma refeream, de la galeriile St. cel Mare. Uitasem de Sanoptic

daaaaaaaa, vreau sa ploua toata ziua dar cum nu orice bucurie tine mult .......... sa vedem.

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Darria
Unde mai gasesc in Is mag. optic?
La Transparenta.
Miha

Darria spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Unde mai gasesc in Is mag. optic?
La Transparenta.
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Multumesc frumos

dar am o mica problema, nu stiu unde este

mariussimiuc spune:
quote:
Multumesc frumos![]()
![]()
![]()
dar am o mica problema, nu stiu unde este

Pe Anastasie Panu,imediat dupa colt de BancPost...
Miha

alic spune:
quote:
Originally posted by adi69
Alice,te-ai operat?
Adriana
nu m-am operat ca mi-e o frica de mor

tot prietena operata m-a sfatuit sa merg la un dr. gastroenterolog pe nume Balan (ati auzit de el?)ca sa-mi spuna ce parere are...
ALICe

miki68 spune:
Darria, am gasit un site romanesc care vinde ochelari pt.copii, insa, bineinteles ca nu pot posta adresa (deh, reclama). Da o cautare pe google pt. ochelari de soare copii si primul link e cel de care iti spun. E drept ca sunt un pic cam scumpi (540.000 lei), dar par buni si draguti.
cristina d.

Darria spune:
Miki: multumesc frumos ca ai cautat
De pe net nu pot lua pt. ca tb. sa-i probez, sa vad daca nu sunt mari. Sunt de la chicco iar pretul nu este mare comparativ cu mag. optica.

marilu2004 spune:
eu i-am cumparat alexiei (care a implinit 3 ani) ochelari de soare polaroid, de la farmacie. si sunt frumusei, asa ca pt fetitele frumoase!
Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)

Darria spune:
marilu: de la farmacie? de la care farmacie? noi nu gasim marime mica, pt. un anisor. ii sunt mari, mai incape o ureche pe langa