*Mamici de IASI (2)*
Raspunsuri - Pagina 3
kriss79 spune:
Irina, nu e foarte aglomerat la el..acum depinde, poate sunt si per.aglomerate..dar de ce nu il suni pe mobil? eu la mine nu am decat nr. lui de vodaf -0722 739 539. Mai are unul pe Or.dar nu il am cu mine acum, e acasa..
El are program lunea la Dragomir(21 86 86), langa Victoria, iar miercurea si vinerea la OminiClinic(tel.216 260), in rest nu stiu daca mai are in alta parte.. Incearca si suna de azi...te pup
Cat despre inseminare, nu stiu cum procedeaza, ca nu am facut..
Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu
kriss79 spune:
Moldoveanca, da, ai dreptate, carutul si patutul mi se pare cele mai importante..am vazut si eu magazinul acela..deocamdata pun ochii pe ele, le voi vizita mai la sf. verii..
Cristina, succes in sesiune! tinem pumnii pt. note mari! Amalia e asa jucausa? A mea nu prea face mare lucru, cred ca e mai lenesa..am sa ii pun niste muzica alerta, poate o mai scot din amorteala
Ghinetz, deja ai facut bagajelul? ce harnicuta esti! si mie imi place f.tare culoarea vernil..ca doar nu o sa o imbrac numai in roz:)
pupici tuturor si o zi racoroasa!
Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Eu cind l-am vazut prima data pe Vlad, am simtit ca plutesc, nu mai conta ca eram operata, ca eram f obosita, aveam cel mai frumos copil din lume, eram cea mai fericita persoana, m-am indragostit pe loc.
Si eu la fel...N-a contat ca abia puteam merge,m-am "razboit" cu doamna de la lift care nu voia sa ma ia ca mi se poate desprinde operatia...Si cand am intrat in camaruta aceea in care erau toti aliniati ca sarmalutele,plutind m-am dus direct la copilul meu,nici n-a trebuit sa-mi spuna asistenta care este... Si cu toate ca era negru si plin de par,precum o maimutica mi s-a parut cel mai frumos copil din lume si m-am indragostit la prima vedere.
Miha si Robert
ghinetz spune:
Buna dimineata.
Si la mine prima intalnire cu Stefan a fost emotionanta. desi seamana f bine cu sotul (sau chiar cu socrul meu), cand l-am vazut prima oara l-am recunoscut ca fiind al meu pentru ca mi se parea ca seamana teribil de bine cu mine. Acum cand ma uit in poze nu mi se mai pare la fel, dar atunci... Cat despre frumusete...? Aici sunt mai ciudata, dar nu mi s-a parut f frumos. Era in salon cu mine o fetita atat de frumoasa! Toate asistentele se mirau. Si era intr-adevar deosebita, cu trasaturi f bine conturate, desi nou nascut. Si eu, ca cioara (care tot isi lauda puiul) imi spuneam (oare ma consolam? nu cred, nu prea tin la frumusetea fizica) ca al meu va fi destept. De, Isi mai faceau si hormonii de cap atunci de-mi zburau fluturasii prin cap...!Dar acum sunt sigura ca al meu e cel mai frumos si destept foc!!! (Are o mamica de pe forum, nu mai stiu care, o zisa la semnatura. Ceva de genul: exista un singur copil cel mai frumos si cel mai destept si acela e al tau! Si cum oare sa nu fie asa...
Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
slimatei spune:
vreau si eu....uffaa cat mai este n-am ajuns nici la jumate dar nu vad ora cand fac cunostinta cu puisorul meu...tb sa fie exta...
STEFANIA+14Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
irinach spune:
Kriss79, multumesc mult pentru informatii.
Inseminarea se face cu sperma de la sot, prelucrata de doctor, dupa care ti-o introduce prin colul uterin direct in uter.
Cum e doctorul ca om: mai vorbaret, abordabil? adica poti sa-l intrebi diferite lucruri sau astepti sa-ti spuna el?
crissintibun spune:
Nonna ,iti multumesc pt urariel de bafta ,la mine chiar e nevoie k sunt studenta la Medicina unde avem cateva sute de pagini la un examen si nu poti sti toate subiectele la partea scrisa la fel de bine.K sa nu mai zic k la fiecare dau si practic ,cu pacientul si trebuie sa ai bafta sa nimeresti un caz mai usor de abordat,pt ca sa stiti k sunt uni care refuza sa iti dea toate detaliile si profu iti cere diagnostic si tu nu ai de unde avea suficiente argumente.
Kriss ,si a mea era destul de lenesuta ,se misca cam de 5-7 ori pe zi ...De cand a intrat si ea in stresul sesiunii in ziua cu examen ,care la noi tine si cate 5-6 ore loveste cu piciorutele de peste 15 ori ,iar in zilele dintre examene cam de 10 ori .Oricum sunt tare mandra de ea k e asa activa ..Si in general e mai miscareata cand uita mami sa pape ,sau ma simt deshidratata ,sau cineva ma supara si imi arata si ea k e langa mine si imi tine partea!
Pupici pe burtici,
Cristina 20+ si Amalia Miruna
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by irinach
Kriss79, multumesc mult pentru informatii.
Inseminarea se face cu sperma de la sot, prelucrata de doctor, dupa care ti-o introduce prin colul uterin direct in uter.
Cum e doctorul ca om: mai vorbaret, abordabil? adica poti sa-l intrebi diferite lucruri sau astepti sa-ti spuna el?
e vorbaret si abordabil..poti sa il intrebi orice..e haios(glumet), nu e scortos
Vine bebe
Burtik
Cristina 22+ cu
alynta27 spune:
Cristina bafta in sesiune! te inteleg perfect! Eu fac doctoratul si David a prins un examen in primele lui saptamani si la 8 luni jumatate un referat! O sa iasa un invatat!
Am ajuns de la control: col patial scurtat, penetrabil la index. Marti e ziua cea mare...ma interneaza pentru inducere! Mi-a lipit un plasture pe burtik cu un lichid in el incolor. Scrie: I CG GIG. Pentru ce o fi?!
Alina-Mirela 40+ cu DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Simo78 spune:
Alina sa fie cu noroc ....n-am habar de asta, acm aud prima data.
Simona 33+ Matei Hisham
Crash test dummies