nastere cu dr Alexandru Badiu

nastere cu dr Alexandru Badiu | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Sunt o viitoare manicutza in 34 de saptamani si doresc sa stiu care dintre voi vor naste vara aceasata, mai exact in perioada 20 iulie- 15 august , la Bucuresti cu Dr Alexandru Badiu. eu nasc tot cu dansul(ar trebui) insa este in concediu de odihna in acea perioada. Si nu stiu cui ma va lasa in grija(nu mi-a spus inca). De aceea vreau sa discut cu voi, mamicutzele care sunteti in aceasi situatie ca mine. Voua v-a spus carui medic va incredinteaza?[red][/red]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns may spune:

pe vremea cind am nascut eu cu el ultima oara (adica acu 5,5 ani) era "cuplat" cu dr. Corina Grigoriu parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Daca te lasa pe mana Corinei Grigoriu poti rasufla usurata, eu am nascut cu ea si e super-super din toate punctele de vedere.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Vin si eu cu o informatie ceva mai "recenta". In 2005 recomanda pe dr.(a) Moarcas. Eu insa nu am cunoscut-o pentru ca am nascut cand dr. Badiu era disponibil.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Si eu trebuie sa nasc tot cu Badiu, tot in perioada mentionata de tine ca fiind el in concediu.
In prima faza, mi-a spus sa stau linistita ca ma lasa pe maini bune, dar n-a mentionat la cine. Dar eu sunt arondata la CMU si vreau sa nasc la meternitatea lor, la CMU-Elias, asa ca doamna de la CMU care se ocupa de chestiunile legate de maternitate mi-a zis ca am 2 optiuni de medici care pot sa-l inlocuiasca: dr Cristian Radoi sau dr Corina Grigoriu. Miercuri, pe 4 iulie, am sa discut cu dr Badiu la cine "ma lasa" :)

Anca
mamica Roxanei , 1 an si 10 luni
si 36s cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

doctorul badiu : jos palaria!fetita mea s-a nascut cu el.un om de nota 10.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

AncaSiRoxana, eu am nascut la CMU-Elias cu Corina Grigoriu si a fost super ok. Dar ea mi-a monitorizat sarcina de la bun inceput. daca vrei mai multe detalii da-mi PM.

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana

Si eu trebuie sa nasc tot cu Badiu, tot in perioada mentionata de tine ca fiind el in concediu.
In prima faza, mi-a spus sa stau linistita ca ma lasa pe maini bune, dar n-a mentionat la cine. Dar eu sunt arondata la CMU si vreau sa nasc la meternitatea lor, la CMU-Elias, asa ca doamna de la CMU care se ocupa de chestiunile legate de maternitate mi-a zis ca am 2 optiuni de medici care pot sa-l inlocuiasca: dr Cristian Radoi sau dr Corina Grigoriu. Miercuri, pe 4 iulie, am sa discut cu dr Badiu la cine "ma lasa" :)

Anca
si 36s cu Ilinca

Mergi la inceput

Multumesc, leyla!

Azi mi-a dat dr Badiu nr de telefon al dr Corina Grigoriu s-o caut cat e el in concediu si sa nasc cu dansa. Zici ca sa nu-mi fac griji?

Sper sa fie totul OK... Am ceva emotii la gandul ca nu o cunosc, macar pe Badiu il stiam de atata vreme, ne-am vazut si la sarcina trecuta, si la nastere, si toata sarcina acum... Ca doar sunt in sapt.39...

Anca
si in sapt.39 cu Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu am termen 2 sept, am intrebat daca am vreo problema la cine ma duc. Dr Badiu a zis ca nu e cazul sa ma ingrijorez pana vine, insa mi-a lasat telefonul dr Mirela Moarcas, despre care habar nu am nimic. Nu prea pricep de ce nu mi-a zis tot de Corina Grigoriu.

Rox 33+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

buna, dragelor!
Roxana G, Corina Grigoriu "executa" nasterile la CMU- Elias, iar Mirela Moarcas la Spit. Universitar. si pe mine tot la Mirela Moarcas m-a lasat in supraveghere si sa nasc cu dansa. mai stii si altceva de Mirela Moarcas? Eu nu am prea avut succes.

va pup!

[red]gogosel, mamicutza de raresel . 37 si 6 zile

Mergi la inceput

Roxana, am inteles si de la alte mamici ca pe cele care nasc in Municipal le lasa la dr Moarcas, iar pe cele arondate la CMU la Corina Grigoriu. Se poate sa mai lase si in Municipal la Grigoriu, ca doar la CMU sunt mai putine, nu stiu, nu l-am intrebat :)
Oricum, tu n-o sa ai nevoie de nimeni, se intoarce el din concediu pana nasti tu!

gogosel, vad ca tu ai schimbat si medicul cu care nasti din semnatura de la mamici de iulie-august, asa-i? :) Probabil ca ar trebui sa fac si eu asta, pt ca sigur nu nasc cu Badiu...

Anca
si in sapt.39 cu Ilinca

Mergi la inceput