curatat cada de baie
Am o problema pe care nu mai stiu cum sa o rezolv.
Desi curat cada cu tot felul de solutii, are pe anumite portiuni niste pete mai inchise pe care nu reusesc sa le scot.
Stiti cu ce pot sa curat sa scap de ele?
Cu detartrant o fi bine, sau se strica?
Raspunsuri
aime spune:
Multe pete persistente le-am scos cu Cif crema, pe cada sau in frigider, la interior (acolo unde curge mereu apa)
aime
daniella4 spune:
Eu am observat ca petele persistente (rugina+calcar) ies cel mai usor cu detartrant. Cilitul era bun cand a aparut, acum e apa chioara, la fel Ajax-ul, asa ca tot detartrantul e de baza. Nu trebuie sa-l lasi prea mult sa actioneze.
Miramar spune:
incearca cu Ciff normal. Daca nu merge treci la Ciff Supercream - e mai puternic si contine si clor. Si daca tot nu merge sg. speranta e detartrantul dar ala cam ataca nu as recomanda folosirea lui decat o data la cativa ani, maxim o data pe an.
caramel spune:
Multumesc pentru sfaturi!
Pana la urma am cumparat un detartrant(gel)de la Peak si m-am descurcat onorabil.
N-am scos-o ca noua, dar e ok, fata de cum era.
LuisaTL spune:
Buna,
Ai grija ca iti distrugi cada cu detartrant.
Alege un produs mai puternic :Cif Supercream, mai era unul dar nu-mi amintesc acum...tot ceva de genul. Era scumpicel..dar bun. Trebuie sa iasa. Poti sa lasi o vreme sa actioneze si apoi sa freci puternic.
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)
danis spune:
detartrantul are ca efect aparitia mucegaiului in zonele de la capat, unde se imbina cada cu peretele, mai ales daca e si chit pe acolo si in zone similare... aveti grija, desi poate parea spectaculos dupa prima aplicare, eu as zice mai degraba tot cif
OanaAlina spune:
Si eu spun NU la detartrant pentru ca in timp dispare luciul de la cada de baie...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png