Intrebare de 100 de puncte: in august expira permisul auto. Daca ma duc sa-l schimb acum mai e nevoie de fisa medicala ?
M-a intrigat cineva spunandu-mi ca n-ar mai fi nevoie daca te duci cat timp mai e valabil, insa nu gasesc scris nicaieri.
Multumesc anticipat pt. ajutor.
geniest
Daca te duci inainte de expirare nu mai este nevoie de fisa medicala. Cel putin in Bucuresti asa este.
eu l-am schimbat acum cateva luni si asa era.
Eu l-am schimbat saptamana trecuta pt ca expirase, insa a intrebat cineva aflat in situatia ta si i s-a raspuns ca nu e nevoie de fisa medicala.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
buna
dar s-a schimbat vechiul model de permis?
stiti ca au spus la tv ca vor face alt model cat de curand si eu trebuie sa-l schimb si deaceea ma intereseaza
mersi mult
Eu in noiembrie l-am schimbat cu fisa medicala. In regula si pe bune, am pierdut cam 2 zile pe la cabinete si TOATE controalele au fost pe bune si enervant de puricante.
O luna mai tarziu si-a schimbat tata permisul. 79 de ani si destule probleme medicale, dar cum mai avea vreo 3 luni pana expira vechiul permis, fara fisa medicala.
...nu va spun ce misto a facut de mine (bani si timp pierduti), dar asta-i alta poveste...
Deci...se poate!