Viza Emiratele Arabe Unite/Dubai

Viza Emiratele Arabe Unite/Dubai | Autor: Wudy

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata. Dragelor,
Vreau sa plec pentru doua saptamani la Dubai la o prietena care locuieste acolo. Stiu ca pentru Emiratele Arabe Unite iti trebuie viza; problema este ca nu reusesc sa aflu mai multe detalii.

Stie cineva mai multe detalii despre Ambasada Emiratelor Arabe Unite in Bucuresti? Elibereaza viza?

Aveti alte detalii despre posibilitatea obtinerii de viza turistica individuala pentru Dubai, va rog sa ma ajutati!!!
Am auzit ca pentru pachet turistic, firmele de turism se ocupa de viza, dar eu merg pe cont propriu, nu am nevoie si de cazare si masa.

Va rog, ajutati-ma!

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Uite, incearca aici http://www.mae.ro/index.php?unde=doc&id=25194&idlnk=5&cat=6
De obicei, cei de la ambasade vorbesc si romana. Daca nu, poate engleza. Cred ca iti trebuie invitatie de la prietena ta sau bilet - rezervare de la agentii de turism. Mai bine suna acolo si intreaba.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Multumesc frumos.
Am scris la Ambasada. Am nevoie doar de invitatie, de rezervare la avion si 2 poze. Insa mie imi este cam teama sa nu primesc viza, pentru ca aici eu nu am familie, gen sot, copii. Doar un serviciu bun si o situatie financiara destul de ok. Sper sa nu se gandeasca ca vreau sa raman acolo.

Multumesc inca o data pentru informatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Wudy,daca ai invitatie nu e o nici o problema - vei primi viza foarte repede
Vacanta placuta!

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput