Unde gasesc si eu zugravi, faiantari etc buni?

Unde gasesc si eu zugravi, faiantari etc buni? | Autor: catrinik

Link direct la acest mesaj

In curind va trebui sa-mi renovez si eu un apartament.
Cunoasteti vreo echipa buna?
Ca peste tot unde am auzit au lucrat de mintuiala, a durat mult.... si nu vreau asa o bataie de cap.

As dori o echipa rapida, care sa faca totul in 2 saptamini si sa faca totul ca la carte.

Imi puteti recomanda pe cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

A deschis LIVIA un topic pe tema asta numit:AM GASIT NISTE OAMENI SUPER DE PUS FAIANTA...ceva de genul asta.
Vezi ca este mai in urma cu 2-3 pag.

Si poate te ajuta.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Stiu si subiectul respectiv.
Dar poate e mai multa lume care imi poate recomanda pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

chiar daca e apartamentul gol - nu se termina in doua saptamani, mai ales daca lucrarea e complexa

daca vrei sa pui si termopane, numai pentru alea poate dura cateva saptamani de cand bati palma pana la montaj

Mergi la inceput

Nu vreau termopane.
Vreau numai sa zugravesc, eventual pun si faianta si gresie in bucatarie. Atit.
Si sa nu-mi spuna mie nu stiu ce mesteri ca asta duteaza mai mult de 2 sapt. da-i incolo !!! Ca doar nu imi poleiesc cu aur peretii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Georgeasca

Nu vreau termopane.
Vreau numai sa zugravesc, eventual pun si faianta si gresie in bucatarie. Atit.
Si sa nu-mi spuna mie nu stiu ce mesteri ca asta duteaza mai mult de 2 sapt. da-i incolo !!! Ca doar nu imi poleiesc cu aur peretii.

depinde ce ai pe pereti,Niciodata nu sti cat poate dura.Si noi cand am zugravit am spus ca in 2 sapt suntem gata si a durat 1 luna juma aproape.Cand incepi sa cureti peretii s-ar putea sa ai surprize.Daca ai faiata veche e posibil sa se dea jos greu sunt multe de facute,depinde si marimea ap.Dar in 2 sapt cam greu sa termin toata casa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Buna. Noua ne-a luat, la ultima renovare, cca 3 saptamani pentru casa de p+1+mansarda, interior si exterior.Fara faianta si gresie care erau proaspat puse si nu necesitau. Aaaa...si au mai inlocuit si pavajul din curte. Erau 3 sau 4 oameni care zic eu ca s-au miscat repde si fara multe fasoane. Daca nu te-ai apucat inca cere-mi si iti las un nr de tel pe pm.NU stiu daca am voie sa il las aici-cred ca fac reclama

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lady_in_red

Buna. Noua ne-a luat, la ultima renovare, cca 3 saptamani pentru casa de p+1+mansarda, interior si exterior.Fara faianta si gresie care erau proaspat puse si nu necesitau. Aaaa...si au mai inlocuit si pavajul din curte. Erau 3 sau 4 oameni care zic eu ca s-au miscat repde si fara multe fasoane. Daca nu te-ai apucat inca cere-mi si iti las un nr de tel pe pm.NU stiu daca am voie sa il las aici-cred ca fac reclama

Prostul pana nu-i fudul
Parca nu e prost destul

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Asa.. pai vedeti ca se poate si in 3 saptamini!!!
Da... da-mi mai multe detalii pe PM sau pe yahoo daca vrei.
Merci frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Georgeasca, am lasat PM ca nu stiu cum sa ajung la adresa ta de yahoo sau la id-ul de messanger

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

si eu cred ca sa gasesc greu zugravi care sa-ti lucreze si repede si bine. mama mea este acum in renovare, a venit un tip care i-a spus ca in 2 saptamani ii termina de zugravit un hol, dormitorul si de pus gresia si faianta ( toti peretii trebuiau curatati, dat glet...) si vreau sa-ti spun ca dupa 1 sapatamana nici nu terminase baia, iar faianta era pusa ca naiba. asa ca l-am concediat.
Acum este si ea in cautare de alti zugravi, iar pana gaseste pe cineva curata singura peretii.

Mari 11+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

lady in red , daca oamenii aceia sunt din Bucuresti sau din apropiere trimite-mi si mie te rog numarul lor de telefon, nume si alte informatii daca ai... pe pm.
Plizzzzz... si multumesc mult,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput