Unde gasesc si eu zugravi, faiantari etc buni?
In curind va trebui sa-mi renovez si eu un apartament.
Cunoasteti vreo echipa buna?
Ca peste tot unde am auzit au lucrat de mintuiala, a durat mult.... si nu vreau asa o bataie de cap.
As dori o echipa rapida, care sa faca totul in 2 saptamini si sa faca totul ca la carte.
Imi puteti recomanda pe cineva?
Raspunsuri
miria_cristina spune:
A deschis LIVIA un topic pe tema asta numit:AM GASIT NISTE OAMENI SUPER DE PUS FAIANTA...ceva de genul asta.
Vezi ca este mai in urma cu 2-3 pag.
Si poate te ajuta.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
catrinik spune:
Stiu si subiectul respectiv.
Dar poate e mai multa lume care imi poate recomanda pe cineva.
danis spune:
chiar daca e apartamentul gol - nu se termina in doua saptamani, mai ales daca lucrarea e complexa
daca vrei sa pui si termopane, numai pentru alea poate dura cateva saptamani de cand bati palma pana la montaj
catrinik spune:
Nu vreau termopane.
Vreau numai sa zugravesc, eventual pun si faianta si gresie in bucatarie. Atit.
Si sa nu-mi spuna mie nu stiu ce mesteri ca asta duteaza mai mult de 2 sapt. da-i incolo !!! Ca doar nu imi poleiesc cu aur peretii.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by Georgeasca
Nu vreau termopane.
Vreau numai sa zugravesc, eventual pun si faianta si gresie in bucatarie. Atit.
Si sa nu-mi spuna mie nu stiu ce mesteri ca asta duteaza mai mult de 2 sapt. da-i incolo !!! Ca doar nu imi poleiesc cu aur peretii.
depinde ce ai pe pereti,Niciodata nu sti cat poate dura.Si noi cand am zugravit am spus ca in 2 sapt suntem gata si a durat 1 luna juma aproape.Cand incepi sa cureti peretii s-ar putea sa ai surprize.Daca ai faiata veche e posibil sa se dea jos greu sunt multe de facute,depinde si marimea ap.Dar in 2 sapt cam greu sa termin toata casa
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
lady_in_red spune:
Buna. Noua ne-a luat, la ultima renovare, cca 3 saptamani pentru casa de p+1+mansarda, interior si exterior.Fara faianta si gresie care erau proaspat puse si nu necesitau. Aaaa...si au mai inlocuit si pavajul din curte. Erau 3 sau 4 oameni care zic eu ca s-au miscat repde si fara multe fasoane. Daca nu te-ai apucat inca cere-mi si iti las un nr de tel pe pm.NU stiu daca am voie sa il las aici-cred ca fac reclama
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
catrinik spune:
quote:
Originally posted by lady_in_red
Buna. Noua ne-a luat, la ultima renovare, cca 3 saptamani pentru casa de p+1+mansarda, interior si exterior.Fara faianta si gresie care erau proaspat puse si nu necesitau. Aaaa...si au mai inlocuit si pavajul din curte. Erau 3 sau 4 oameni care zic eu ca s-au miscat repde si fara multe fasoane. Daca nu te-ai apucat inca cere-mi si iti las un nr de tel pe pm.NU stiu daca am voie sa il las aici-cred ca fac reclama
Prostul pana nu-i fudul
Parca nu e prost destul
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Asa.. pai vedeti ca se poate si in 3 saptamini!!!
Da... da-mi mai multe detalii pe PM sau pe yahoo daca vrei.
Merci frumos.
lady_in_red spune:
Georgeasca, am lasat PM ca nu stiu cum sa ajung la adresa ta de yahoo sau la id-ul de messanger
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
nemary spune:
si eu cred ca sa gasesc greu zugravi care sa-ti lucreze si repede si bine. mama mea este acum in renovare, a venit un tip care i-a spus ca in 2 saptamani ii termina de zugravit un hol, dormitorul si de pus gresia si faianta ( toti peretii trebuiau curatati, dat glet...) si vreau sa-ti spun ca dupa 1 sapatamana nici nu terminase baia, iar faianta era pusa ca naiba. asa ca l-am concediat.
Acum este si ea in cautare de alti zugravi, iar pana gaseste pe cineva curata singura peretii.
Mari 11+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
CORNELIAP33 spune:
lady in red , daca oamenii aceia sunt din Bucuresti sau din apropiere trimite-mi si mie te rog numarul lor de telefon, nume si alte informatii daca ai... pe pm.
Plizzzzz... si multumesc mult,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."