si eu am problema asta..am 3 posete albe....pleaseeeeeeee...daca stie cineva.....spuneti-ne!!!!
un an de convietuire-13 august
Dar cele colorate din piele intoarsa? Se murdaresc atat de repede si nu stiu ce sa ma fac...O prietena mi-a spus ca ea le baga la masina dar parca eu n-as indrazni...
Leah
quote:
Originally posted by Leah
Dar cele colorate din piele intoarsa? Se murdaresc atat de repede si nu stiu ce sa ma fac...O prietena mi-a spus ca ea le baga la masina dar parca eu n-as indrazni...
Leah
buna fetelor!!!!!!eu de obicei le curat cu servetele demachianteAcum bineinteles depinde si cat sunt de murdare sau de ce sunt patate!!!!!!!!
bcc
Crema demachianta cele ( cu aspect ) din piele. Iar ce e din piele intoarsa cu cirpa umeda (cu apa calduta).
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
le-am bagat pur si simplu in masina de spalat si piele si nepiele trebuiesc curatate si pe dinauntru
AU IESIT SUPER SUPER
Violeta, le-ai bagat impreuna cu restul rufelor? ca mie imi e frica sa imi bag geanta la masina cu alte rufe, ca e rosie si mi-e teama sa nu iasa culoarea.
Nici n-as rula masina doar pentru o singura geanta...
Multumesc,
Leah
Eu am una crem, de piele intoarsa.Am dat-o la curatatorie, a iesit super.45.000 m-a costat.