Incompetenta lui Iosup

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

quote:
Originally posted by BBPuck

... convingerea mea este ca fanatismul nu decurge in totala masura din competentele profesionale, dupa cum se poate vedea, mai mult decat indoielnice, ale "domnului si stapanului" Tutunaru, ci si din faptul ca respectivul arata a fante ieftin de mahala, gata sa stoarca lacrimi duduitelor usor impresionabile care se lase calcate in picioare de unul ca el), asa ca sunt convinsa ca nu v-au mirat atacurile la adresei nefericitei de Kay. .... Si atunci sa le vad pe doamnele care acum ii mangaie pe frunte...

BBPuck
35+ si Serban/Calin/Tudor

scuza-ma ca-ti zic, dar cred ca ai luat-o razna rau...

Si da,m-am pus in situatia lui Kay, nu cred ca as fi procedat asa...
As fi asteptat sa aflu diagnosticul exact, sa stiu ce inseamna, cand poate apare si din ce cauze,daca putea fi depistat anterior...

"Deoarece placenta (nu plamanii fetusului) fac munca de transfer a oxigenului si a dioxidului de carbon, este posibil sa existe chiar anormalitati mai severe de dezvoltare ale inimii fara a provoca dificultati fetusului. Asemenea anomalii pot deveni importante numai dupa tranzitia circulatiei la cea de nou-nascut de dupa nastere (cand este taiat cordonul ombilical, placenta nu mai este implicata in circulatia bebelusului). Nou-nascutul incepe sa se bazeze pe plamani si pe sistemul sau circulator pentru oxigenul si pentru fluxul de sange necesar supravietuirii in afara uterului".

Dupa aceea le-as fi sarit la gat..

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu m-am putut abtine cand am vazut ultima postare...BBPuck ai de la mine multe ptr modul in care te-ai exprimat..oricat de mare ti-ar fi indignarea cred ca nimic nu-ti scuza modul in care ne-ai jignit pe toate, cu atat mai mult cu cat nu cunosti pe nici una dintre noi. Care apropo nu am sarit deloc la gatul lui KAY, nu stiu de unde ai scos prostia asta....

Cat despre "fantele ieftin de mahala"...fara ajutorul lui nu as fi avut langa mine minunea de copil pe care o am, m-a ajutat in fiecare moment, mi-a facut un cerclaj extrem de dificil si la care nu s-ar fi bagat nimeni, a fost alaturi cand am avut nevoie, am stiut ca face tot ce-i sta in putinta sa fie totul ok pana la final..lucru ptr care nu pot sa nu-i fiu recunoscatoare..si cred ca in asentimentul meu mai sunt multe gravbidute/mamici de aici de pe forum.."fane" ale lui cum zici tu.

Cred ca ar trebui s-o lasati pe KAY sa decida ce face, ea e singura in masura sa acuze sau nu pe cineva.

Si cu asta am terminat...cu un gust amar..recunosc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Din respect pentru Kay, o sa ignor mesajele fanelor Tutu, care s-au simtit jignite. Considerati-va macar norocoase, doamnelor, ca nu v-ati simtit asa cum s-a simtit Kay.
Mi-am spus parerea doar, asa cum a facut-o oricine pe acest topic.
Ii tin pumnii lui Kay si Soniei sa treaca peste incercarea asta.

BBPuck

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Cu asta am incheiat si eu acest subiect...

Ma rog lui Dumnezeu ca Sonia sa se faca cat mai repede bine!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:

As fi vrut sa le vad pe toate aceste doamne care sar in apararea celor doi mari incompetenti, dupa parerea mea, puse in situatia lui Kay. Sa le vad cat de obiective ar fi fost fata de ei daca ai lor copii, fereasca Dumnezeu, ar fi fost in situatia Soniei.
BBPuck

Multumesc! Iti doresc si eu tie ce-mi doresti tu mie! Fereasca Dumnezeu, of course!

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Androix,eu chiar nu inteleg nimic din comportamentul tau...Nu te alaturai tu celor care merg s-o vada pe Kay,duminica?Poate ma insel(nu am timp sa caut in celalalt capitol)...Ce-o sa-i spui atunci?Ca esti de acord cu tot ce s-a intamplat?Ca asa a vrut D-zeu?Din cate imi amintesc tot tu ai cerut sa fie mutat subiectul Rugati-va pt Sonia,la generale ori la Sufletul credintei"ca sa FIE CAT MAI VIZIBIL"...Cel putin asa ai justificat asta...Si eu,te-am crezut...desi nu as fi fost de acord cu mutarea lui de la odisee...Si acum vad ca faci parte din alta tabara...ori poate nu vad bine...Si atunci de ce te aperi?Daca suntem gand la gand?

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Dar chiar ati luat-o razna! Scuze, dar chiar asa arata! Mai lipseste sa va intilniti ca sa va si paruiti acum. Sau sa-i pinditi pe cei doi si sa incepeti sa le amenintati familiile.

Voi nu intelegeti ca astfel de "erori" se afla peste tot? Plin si aici de ele. Si nu da nimeni in judecata pt. asta, daca dupa nastere copilul a primit atentia si ingrijirea cuvenite. Pentru ca este clar ca nu doctorii/ecografistii/tehnicienii imagisti/neonatologii sint vinovati de posibilele malformatii aparute. Poti cere capul celui care nu ti-a spus, daca intr-adevar tu ai fi avut de gind sa omori copilul nenascut in cazul in care ar fi fost gasite malformatii. Eu, de exemplu, nu as fi putut, asa ca am refuzat niste investigatii, ca sa nu ma amarasc degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Stai linistita Siminaf!Ai visat urat!...Aici nu e vorba nici de mame eroine ...si nici de alegeri!

Album foto | Slideshow | Clip Albert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Androix

quote:

As fi vrut sa le vad pe toate aceste doamne care sar in apararea celor doi mari incompetenti, dupa parerea mea, puse in situatia lui Kay. Sa le vad cat de obiective ar fi fost fata de ei daca ai lor copii, fereasca Dumnezeu, ar fi fost in situatia Soniei.
BBPuck

Multumesc! Iti doresc si eu tie ce-mi doresti tu mie! Fereasca Dumnezeu, of course!

Mie mi-a trecut supararea dupa ce ti-am citit postarea si m-am razgandit: nu-ti doresc asa ceva, nu doresc nimanui asa ceva. Nimeni nu merita sa-si vada copilul bolnav, cu atat mai putin ca sa-i serveasca drept invatatura de minte pentru ca a avut incredere in medicul care a urmarit sarcina.

Mergi la inceput

Chris, eu fac parte din fan clubul fantelui de mahala. Acum ai inteles?
Nu ma alaturam nimanui la intalnirea de duminica, nu pentru ca nu as fi vrut ci pentru ca am alte planuri. Am dat doar niste indicatii pentru ca nu se stia unde este institutul de ocrotire a mamei si copilului fata de punctul de intalnire parcul tineretului.
N-am spus niciodata ca asa a vrut Dumnezeu. Daca te intereseaza atat de tare parerea mea ia si citeste tot ce am scris pe topicul asta.
Cat priveste initiativa pe care am avut-o cerand mutarea subiectului, imi pare rau ca nu ti-am cerut acordul. Dar ma nedreptatesti crezand despre mine ca sunt fatarnica in problema asta sau in general.

Mergi la inceput