Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

hai mamici ca picam de pe pagina....

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata mamici!
Haideti la cafea,ce..beau singura???Alessia doarme,si profit de linistea diminetii,cat o mai dura ea..
Nici eu nu i-am facut analize,pt ca nu ne-au fost recomandate,si in afara de Vigantol,nu ii dau nimic,ar trebui chiar?Of,tot mereu e ceva,am sa o sun pe dr sa vedem daca ar fii cazul de ceva.
Va pup pe toate!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

adinazot si al meu pitic doarme... il astept cu masa pregatita... poate poate o sa vrea sa se trezeasca si sa pape. s-a trezit... logic, dar sa stii ca am apucat sa vad pozele cu fortoasa... imi place la nebunie....
fug

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAURA,mersi,succes la masa si pofta buna!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor, nu v-am mai bagat in seama de multicel dar eu cu doi pui... unul la scoala, e cam greut si nu am ajutoare deloc. Dar acum a venit vacanata, baiatul e la mama, yupiii. Surpriza, FATA MEA A FACUT RUBEOLO. De unde? Nu stiu.
Am si eu o intrebare, cat timp trebuie sa stau in casa cu ea ca bubitele i-au disparut in 3 zile, a fost simplu, am citit ca-i o forma usoara a pojarului aceasta rubeola dar nu stiu cat sa stau in casa cu ea, macar un pic pe seara si ferita de restul lumii (copii) putem iesi si noi? Acum papa bine, e vioaie si nu mai are nimic.Am capiat in casa de duminica nu am mai iesit, e cumplit, credeti-ma. Si stau la bloc. Stie cineva?
cu multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

nu am mult timp sa scriu acum, dar am intrat sa o felicit pe Dandusa pentru minunata vacanta; stiu ce greu e sa fii departe de iubita; Poate stii, dar cred ca nu strica sa spun - ca am auzit de multe mamici puse in situatia de a li se refuza iesirea din tara, iar ultimul caz este al Cristinei cu Yasmina ca nu au avut acordul tatalui - ca trebuie sa ai la iesirea din romania o hartie de la notariat sau ambasada in care tatal isi da acordul sa scoti copilul din tara. stiu ca e cam aiurea legea asta, ea e buna in general dar e facuta aiurea, omitand multe exceptii care nu necesita acord. Sper sa rezolvati repede aceasta hartie si sa va bucurati de minunata vacanta

in alta ordine de idei, VINE MAMA AZI ...chinico, ti-am luat-o inainte ;-)

la mamici si la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neata fetili!!!
Cu cafeaua in bot bineinteles...
Azi dimi iar am prestat mersul pe jos cinci statii ca iar era blocaj in trafic...dar deja m-am obisnuit, ba chiar a fost binisor. Batea un vanticel si pe sub copaci era chiar racoare...plus ca face bine si la silueta mersul pe jos. Si uite asa, mai cu voie, mai de nevoie, ma inscriu in clubul ecologistilor, care-si tin masina in parcare si merg pe jos!!!
Maria-sa Rares a bagat somn de la 10 seara la 6 dimineata fara intrerupere...ceea ce a facut-o pe maica-sa sa doarma si ea mai mult...ca tare avea nevoie.
Dia, si noi ne incadram in clubul celor care nu au facut analize deloc. Noi am facut doar o ecografie la rinichi, imediat dupa nastere, sa ne asiguram ca Rares e ok!!! Atat...Fe ne-a prescris si nou profilactic...dar eu nu-i dau fiindca se constipa rau de la el. Oricum, Rares e un mancacios, el baga lapte si fructe la greu...daca rezolvam si cu legumele bine ar mai fi!!!
Anateo, a crescut Seba!!! Si Teodora ce atenta e cu el!!! Ce ai mai facut cu gradinita?
Si Iulia care alearga prin tarc...se adeverste ca fetele sunt mai precoce...
Noi nu stam in fund decat foarte putin dupa care cadem fix in nas, ne aratam interesati de ridicatul in picioare dar atat. Iar cu palavrageala... mama , tata sau papa sunt departe...experimentam alte sunete si tipete la greu! Las' ca si Einstein a fost corigent in prima faza...
In alta ordine de idei...ieri, iubirea mea Catalin, mi-a facut o surpriza...a venit acasa cu bilete pt 11 zile de vacanta, in octombrie, pentru MAROC!!! Yupiiiii Sunt tare fericita si abia astept...chiar daca mai e o groaza pana atunci!!! Singura parte proasta este ca nu putem sa-l luam pe Rares cu noi, e prea mic si e totusi o tara araba...asa ca tre sa ma interesez cat e roaming-ul pt Maroc si sa incep deja sa-mi pun bani de-o parte pt telefon!!!
Va pup ca tre sa fug la munci!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna dimineata mamici
Rares are febra in urma vaccinului de ieri.
La ora 7 dimineata i-am pus un paracetamol supozitor, pe care l-a scos afara imediat. Stiu ca nu pot sa-i mai administrez paracetamol timp de 6 ore . Ce pot sa-i dau sa scada febra ca inca are 38.
Pot sa-i dau nurofen ca stiu ca nu contine paracetamol sau trebuie sa mai astept si cu acesta?
Am trimis mesajul neterminat ca era sa-l pierd asa ca a trebuit sa revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by marinelaf

Buna dimineata mamici
Rares are febra in urma vaccinului de ieri.
La ora 7 dimineata i-am pus un paracetamol supozitor, pe care l-a scos afara imediat. Stiu ca nu pot sa-i mai administrez paracetamol timp de 6 ore . Ce pot sa-i dau sa scada febra ca inca are 38.
Pot sa-i dau nurofen ca stiu ca nu contine paracetamol sau trebuie sa mai astept si cu acesta?
Am trimis mesajul neterminat ca era sa-l pierd asa ca a trebuit sa revin.

marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006

daca l a scos, nu se pune...poti sa i mai pui unul. eventual subtiaza l un pic, daca vrei sa fi mai catolica decat papa....sau poti sa incerci un siropel gen calpol, daca tot scoate supozitorul. ii tii bucutele stranse 2-3 minute dupa ce bagi supozitorul, sa nu l mai scoata. multa sanatate

diana si david 03.12.06
Pentru Sara
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata! s-a trezit teroristu' acu' o ora, cu una bucata dinte in dotare.. jos, pe stanga.. si ala din dreapta se vede super bine, cred ca pana maine ni-l aduce zana maseluta :) ura! sa vedem insa ce nervi ne mai rezerva si ziua de azi....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput