Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

caaaald raaaaaaaaaau. bananait de la 2 la 8 jumate in carfur+ikea. super dar sunt rupta. copilu' n a vrut sa doarma, e rupt de somn, eu de picioare. in fine...ideile principale, pana nu uit...
flore in ultimele dimineti m am trezit cu gandul la tine, sa ti zic de trezit noaptea, si am uitat pana la calculator... sunt o nesimtita. dar zic cum e la noi, desi vad ca ati rezolvat problema, ceea ce e su[er. d se trezeste noaptea de la : dinti, cald, insecte/tantari. bine ca ati rezolvat. din ce e salteaua? poate si de aia?
dia spune i taticului de forum. si invita l si pe la noi, ca pe mine m a dat gata. foarte misto. asa companie mai rar
laura nu stiu cum e la madaluta, dar la mine sunt 32 de grade de la 8 dimineata si fac cate 3 dusuri pe zi si unul noaptea. cam cat de frig ar putea sa fie in baie? dani este super meserias in 4 labe
renunt. mi e somn, lene...mai am 2 pag....

daca vreti cosuri pt jucarii sau alte porcarii din ikea trimite fata si la alexandra. da? ia bagati un oki pe site, nu ala in ro, altul, oricare, si spuneti ce va doreste inimioara ca s ieftine rau si sigur merita si trimise prin posta/miscrobuz/cunostine....

diana si david 03.12.06
Pentru Sara

"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Si DONIA draga,pe unde esti???

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Mergi la inceput

Cine doreste sa vizioneze,odrasla mea cred ca se face balerina sau un derivat daca nu ca tare ii place sa se mai intinda

Alessia luna 8

Mergi la inceput

SI E CAM FORTOASA!!!!

Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna seara

Ce zile calduroase... Azi parca a fost un pic mai bine, a batut un pic vantul de dimineata. Copilul meu nu pare ca sufera prea mult. Numai niste bubite. De trei zile adoarme foarte usor in casa ca si cum i-ar prii caldura. De fapt s-a facut baiat mare.

Alexandra, si al meu a inceput sa 'vorbeasca' de ieri, el zice ba-ba-ba. Ce dulci sunt! Cu vocea aia cristalina. Mor!

Porumbita, trebuia sa zici si tu ca esti din Basarabia. Sau poate ai zis si nu am fost eu pe faza. Noroc cu Bamboletta... Acum e de inteles (vezi si tu ca chear se scrie chiar, bine?, iarta-ma, dar asta ma enerveaza)

Ktrinel, ce m-am amuzat imaginandu-mi-o (asa se scrie, acum mi-e si frica sa nu fac vreo greseala) pe Julia dand ture tarcului si ridicandu-se noaptea. Ghemotocul... Hai razi si tu cand o vezi chiar daca mori de somn. Si pupici mamei curajoase. Si tie Chinico. Si tie Danutz.

A-deju, 80 cm are motanul? Esti sigura, sigura? Adevarul e ca s-a nascut cu o ditamai lungime. Cel mai inalt fulgulet.

Laura, si eu am votat si ieri si azi. Mai votez.

Vad ca s-a discutat despre anemie. Copilul meu este un pic anemic conform hemogramei si eu nu-l vad palid. Ii dau fier. Copilul care are anemie poate sa intre in cerc vicios. Sa nu aiba pofta de mancare pentru ca are anemie si sa aiba anemie pentru ca nu mananca. Eu una, as zice ca e bine sa se trateze inca de la inceput. Eu asa fac si nici eu nu sunt adepta medicamentelor date preventiv.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

BAMBOLETTA,interesante info impartasite!!!de unde le-ai luat?

Alessia luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

monica... adevaru-i ca l-am masurat destul de rudimentar, cu ruleta pe langa el... dar daca e sa tin cont de faptul ca singurele body-uri care-i vin sunt cele pt 84 cm..... oricum, o sa vedem exact cand om face si vaccinul, ca il masoare cu metru de-ala pediatric, si acolo sigur ne da fara virgula :) aaa... si are si sosete pt 6-12 luni... absolut inutile, calcaiul e pe la mijlocul talpii pe undeva... si io le tineam de bune.. haha.. pai sa le pun la naftalina, ce sa mai fac cu ele....

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

gata.. pic.. noapte buna si racoare va dorim!! pt week-end, real feelu' e 47 de grade. celsius. magnific...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by Dia1609

desiree, merci de ideea cu mar in legume, e buna de luat in calcul ... da' maru' sa fie crud sau copt/fiert?
borcanelele sunt incercate si rasincercate... nu au avut mai mlt

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

eu zic sa razi mar crud, si adaugi putin cate putin..copt e numai pentru cine nu il tolereaza crud, isi mai pierde si din vitamine...eu am de gand sa incerc varianta asta dar mie nu imi accepta legumele..asa ca o sa incerc cu mar ras si legume una cate una...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

crud. copt e mai acru. am incercat...:( adica doar un fel de oparit, ca copt copt nu se pune, se face varza....intelegi tu...e cald rau...48 la noi real feelu' pt zilele astea...ceea ce va doresc si voua...
chinico doamne ce nenoroc . va tin pumnii

diana si david 03.12.06
Pentru Sara
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariadna30 spune:

Monicabb, ai scris corect "imaginandu-mi-o".:)
Si, da, "chear" se scrie chiar, "abea" - abia, "vre-o" - vreo, "ia-ti" - i-ati (ex. i-ati facut copilului analize?)...si exemplele pot continua. Ce am insirat eu aici nu-s doar greselile Porumbitei (la ea sa zicem ca e de inteles ca scapa greseli; sunt insa si mamici "cu pretentii" care comit asemenea greseli. Eu le trec cu vederea, ca nu vreau sa-mi sui iar lumea-n cap .Am avut o perioada in care corectam pe oricine gresea (pe alte forumuri, chat-uri, messenger, etc.), dar m-am lasat pagubasa...ca e timp pierdut aiurea + nervi.
Felicitari pt. "ba-ba" ! Al meu zice si asta, dar are preferinta pt "nda", "da-da", "bv"..si ar mai fi, cred. :)

Mergi la inceput