Cum si unde sa trimitem gunoiul selectat!

Cum si unde sa trimitem gunoiul selectat! | Autor: buggy

Link direct la acest mesaj

Buna, Am vazut ca exista aceasta preocupare pt mediu, din ce in ce mai mult de aceea am deschis acest topic cu scop informativ...daca vom reusi sa il construim in acest fel, ma gandesc ca ar fi extraordinar daca ar putea sa ramana sticky undeva dar asta depinde numai de noi. De asemenea, as mai propune (in masura in care se poate) sa se mai deschida un subforum special dedicat preocuparii fata de mediu...cred ca am putea construi ceva bun acolo.
Si acum sa revin...am vazut prin diferite parti ale forumului, ca sunt persoane, aici in tara care se straduiesc sa separe gunoiul pt reciclare. Haideti sa facem cu totii organizat acest lucru.
Sa ne aducem aportul la acest subiect cu toate informatiile pe care le avem despre acest lucru. Cu cine sa vorbim pt hartie, metal, plastic, etc. Si sa incepem sa contam in toata ecuatia asta.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre si sper sa ne mobilizam.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Il selectati degeaba daca nu puteti sa-l trimiteti in Austria,spre exmplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul.
Exista centre de colectare a produselor reciclabile, hirtia si plasticul de exemplu. Dar nu stiu exact unde sint. Sotul meu spunea ieri ca daca trebuie sa mergem noi cu masina pina la centrul de colectare s-ar putea sa poluam mai mult decit ajutam contra poluarii prin reciclare

Stie cineva unde sint centrele de colectare si daca exista firme care colecteaza si fac reciclare? (sigur exista)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

pai contactati-l pe Prigoana ca sigur stie dar nu pe Bahmuteanca daca nu vreti sa deveniti vedeta gen Argentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Sirimie o sa incep si eu sa ma interesez si cred ca se poate face ceva pana la urma. Rog din suflet sa scrie aici persoanele care ne pot ajuta cu informatii constructive.
Va multumesc.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

eu am scris despre acest subiect pe alt topic si ma bucur ca s-a deschis un subiect pe aceasta tema care ma preocupa;daca nu gasim solutii eu zic sa ne mobilizam si sa facem presiuni ca sa se gaseasca o solutie,ca ne-am umplut de gunoaie care se degradeaza in secolul viitor sau nici atunci si ne mai si plangem ca suntem saraci si unii care nu au de lucru cersesc pe la intersectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Vorba cuiva de aici, cel putin pana prin 2020: il putem exporta prin Germania sau asa ceva!!!

Mergi la inceput

Dragele mele, Am gasit deja cateva informatii:Exista un program de reciclare al telefoanelor mobile de care nu mai aveti nevoie (sper si al altor tipuri de aparatura dar nu stiu)
uitati aici un link http://www.vodafone.ro/despre-vodafone/vodafone-pentru-comunitate/responsabilitate-corporativa/regulament-de-participare-la-programul-de-colectare-a-telefoanelor-pentru-reciclare.htmlRevin si cu alte informatii pe masura ce le descopar, de asemnea va astept si pe voi cu idei.
www.funscience.ro

Mergi la inceput

www.salubritate.ro Cred ca aceasta firma ar fi interesata de reciclarea PET-urilor, inca nu am verificat, cand am timp voi suna.
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Anda141 a gasit solutia pentru selectarea si reciclarea hartiei
www.copaculdehartie.ro e un site interesant unde putem afla cum sa scapam de hartia de care nu mai avem nevoie.
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Tata duce toate ziarele/revistele/orice din hartie, pe care le adunam, la un centru de reciclare de langa Ploiesti. Nu ia bani pe ele, ci hartie igienica facuta chiar din hartia recliclata. Eu adun (la Bucuresti) tot ce cumpar din hartie si cam odata pe luna le duc la ai mei la Ploiesti.

La servici avem cosuri speciale de hartie, care este adunata de catre "cladirea de birouri", care are contract cu un reciclator.

Tocmai m-am dus si am inchis lumina pe holul comun dintre birouri.... avem lumina naturala...

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput