Pipi - cat de des?

Pipi - cat de des? | Autor: irinai

Link direct la acest mesaj

Pentru ca bebe are o iritatie foarte urata la fundulet, am fost ieri la pediatru. Din vorba in vorba, imi spune ca s-ar putea sa aiba cistita, pentru ca face pipi foarte des si sa ii facem analize.
Intrebarea pe care o am eu acum este cat de des fac copii vostrii pipi? Bebe are 1 an si jumatate si face pipi la intervale cuprinse intre 10 minute si o jumatate de ora. Pediatra a spus ca normal ar fi sa "se tina" circa o ora, dar asta nu s-a intamplat.
Bineinteles ca suntem ingrijorati si vom incerca sa recoltam pipi pentru o urocultura (asta este alta problema, cum reusesc eu sa recoltez pipi intr-un recipient steril, ca am incercat sa ii lipesc recipientul cu leocoplast, dar bineinteles ca nu a stat).
Deci, cat de des?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu zic ca e prea des... la varsta lui nu ar trebui sa faca mai repede de o ora. Insista cu recoltarea urinei, vei putea sa o faci pana la urma - gandeste-te ca e spre binele lui si linistea ta. Incearca in somn, stai cu eprubeta de paza la putzica. E mult mai usor la baieti decat la fetite.
Sanatate multa!
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Cred ca depinde si cate lichide bea si in ce interval de timp. Tudor face si la mai mult de 3 ore, dar a facut si la interval de 15 minute cand a baut mai multe lichide intr-un timp scurt. De infectie urinara nici nu se pune problema pentru ca i-am facut analiza recent. Dar daca medicul ti-a recomandat urocultura e bine s-o faci. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi65 spune:

quote:
Bineinteles ca suntem ingrijorati si vom incerca sa recoltam pipi pentru o urocultura (asta este alta problema, cum reusesc eu sa recoltez pipi intr-un recipient steril, ca am incercat sa ii lipesc recipientul cu leocoplast, dar bineinteles ca nu a stat).
Deci, cat de des?

Cauta pe forum ca s-a mai discutat despre niste saculeti speciali pe care-i gaseste pe la magazinele de tehnica medicala parca, sau la farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Am luat noi de curand saculeti speciali de la Medicover. Nu costa nimic, costa analiza ulterior dar nu e nevoie neaparat s-o faci tot acolo.

quote:
Originally posted by adi65

quote:
Deci, cat de des?

Cauta pe forum ca s-a mai discutat despre niste saculeti speciali pe care-i gaseste pe la magazinele de tehnica medicala parca, sau la farmacii.

Adi tatal Anei-Maria
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=adi65

Mergi la inceput