Mi s-a oferit SPAGA!
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ocebine spune:
quote:
Originally posted by basca
hahaha compania de sunet si fum...si io care credeam ca am scapat, merci de urare si de grija manifestata curajos, considerind ca majoritatea covirsitoare (dar nu si io) ar putea evoca parabola cu cinele care moare de drum lung.
Ca sa fiu sincera nu inteleg dece elicit o asa reactie "efervescenta" din partea ta...ma rog, fiecare cu interesul/problemele lui/ei...Eu nu te-am insultat personal cu nimic si nici nu am batjocorit postari...cel mult mi-am spus parerea (ca doar d-aia sintem aici).
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
basca spune:
sint 12 pagini de postari cu si despre mita/ciubuc si nenorocitii de doctori din romania.....mi s-a parut ca ai venit ca floarea ca sa te "iei" de un personaj nu de o idee, facindu-mi condescendent cu mina la revedere, (ah uitasem, toti cei care nu sintem 100%, neconditionat si no questions asked pro america, trebuie sa plecam, love it or leave it..asa-i?) ....efervescent?..asa sint eu miercurea pina-n prinz...daca a fost prea mult, accepta-mi rogu-te, scuzele.
ocebine spune:
Deci problema este ca nu m-am adresat subiectului? Am facut comentarii rautacioase pe linga subiect? Am insultat gratuit parteneri de dialog? Am avut o atitudine condescendenta?
Hmmmmmm....
Anamaria
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Am facut comentarii rautacioase pe linga subiect? Am insultat gratuit parteneri de dialog? Am avut o atitudine condescendenta?
asta e treaba mea, te rog sa nu incurcam responsabilitatile
ocebine spune:
quote:
Originally posted by miau-miauquote:
Originally posted by ocebine
Am facut comentarii rautacioase pe linga subiect? Am insultat gratuit parteneri de dialog? Am avut o atitudine condescendenta?
asta e treaba mea, te rog sa nu incurcam responsabilitatile
Vezi ca incep sa impart floricele....fuuuugiiiii.....
![](icon_smile_big.gif)
Anamaria
![](images/user_man.png)
basca spune:
oops se stringe latzu'...se ataca in haita nu-i asa pe printzipu' ca unde-s doi puterea creste, si dusmanu' de clasa nu sporeste, lol
mi-s suparat ca dobitocii astia de la dhl, angajeaza soferi care nu stiu pesemne sa citeasca adresa corect si acu tre sa dau fuga la 25 de km, sa-mi ridic pachetu'...si realizez ca mi-am transpus regretabil sentimentul de frustrare in continutul mesajelor mele..inca o data, mii de scuze stimate doamne.
ocebine spune:
quote:
oops se stringe latzu'...se ataca in haita nu-i asa pe printzipu' ca unde-s doi puterea creste, si dusmanu' de clasa nu sporeste, lol
mi-s suparat ca dobitocii astia de la dhl, angajeaza soferi care nu stiu pesemne sa citeasca adresa corect si acu tre sa dau fuga la 25 de km, sa-mi ridic pachetu'...si realizez ca mi-am transpus regretabil sentimentul de frustrare in continutul mesajelor mele..inca o data, mii de scuze stimate doamne.
Crede-ma ca as vrea sa te cred pentru intentia de scuze...dar mi-e greu cind in aceeasi rasuflare se asociaza haita cu doamne...si zau ca Miau nu ti s-a adresat...cel putin varsa-te pe mine daca tot vrei...
Anamaria
![](images/user_man.png)
basca spune:
Miau, scuze se pare ca am sarit si dat cu capu'(din nou)...la concluzii
Anamaria, nu, nu vreau, dar deloc. Da?
ocebine spune:
quote:
Miau, scuze se pare ca am sarit si dat cu capu'(din nou)...la concluzii
Anamaria, nu, nu vreau, dar deloc. Da?
OK...pace...
Poti suna la DHL pentru redelivery daca adresa e corecta...in mod normal trebuie sa vina inapoi soferul in aceeasi zi.
Anamaria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
PPS. Bre aia cu pixu o vedeti doar in filme, coboriti si voi putin in real, ca viata bate filmu'.
io il prefer pe clooney deasupra mea cu un pix decat un student in anu' trei. tu, nu? (ma rog, in lok de clooney, pici pe garda lu' www.imdb.com/gallery/granitz/4891/Events/4891/JuliannaMa_Mazur_8985630_400.jpg.html?path=pgallery&path_key=Margulies,%20Julianna" target="_blank">Julianna)
Papadie , cand in 5 minute mori iti garantez eu ca vrei sa vezi pe oricine deasupra ta , atata timp cat te ajuta sa respiri...dar probabil sunt prea profunda pt. unii
![](alcool.gif)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos