Mi s-a oferit SPAGA!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns basca spune:

heheeheh Papadie, deasupra?....asa, batrineste?

off the topic, ER show-ul m-a adus aici, tot ER-ul insa ala pe bune si real, m-a facut sa reanalizez meridianul pe care vreau sa prestez in continuare.

Mergi la inceput

Llaura, nu ai putut auzi dar sa stii ca am inaltat un hallelujah. Ai dreptate, nu se pot amesteca merele cu perele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

In fine nu vreau sa ma bag la spartul targului, dar toti aspirantii la medicina stiu exact ce ii asteapta dupa ce termina facultatea. Conventia e spaga; in rest ce sa zic, un serviciu prost si dublu platit; fara impozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by basca

off the topic, ER show-ul m-a adus aici, tot ER-ul insa ala pe bune si real, m-a facut sa reanalizez meridianul pe care vreau sa prestez in continuare.

se presupune ca suntem niste victime inocente, nu?
devenim inculpati abea cand dam spaga:)
apropo sunt ingrozitor de multe procese in RO deschise de catre politisti impotriva celor care au incercat sa-i mituiasca! asa ca aveti grija.
XIO - as cam vrea sa ma retrag de pe topik- nu inainte de a-ti spune ca mi-ar placea sa avem ca experiment in RO "Ziua halatelor fara buzunare" si, sa zicem, duminica, de Paste si de Craciun doctorii sa poarte halate fara buzunare! Ai incerca chestia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu cum se face ca de cite ori e vorba despre spaga "se umple" topicul de fosti, prezenti sau viitori medici.
Doar o observatie.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona J, ca de obicei sclipitoare, stai, citesti, te documentezi, si cind finalmente te hotarasti sa intervii in postari monosilabice, atingi esenta lucrurilor, afara a te pierde in amanunte si detalii. Jos basca!!!! (hat off)!!

PS. Am totusi o nedumerire, nu prea inteleg io cum se face aia cu iubeste-ti sotia daca vrei sa-i faci cel mai mare serviciu copilului tau...ai vrea sa detaliezi un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

E din filmul "Thank you for smoking". Te lamuresti daca-l inchiriezi.
Hai sa nu postez monosilabic iarasi. Esenta e ca nu le faci un serviciu copiilor daca ramii intr-o casnicie doar de dragul lor. Am auzit de multe ori explicatia asta si ma exaspereaza. Deci daca dragoste nu e nimic nu e!
PS Tot merita sa vezi filmuletul asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by basca

Drum bun...si ti-as recomanda sa nu maninci de doua ori la rind in acelasi restaurant...

PS: pune in geanta si-un first aid kit, ca nu se stie niciodata...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

hahaha compania de sunet si fum...si io care credeam ca am scapat, merci de urare si de grija manifestata curajos, considerind ca majoritatea covirsitoare (dar nu si io) ar putea evoca parabola cu cinele care moare de drum lung.

Mergi la inceput

Ramona J, thanks.

Mergi la inceput