probleme la mare

probleme la mare | Autor: oana_h

Link direct la acest mesaj

Stiti o metoda prin care se poate intarzia sau grabi menstruatia? trebuie sa plec in concediu si este destul de neplacut, mai ales ca dureaza 6 zile si este destul de abundenta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Daca iei AC e simplu, nu faci pauza si iei urmatoarea folie in continuarea celei actuale. Daca nu...stiam ceva de Clorocalcin, dar nu mai stiu ce si cat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_h spune:

nu folosesc AC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu stiu ce sfat sa-ti dau pt. ca sunt confuza: nick-ul e oana (nume de fata), insa simbolul sex este barbat. Hotaraste-te ce esti.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

ia postinor sau postinol numai imi amintesc exact este pilula de a adoua zi stiu ca grabeste menstruatia ,de fapt la numai cate va zile iti vine menstra,chiar daca de abia trecuse.

oprescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

nu cred ca e cazul sa ia pastila de a doua zi mai ales ca are fff mult hormoni si o poate afecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu lua postinor. Singura chestie ar fi fost sa amani concediul.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

cum a mai spus cineva clorocalcinul chiar functioneaza...are gust rau, dar merita in cazul asta pt concediu...ia citeva zile, dupa cum scrie in prospect ca pt o alergie

distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Foloseste tampoane interne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Chiar daca nu iei AC in mod normal, poti sa incepi sa iei o folie cu 4-5 zile inainte de data in care ar trebui sa iti vina ciclul in mod normal. Iei pastile pe toata PERIOADA CAT STAI LA MARE. Dupa ce te intorci de la mare lasi pastilele si dupa vreo 4 zile iti vine. eu asa fac de 2 ani si e Ok, nicio problema. Eu iau Logest.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Dupa prospect Clorocalcinul are actiune hemostatica. De ce nu se poate lua si in timpul CM? Dar luna urmatoare nu va fi mai mult cantitativ?
Ma intereseaza si pe mine ca sunt in aceeasi situatie?
AC Logest se ia fara reteta pentru ca nu folosesc AC?

Mergi la inceput