probleme la mare
Raspunsuri - Pagina 2
Anca Wish spune:
Eu te sfatuiesc sa iei calciu pe toata perioada ciclului si chiar cu ceva timp inainte. Cantitatea va fi mult redusa. Probat!
Eu plec luna viitoare pe 3 la mare si tot pe 3 imi va veni si ciclu. asa patesc de 3 ani. Rezolv, cumva problema, cu acest calciu care imi scurteaza perioada de la 7 la 4 zile. Cel putin, la mine are efect.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
OrbuGabi spune:
Buna si eu am aceeasi pb. cand mergem la mare sapt. viitoare ar trebui sa vina si menstruatia .
Eu am fost la control si i-am spus si de treaba asta ,si mi-a recomandat 2 lucruri:
-- Daca vreau sa il aman o sapt. un plasture Climara(care cred ca se tine toata sapt)
-- Daca vreau sa fie mai putin "consistent"(eu am muuuult tare) sa iau Duphaston din ziua 16 pana in ziua 25 ,dar eu nu mi-am cumparat inca si azi trebuia sa iau(sunt mai scumpe)
Azi merg si la farmacie si intreb dar cred ca am sa optez pt. plasture.
Mai rau e ca eu vreau s aiau si antiBB luna asta dar daca aman ciclul o sa trebuiasca sa mai astept pana luna viitoare.
Oare daca incep sa iau antiBb din prima zi ,asa cum trebuie ,nu o sa fie mai putin "consistent"?
LuisaTL spune:
Buna,
Hai sa-ti spun cum am procedat eu anul trecut. Aveam bilete la mare in luna august vreo 7 zile si chiar in perioada asta urma sa-mi vina menstruatia. Eram ingrijorata pt ca nu puteam amana sub nici o forma concediul.
Cu ceva timp in urma luasem ORGAMETRIL, avusesem ceva probleme dupa nastere. Am citit prospectul si am gasit exact cum trebuia sa le iau ca sa-mi aman cu o saptamana cel putin ciclul (are multe indicatii, inclusiv chestia asta).
Din cate amintesc trebuie luate cu cel putin 2 saptamani inainte de data cand te astepti s-apara menstruatia.
In ceea ce ma priveste a fost super. N-am avut nici un fel de reactii adverse. Nu mi-a mai venit ciclul in perioada aia si totul a fost in regula.
Nici eu nu luam in perioada aia anticonceptionale.
Poti totusi sa-ntrebi medicul daca ai dubii.
Concediu placut!!
Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004) 
oana_h spune:
De la farmacie mi-au dat clorocalcin, calciu si vit K sa le amestec si sa le iau in perioada CM. Cica scade cantitatea. Nu mi-au recomandat alte medicamente, au spus ele ca ma pot trezi cu dereglari greu de reparat.
Oare chiar este buna varianta cu AC luate cu cateva zile inainte? Nu ai dereglari dupa aceea?
miri__b spune:
Mai ce am mai cautat subiectul stiam ca-l citisem si nu-l mai gaseam. Na ca ma duce al meu sot tocmai cand nu trebuie in concediu. dintre toate citite ma tenteaza plasturele. cu cate zile il pui inainte? il tii mai multe zile consecutiv?mai are cineva solutii ptr problema?
Miri si
David - 23.12.2005
catrinik spune:
Dar decit sa ne chinuim cu pastile, plasturi, prafuri etc nu-i mai simplu sa folosim OB-uri?
Saptamina trecuta am fost si eu in aceesi situatie si am folosit OB-urile cu succes.
cristina22 spune:
quote:
Originally posted by Georgeasca
Dar decit sa ne chinuim cu pastile, plasturi, prafuri etc nu-i mai simplu sa folosim OB-uri?
Saptamina trecuta am fost si eu in aceesi situatie si am folosit OB-urile cu succes.
si-ai intrat in apa?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
doradora spune:
sigur ca poti intra in apa daca ai ob. singura treaba e sa il schimbi destul de des, pe prospect scrie ca parca la maximum 4 ore.
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri