chemata ca martor la proces
am mare nevoie de ajutor
sunt insarcinata in 34 saptamani si sunt chemata la un proces penal ca martor, proces la care nu vreau sa ma prezint din motive evidente "sarcina"...am inteles ca daca fac rost de o adeverinta medicala de la medicul de familie, pe care o am, plus o declaratie amandoua depuse la tribunal, cazul meu Inalta Curte de Casatie si Justitie, pot sa nu ma mai prezint fara a lua amenda
intrebarea mea este: stie cineva cum ar trebuii sa sune aceasta cerere sau declaratie nici nu stiu cum sa-i spun
va multumesc anticipat pentru ajutor
34+ David Christian
nunta noastra
noi
puiu meu
Raspunsuri
liliana_28 spune:
Buna,
Din cate stiu eu (poate gresesc) la un moment dat tot va trebui sa te prezinti la tribunal pentru declaratie. Daca nu poti acum....la fiecare termen vei fii si tu citata.
Declaratia nu stiu cum ar trebui sa sune dar intai intereseaza-te daca dupa ce vei naste vei fii totusi obligata sa te duci.
Ma gandesc (stricta parerea mea) ca ar fi mai bine sa te duci acum si sa scapi decat sa iti faci probleme ce sa faci cu bebelinul la urmatoarea infatisare.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
amar spune:
Are dreptate Liliana...martorii in procesele penale, depinde acum de cine esti chemata in proces, se pot inlocui din motive obiective,deci cazuri speciale..eu cred ca nu te impiedica cu nimic acum varsta sarcinii sa mergi, sa depui marturie si sa scapi....bineinteles punandu-le in vedere faptul de anu te stresa si face presiuni asupra ta care te pot afecta....altfel cine stie ...poate e fff.importanta si pertinenta marturia ta si vei fi citata si cu mandat de aducere....e bine sa o rezolvi acum ..ca nu e un capat de tara...
carmen 27s 70% fetita
liliana_28 spune:
Si oricum o data ce ai dat declaratia....nu mai au treaba cu tine.
Un sfat de la mine: daca te duci si din nu stiu ce motive nu vor sa iti ia declaratia (si o sa fii nevoita sa te mai duci o data) insista sa iti ia declaratia atunci ca altadata nu mai poti veni din cauze evidente.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
camelia1 spune:
va multumesc mult pentru raspunsuri...am rezolvato cu ajutorul unui avocat...eu oricum aveam o declaratie data anexata la dosar...dar vroiau sa ma cheme si in proces...s-a rezolvat cu o adresa in care mentionez ca imi mentin declaratia anterioara si un certificat de la medicul de familie din care reiese starea mea
va multumesc inca o data
34+ David Christian
nunta noastra
noi
puiu meu