Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mamamaria, am intrat prin "pile", sotia colegului sotului meu (hihi) este educatoarea lui David, lucreaza de 10 ani la gradinita asta si face angajarile la gradi. Iar ei cautau pe cineva din Europa cu ceva experienta in invatamant. Am facut un trainning la inceput (ea mi l-a facut) si apoi la job. Mai am de facut un an de studii, pe care cred ca il voi face la anul, caci e destul de scump si nu ne permitem inca...(nu voi mai putea lucra atunci, doar ceva practica). Apoi voi fi montessori teacher recunoscuta si daca ma vor mai tine balamalele pot sa fac un master pe montessori...Cam asta e planul meu... e o placere dar si o provocare sa lucrezi cu copii montessori in fiecare zi...
Nu am mare reducere pt David, dar desi scoala e f scumpa, alta scoala mai buna nu as fi putut alege pe el si ma bucur ca am prins un loc acolo...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Welcome cris, te-am trecut pe listuta.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bine ai venit Cris...si eu tot in New York sint...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

La noi nu costa nici after school-ul.

ei na.Nu costa nici day care, nici preschool, nici gradi, nici afterschool, casele sint sub 300k si medicamentele 9 dolari....
Unde stai tu Simina????
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Adica , cat half day? Ca asa si aici platesc copiii care stau pana la h.17 sau 18 nu stiu exact(vreo 3-400$). Raluca iesea la 2.50 program normal si nu plateam.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Half day e parca pana in ora 11 dimineata, inainte de lunch. Full day e pana la 3pm. Noi pentru 8.30am -3pm platim 300 pe luna, plus lunch every day. Pt. afterschoo, intre 3-5pm se plateste extra.

Despre cum alegeti scolile, dupa reputatie si rezultatele la testele statale. De fapt noi ne-am ales casa dupa scoala. Doar scoala asta e excelenta in sat la noi, restu' nu sunt prea bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ruxji ai mare dreptate cu scoala si zona. Au, au Ruxji pai nasol de tot. Aici ti am zis doar dupa h 17 platesti.

Ramona nu poti alege orice scoala publica, nu ai de ales ptr ca mergi la cea de care apartii. Cel putin aici.
Doar la magnete poti aplica la oricare si poti fi acceptat sau nu.
Unul din motivele ptr care Santa Monica e o zona fff scumpa este districtul lor scolar care este unul din cele mai bune in USA.

Bun venit Chris!

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Si eu vreau FREEEEEEEEEEE...nici macar la taxe nu imi scot pirleala ca private school nu se deduce de la taxe (nici prostii gen pian, gimnastica, innot si alte aiureli de genul asta). Afterschool e in plus (dar ai mei nu stau la afterschool) fata de tuition. Noi am optat pentru scoala ortodoxa greaca pentru ca nici pe mine nu ma tineau buzunarele la private neafiliat cu biserica (gradinitele/scolile particulare gen "Buckle my Shoe", Dalton, etc sint pe la $28k/an....undeva la nivel de NYU fara camin si cu liste de asteptare/pile/cunostinte pe care nu le am).

Cind am cautat scoala m-am uitat dupa o oarecare flexibilitate in programa, sa aiba recess (si gym) sa aiba program minim de arta si muzica, ratio elev/student (aici mi s-a parut extrem de important), pregatirea cadrelor didactice...am vizitat scolile...am tras un oki prin clase...si m-am mai interesat din vorba in vorba.

Scoala publica de linga mine este foarte aglomerata...cu toate ca are rezultate bune. Mi-ar fii fost super usor ca e la 3-4 stradute de mine dar in jur de 30+ de copii in clasa m-a cam speriat.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

La Raluca in clasa au fost 16 anul asta.
Dintr a 4a se fac si 30 in clasa.

La voi la scoli ii amesteca pe copii dupa fiecare an de scoala?! La Ralu in fiecare an se face asa.Colegii de la clasa a 1 a au fost altii decat cei de la a 2a si altii vor fi cei din a 3a samd. Dupa 5 ani se cunosc toti cu toti in scoala (generatia ei) Cica e bine ptr socializare.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La noi sunt in jur de 20 de copii in clasa. Nu cred ca ii amesteca dupa fiecare an, dar eu pe fi-miu l-am inscris la o clasa "multiage" si asa ca se va "amesteca" cu altii din comunitatea multiage. Acum la kindergarten ii va "amesteca" cu cei de clasa I, dar cand va fi el in clasa I, va trebui sa ajute si el cu cei din kindergaten, sa fie "buddy" al cuiva, asa cum va avea si el un "buddy" mai mare acum. O alta chestie interesanta in districtul asta scolar e ca sunt doar clasele kindergarten-clasa a 3a. Clasele 4-6 invata la o alta scoala. Dintr-a saptea merg la liceu, unde sunt doua aripi ale liceului, una pentru junior high si alta pentru senior, ca sa nu se amestece. Cica ar face asta ca sa nu fie probleme cu bullying impotriva celor mici de catre cei mari. Mi se pare o idee f. buna.

Mergi la inceput

Aici este k-5 apoi middle school 6-8 si apoi high school.

Pana acum ma tot intrebam ce i junior high school si ce i senior high school. Na! ca am aflat si eu. Da! o idee f buna. Pe acelasi principiu aici cei de la k sunt cumva tinuti deoparte de cei din 1-5.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput