Fetele din America (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Alina, vezi ca unele sint cu arome,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Va multumesc fetelor, am sa ma uit dupa ele.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Conchita, te astept cu drag!
Am si vizitat niste scoli, chiar si unele la intimplare. Asta ca sa avem termeni de comparatie. E greu sa-ti dai seama, pe aici dotarea e la fel. Doar ca unele scoli sint mai noi.
Nu toate scolile private sint bune. Gasesti date despre ele pe acelasi website.
Recent am citit pe site-ul local al mamicilor despre un copil de liceu care citea la nivel de clasa a cincea. Parintii s-au hotarit sa-l retraga si sa "homeschool" (alta nebunie!) copilul. Nu stiu cit i-o fi costat scoala aia dar oricit era a costat prea mult in conditiile astea.
Ma rog, eu sint pentru scolile publice. Problema e de programele pentru copiii mici, acolo nu ai decit variante de gradinite private. Si costa! Eu o sa caut printre cele din apropiere. Doar daca sint groaznice ma orientez si spre altele.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Conchita, mi-am amintit ca ai intrebat despre voluntariat.
La gradinita am fost doar in "field trips", nu cred ca erau si alte variante.
La scoala aici se cere cazier (anual) si exista posturi permanente sau tot din cele gen "field trip". La permanente (nu zilnic, dar e nevoie de tine din cind in cind) sint variante gen ajutor pentru invatatoare, ajutor la biblioteca scolii.
Mai poti activa in PTA, care e un fel de comitet al parintilor. E organizat la nivelul scolii, nu pe fiecare clasa. Sint puternice PTAs, aduna bani si organizeaza diverse activitati - in colaborare cu scoala. Aici m-a costat $14/an sa fim membri. A meritat, ca am primit un fel de carte de telefon a scolii si newsletters saptaminale. Eu in asta nu m-am implicat mai mult. Nu sint atit de infigareata si sint cu asta mica, nu am asa mult timp.

Mergi la inceput

Sinzi, am aruncat beef barley soup. In viata mea n-am facut mincare mai rea decit aia! Acum imi adun curajul sa incerc altceva. Spune-mi te rog, crock pot a ta se inchide etans? Ca la a mea s-a evaporat mult lichid. Sotul meu a aruncat cutia, as fi dus-o inapoi sa iau alt model poate. A mea e Rival.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanzi pai cum ii amesteca intre ei ca si varste? Atunci ce se mai preda in sala aia? Ori ptr a doua ori ptr a treia? (sau am priceput eu gresit?! ii amesteca ca si la Ralu dupa fiecare an)

Conchita nu i nenorocesti daca i dai la public. Daca au noroc de o teacher buna plus ajutorul de acasa este super destul. Raluca mea anul trecut la CAT6 a avut punctaj 99 din 99 si e la public dar a avut noroc de o teacher extraordinara si eu i am dat extra de lucru tot anul de pe diferite site uri.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Alina, s-ar putea sa gasesti si tije metalice pentru frigarui, avantaj ca le poti refolosi.
Mirosim fripturici weekendul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu am gasit bete pentru frigarui groase din lemn la STOP&SHOP, de fapt cred ca se gasesc in majoritatea supermarket-lor.

Am si eu o intrebare, unde pot gasi drojdie si cum se numeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ramona, si eu am Rival. O singura data am incercat sa-l folosesc si nu mi-a iesit mancarea; ori n-am stiut eu ori e firma proasta. Nici c-am mai incercat, zace in dulap.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Cris30, drojdia e yeast.

Oana B, mai bine intrebam inainte sa cumpar. Poate ca-i mai dau cindva o sansa, daca nu - facem iar garage sale.

Noi am primit de la scoala workbook pentru matematica, din care sa lucram acasa. Nu era tema obligatorie. Am mai cumparat noi unele si la sfirsit de an am mai primit citeva de la invatatoare. Asa ca sintem pregatiti pentru vacanta.
Eu am mai cumparat software pentru computer care e o combinatie de joaca si matematica sau scris/citit. Avem multe de genul asta. Dar prefer workbooks, unde verific dupa ce termina el.

Mergi la inceput