Ce hotel?Ce statiune mai aerisita?-la mare
Raspunsuri - Pagina 4
tania-z spune:
Subscriu la cele zise despre Amiral. Am fost si noi in iunie, cu copil de 1,5 ani. Pacat de investitie, ar fi putut iesi ceva frumos din hotelul ala, dar serviciile sunt execrabile, in special curatenia. Daca la ei curatenie inseamna sa dai cu mopul pe gresie, sa intinzi o chestie lipicioasa pe jos si sa uiti de aspirator.... PLUS, o singura hartie igienica in baie, la inceputul sejurului...iar dupa 3 zile tot nu s-au gandit ca avem nevoie de inca una macar, prosoapele nu le schimbau nici la 3 zile (in conditii de 4*) - cand le-am aruncat pe jos, femeia de serviciu le-a impaturit pur si simplu si le-a pus la loc!!! Asternuturile, daca nu faceam scandal, nu se sinchiseau sa le schimbe tot sejurul (am stat 10 zile), la micul dejun stateai de ti se lungeau urechile asteptand sa aduca paine sau rosii (!!), in conditiile in care ei taxau cam 30 ron masa aia de dimineata.
Eu zic ca sunt norocoasa ca nu am nascut pe acolo, la cateva scandaluri am facut pe la receptie! Aaaa si pana ne-am cazat a durat 4 ore, timp in care am avut de asteptat cu copil mic, care trebuia schimbat, vroia sa doarma etc.....
Concluziile le trageti singure.
Tania 32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
arinaa spune:
Eu va recomand cu caldura HOTEL MIORITA din NEPTUN.Camerele sunt dotate cu AC ,sunt mari,curate ....iar preturile sunt foarte accesibile .Noi anul trecut am platit 150/zi camera si sincer la ce preturi se practica pe litoralul romanesc eu zic ca e OK.Am uitat sa precizez ca este cotat ca fiind hotel de 3 stele ,iaar anul asta am vazut ca merg pe aceleasi tarife....deci nu va ramane decat sa dati un search pe google si sa va convingeti singure.
arinaa
stefiuta spune:
in legatura cu Miorita: am auzit ca desi intrarea la piscina este gratuita, tre sa platesti chezlongul, asa e? oricum, mie mi-a placut de fiecare data cand am fost.
dar in Jupiter a fost cineva de curand?
plecam la inceputul lui septembrie si stam la hotel Delta. stiu ca e cotat la 3 stele dar cineva mi-a zis ca au probleme cu grupurile sanitare, stie cineva?
leuta