Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 24
magghyc spune:
Naspa.
Programarile ca programarile, dar faza cu Cf2 mie mi se pare SUPER NASPA.
Ma rog. In cazul asta poate hotarasc de la bun inceput cu T cum procedez si daca e cazul sa am dr. de back-up in alt spital.
Na, ca dupa o zi cu 14 ore de munca am intrat sa ma relaxez si m-au apucat toti nervii... Nu de alta, dar in nici un caz nu am incredere sa raman gravida si sa merg la un alt dr.
Eu nu pot sa inteleg si pace cum naiba ajunge Eliasul sa nu mai aiba locuri? Este imposibil ca situatia asta sa dureze de atatia ani si sa nu existe solutie (pe cuvant ca daca avea cineva ambitie facea o maternitate de la fundatie pana acum...). Ma rog, sper sa isi fac T maternitatea lui
Oricum, gravidoaselor, bafta si sa reusiti sa nasteti cu T.
Va pup,
PS: Cristina, sa iti traiasca obraznicatura marca Tutunaru...parca mai ieri asteptai calmaaa sa te internezi pt nastere...eu i l-am aratat pe T lui Nic zilele trecute intr-o intersectie..i-am spus 'uite mama, nenea asta radea de tine cand stateai cu degetul in gura in burta la mami...".
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
monicabo spune:
Buna din nou! Mai am si eu o intrebare la voi, daca s-a mai confrumtat cineva cu aceasta problema: voua vi s-au umflat incheieturile de la sarcina? Dupa sarcina si-au revenit? De la sine in timp, sau ati facut ceva anume? cel mai vizibil este la incheieturile de la degetele de la mana, caci nu ma mai incap inelele ca la inceput. Probabil ca un pic si-or mai fi revenit, caci imi intra, dar ceva mai greu.
Merci frumos.
Monica
mishuta spune:
Uite ca revin si eu cu vesti noi, sa nu va las asa, cu ochii in soare, in legatura cu locurile!!
Deci, indiferent care-i situatia cu locurile, Tutu nu ne lasa sa nastem care pe unde! Graviduta de care va spuneam, va naste, prin cezariana, maine dimineata cu el, la Cfr2. Acum vom vedea daca cu el personal, desi asa s-a inteles sau doar va asista!!!
Azi am fost si noi la control si mi-a confirmat acelasi lucru, voi naste oricum cu el pe 3 septembrie (pleaca de pe 4 pe 10), chiar daca sunt sau nu locuri in spital!!!
Asa ca va pup pe toate si va doresc un we mai racorel!!!
Mih
37+
BarOana spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Buna din nou! Mai am si eu o intrebare la voi, daca s-a mai confrumtat cineva cu aceasta problema: voua vi s-au umflat incheieturile de la sarcina? Dupa sarcina si-au revenit? De la sine in timp, sau ati facut ceva anume? cel mai vizibil este la incheieturile de la degetele de la mana, caci nu ma mai incap inelele ca la inceput. Probabil ca un pic si-or mai fi revenit, caci imi intra, dar ceva mai greu.
Merci frumos.
Monica
Monicabo,si mie mi se umflasera si minile si picioarele de nu mai puteam purta nimic din incaltamintea pe care o aveam si a trebuit sa-mi cumpar niste opincute cu un nr.mai mare,inelele le-am abandonat ca nici nu le mai suportam ,doar verigheta o mutsem pe degetul mic ca acolo mai incapea.Cit despre cit de repede mi-am revenit...a doua zi ,parca nici nu fusesem vreodata umflata.Miraculos!Si eu am prins anul trecut calduri,dar nu ca anul acesta...am nascut pe 21 iulie...Imi este asa de mila de gravidutele pe care le vad,ca se chiniue pe caldurile astea nebune,dar asta este,se pare ca asa va fi de acum incolo...Nastere usoara-LA ELIAS!!!!!cu doctorasu nostru!!!!!!!
magghyc spune:
Mishuta,
Merci de vesti. Ca sa zic asa, mai era si varianta nascutului acasa . Evident, cu T...
Eu astept cu nerabdare programarea -ca sa stiu cam ce ma asteapta in caz de bb2.
Tie, nastere usoara!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
madau spune:
S-a intors de mult din concediu, din ce stiu e pe 4 sept pleaca iar pana pe 10. Garzile nu stiu cand le are, dar poti suna la spital si afli
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
otilix spune:
am nascut intr-adevar cand am simtit. pe 22 august la 10,35 a venit pe lume un ingeras minunat care ne bucura fiecare clipa. marti dupa-amiaza am vb cu dr T si mi-a spus ca maternitatea e inchisa. la 9,30 seara mi s-au rupt membranele si l-am sunat din nou. tot inchisa maternitatea, nu aveam inca contractii, asa ca mi-a spus sa il sun din nou cand am contractii si o savedem cum facem. i-am explicat ca la bz e exclus sa nasc, nu am cum. asa ca dupa ce mi s-a rupt apa m-am suit in masina si am ajuns la bucuresti. am asteptat dimineata, desi de la 2 noaptea au inceput contractiile regulate si dureroase, in speranta ca se va elibera vreun pat ceva. la 8 am sunat, tot inchisa. m-a trimis la municipal la dr dumitrascu. la 9 eram internata. cand am ajuns la ora 8si ceva la municipal aveam deja dilatatie 8. asa ca am ramas cu epidurala in geanta, dar asta e mai putin important. dr D a fost super, nu am nici un regret ca am nascut la municipal, din contra, cred ca doamne-doamne a aranjat mai bine lucrurile. la control voi merge la 3 sapt asa cum mi-a recomandat dr D, insa nu la dr T pt ca stiti si voi ca e imposibil sa obtii o programare atunci cand ai nevoie, chiar daca te-a chemat dr T. in plus asistenta lui nici macar nu raspunde la telefon, ci inchide.
Happiness_4_us spune:
Salutare!
AM si eu o mare rugaminte.
Cat costa un cerclaj in spital la Elias la Dr Tutunaru?
Multumesc din suflet!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by otilix
am nascut intr-adevar cand am simtit. pe 22 august la 10,35 a venit pe lume un ingeras minunat care ne bucura fiecare clipa. marti dupa-amiaza am vb cu dr T si mi-a spus ca maternitatea e inchisa. la 9,30 seara mi s-au rupt membranele si l-am sunat din nou. tot inchisa maternitatea, nu aveam inca contractii, asa ca mi-a spus sa il sun din nou cand am contractii si o savedem cum facem. i-am explicat ca la bz e exclus sa nasc, nu am cum. asa ca dupa ce mi s-a rupt apa m-am suit in masina si am ajuns la bucuresti. am asteptat dimineata, desi de la 2 noaptea au inceput contractiile regulate si dureroase, in speranta ca se va elibera vreun pat ceva. la 8 am sunat, tot inchisa. m-a trimis la municipal la dr dumitrascu. la 9 eram internata. cand am ajuns la ora 8si ceva la municipal aveam deja dilatatie 8. asa ca am ramas cu epidurala in geanta, dar asta e mai putin important. dr D a fost super, nu am nici un regret ca am nascut la municipal, din contra, cred ca doamne-doamne a aranjat mai bine lucrurile. la control voi merge la 3 sapt asa cum mi-a recomandat dr D, insa nu la dr T pt ca stiti si voi ca e imposibil sa obtii o programare atunci cand ai nevoie, chiar daca te-a chemat dr T. in plus asistenta lui nici macar nu raspunde la telefon, ci inchide.
Felicitari, sa va traiasca ingerasul, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el
Alexia si minunea mea Teodora