Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mda ... si cand ma gandesc ca acu' doua zile la Observator cand a fost concursul de regate la mare domnu' Copos se scuza ca a vorbit la telefon in timp ce ceilalti membrii ai echipajului dadeau un interviu ca urmeaza sa nasca nustiu ce nevasta de fotbalist si vorbea cu cineva sa se asigure ca la Elias totul va fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Oo, pentru cazuri d'astea "grave" sigur ca exista locuri libere.

Mih
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si rezerve care stau goale..ptr eventuale paciente ale lui Vlada, care "pot" aparea..in timp ce altele stau cate 4 in camera..cunoastem. Sa-i fie rusine!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

cine stie la ce dr te trimite T daca nu sunt locuri la elias? mie in dupa-amiaza asta mi-a zis ca elias e inchisa azi. deocamdata nu am intrat in travaliu si nu stiu cand se va intampla, dar mult nu mai e oricum. sper sa se gaseasca un loc si pt mine si pt voi celelalte care sunteti in asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

otilix, io vineri cand am fost la el, tocmai il suna o tipa care urma sa delivereze, a trimis-o la Elias si dupa 10 minute aia l-a sunat ca n-au paturi si nu o primesc, si el i-a dat numele si telefonul unei doctorite de la CFR2, dar nu mai stiu cum o cheama, ca ma cam pierdusem la faza cu lipsa paturilor!!!Oricum, nenascute nu ramanem noi, io sunt optimista!In cel mai rau caz, facem o criza de nervi, chemam televiziunea, bagam o nastere in direct pe hol, si toata lumea e fericita!!!!Ma aberez, of course, dar fac haz de necaz!!
Androix, multam de intrebare, sunt bine sanatoasa, burta creste bine merci!
Vroiam sa te abordez oricum, ca in "zona" nu prea ne vedem, da-ti scriu io mai incolo pe PM, sa-mi dai si mie detalii referitoare la ce lucruri tre sa iau cu mine, pt mine si bebeu, asta daca nasc la Elias, hihihi!!
Va pup si hai sa fim optimiste, ca doar nu e draq asa de negru!!
Mamitzud2 28+

Mergi la inceput

Oof, mai Otilix,sper sa ai parte de un loc in spitalul asta, pana la urma! T. nu ti-a dat mai multe amanunte, in legatura cu CF2?
Iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara si fara peripetii!

Si daca nasti asa curand, te asteptam si cu povestea! Bafta multa!

Mih
37+

Mergi la inceput

Oof, mai Otilix,sper sa ai parte de un loc in spitalul asta, pana la urma! T. nu ti-a dat mai multe amanunte, in legatura cu CF2?
Iti tin pumnii si iti doresc nastere usoara si fara peripetii!

Si daca nasti asa curand, te asteptam si cu povestea! Bafta multa!

Mih
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Merci otilix si otilica74 pentru sfaturi... O sa incerc sa mai sun, cu toate ca nu cred ca sunt sanse, am insistat destul la telefon, am specificat ca este controlul de 6 sapt...
Otilica, eu de ex. mai am putina secretie, de asta mi se pare si important sa-mi spuna dl dr daca e normal sau nu, sa nu fie ceva, care amanat sa duca la mai stiu eu ce...
Hai ca daca nu erau 6 saptamani, si erau 7 sapt, era ok, insa deja se fac 9 sapt la data la care m-a programat dna...
Credeti ca daca ma duc fara programare si astept sa intre programarile, pot si eu sa intru la sfarsit de tot? As vrea sa stau si eu linistita ca este normal organismul meu, uterul, toata zona, sau Doamne fereste ca nu e ok, si atunci sa stiu ce trebuie sa fac...

In alta ordine de idei, sa dea D-zeu sa fie bine si pt fetele care urmeaza sa nasca. Sper sa fie ok si la alte spitale si sa fiti pe maini bune, eu asa va doresc! E aiurea ca periodic nu se mai pot opera nasteri in spital, inseamna ca maternitatea Eliasului este foarte mica...
Doamne ajuta si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Uau ce situatii? Auzi sa nu ai unde naste... Bine ca am terminat cu asta.
Legat de controlul de 6 saptamani la mine s-au facut 10. Dar nu saptamani ci luni. Iar la control tot nu am ajuns. Cand vad ce problema este cu prograamarea ma descurajez total. Asa ca mai astept. Poate la toamna o fi mai rece si mai liber. Nu cred ca voi mai ajunge la Tutu la control. Chiar imi fac griji daca va trebui sa o iau de la capat cu o sarcina incotro sa ma indrept. Daca va fi tot o sarcina cu probleme, cu zeci de internari de urgenta? Iar acum cu programarea ma intreb eu cum sa ma programeze Ramona cand eu am ciclul neregulat dupa sarcina? Daca vin chiar in perioada de foc? Ce control imi mai face?
Ma intreb cu monitorizarile cum se procedeaza? Te programezi luna asta ptr luna viiroare dupa ovulatie? Naspa situatie. Ar trebui sa se faca ceva, dar ce?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

... cu monitorizarile se procedeaza in felul urmator - zic din propria experienta de luna asta - am sunat pe 10 august(ziua 1), am zis ca vreau la monitorizare pe 20 august(ziua 11) iar raspunsul a fost: "Va asteptam!" Pentru ca intelesesem ca s-a rezolvat cu programarile am insistat: "La ce ora sa vin, va rog?" Iar Ramona (desi am dubii ca era ea ca avea o voce prea amabila) mi-a spus: "Veniti dupa ora 14 pana la 8 seara!". Asa ca, dn punctul meu de vedere nu s-a rezolvat nimic, astepti la fel de mult si se intra tot in ordinea venirii!

http://tt.lilypie.com/krG5p3.

Mergi la inceput