Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna,
Am si eu o problema, va rog mult de tot, nu va suparati si daca ma puteti sfatui intr-un fel cum sa procedez...
Trebuia sa merg la sfarsitul lunii la controlul de 6 saptamani dupa nastere, insa eu am vrut sa ma programez din timp, am sunat la inceputul lunii august pt lucrul asta, si a vrut sa ma programeze tocmai la mijlocul lui septembrie, cu toate ca 6 saptamani se fac la sfarsitul lui august, si dl dr mi-a spus sa vin la acest control (ca toata lumea). Ce D-zeu sa fac? Este aiurea, trebuia sa sun imediat ce am nascut??? Voi cum ati facut, cele care ati nascut, ati nimerit fix la 6 saptamani? Totusi mie mi se pare aiurea de tot, am sunat aproape cu o luna inainte, i=am zis asistentei ca este pt controlul de 6 saptamani, nu ca nu se poate...
Nu va suparati pe mine ca intreb, eu intotdeauna am fost un om corect, am mers doar cu programare, am respectat-o, chiar daca asteptam si 2 ore la usa... dar situatia de fata chiar mi se pare aiurea :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sau sa ma duc la spital la dansul? S-o putea? Eu nu am fost niciodata la dansul la spital, cu exceptia zilei cand am nascut...
Credeti ca-l pot prinde la o garda ca sa ma poata consulta? ca aibe cateva minute libere, Oare cum sa procedez? Ca nici nu as vrea sa perturb programul de la cabinet...
SI stie cineva cand are dl dr garzi, in ce zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Buna,
Am si eu o problema, va rog mult de tot, nu va suparati si daca ma puteti sfatui intr-un fel cum sa procedez...
Trebuia sa merg la sfarsitul lunii la controlul de 6 saptamani dupa nastere, insa eu am vrut sa ma programez din timp, am sunat la inceputul lunii august pt lucrul asta, si a vrut sa ma programeze tocmai la mijlocul lui septembrie, cu toate ca 6 saptamani se fac la sfarsitul lui august, si dl dr mi-a spus sa vin la acest control (ca toata lumea). Ce D-zeu sa fac? Este aiurea, trebuia sa sun imediat ce am nascut??? Voi cum ati facut, cele care ati nascut, ati nimerit fix la 6 saptamani? Totusi mie mi se pare aiurea de tot, am sunat aproape cu o luna inainte, i=am zis asistentei ca este pt controlul de 6 saptamani, nu ca nu se poate...
Nu va suparati pe mine ca intreb, eu intotdeauna am fost un om corect, am mers doar cu programare, am respectat-o, chiar daca asteptam si 2 ore la usa... dar situatia de fata chiar mi se pare aiurea :(

sa stii ca asa am patit si eu. mi-a zis sa vin peste 2 sapt, dar a telefon nu am avut cum sa ma inteleg cu asistenta care mi-a spus clar ca nu mai sunt locuri ( de parca erau camere la hotel) si ca pleaca si in concediu dl dr si asa am ajuns la urmatorul control peste 6 sapt. si pe seama cui credeti ca a facut glume dr ca vin de sf petru si de sf maria doar la consult? iar vineri trecuta am fost fara programare tocmai dina cest motiv pt ca sunam degeaba si i-am spus dlui dr. m-a intrebat putin mirat; cum, ai zis ca asa te-am chemat peste 2 sapt si nu te-a programat? i-am raspuns, insa nu am insistat pt ca nu vroiam sa creez vreo situatie tensionata in nici un fel. oricum, la orice cabinet de orice fel din lume lumea vine si fara programare. e drept ca prioritate au programarile, iar cei ce vin fara asteapta la urma sau daca au noroc intra in locul cuiva acre a renuntat cu sau fara sa anunte.
cat despre controlul tau de 6 sapt incearca sa o mai suni pe asistenta sa ii mai spui odata situatia si spune-i ca te simti rau si ca trebuie neaparat sa te vada dl dr ca nu poti astepta inca 3-4 sapt.mai insista. succes.
off topic; ce m-am intins cu scrisul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Te poti duce si mai tarziu de 6 saptamani, nu-i nici o problema

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

iete la mine azi sunt 14 sau 13 le-am pierdut numarul deja si tot n-am ajuns Astept sa se regleze treaba cu programarile.
Acum serios vorbind vreau sa ajung sa-mi fac o secretie inainte si un papa nicolau si cine stie cand m-oi urni...

MamitzuD2 ce mai face burtik? creste ?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

MONICABO eu am fost la doctor la aprox 6 sapt ideea este daca mai ai secretie, eu stiu ca mie mi-a cerut medicul sa vada cum arata absorbantul, si sa iti dea sau nu unda verde la ..., asa ca cel care trei sa injure este sotul,mie chiar mi-a recomandat serios sexul dupa aprox 6 sapt. fiindca spunea dansul ca ma relaxeaza si ma ajuta sa trec peste depresiile postnatale, cica te refaci mai repede, eu cred ca daca medicul tau stie ca intarzii si a fost de acord e OK, mai ales daca nu sunt probleme...Sa-ti traiasca puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Acum vin cu alta problema! Fetelor care ati nascut, stiti ceva ce se intampla cand nu sunt paturi libere???
Ca eu scap de una si dau de alta se pare! Nu-i un locsor la Elias acum si se pare ca sa va fi ceva vreme, asta a spus si Tutu! Dar stiti daca el mai poate face nasteri si la alt spital???
Sau te trimite la cineva ???

Mih
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilix spune:

mie vineri acum mi-a spus ca nu mai am mult si nasc. apropo, am impresia ca mi s-a rupt apa, dar nu stiu sigur. dopul nu cred ca l-am eliminat, nu ca un dop propriu-zis cel putin, ci am avut/am niste scurgeri mai abundente si rosiatice. si mi-a spus ca nasc cu el, dar daca cumva nu mai sunt locuri libere ma trimite la cf2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

El nu mai "naste" in alt spital..dar te poate trimite la un prieten al lui.

Chiar nici un loc liber...tare nasol..cred ca asta e din cauza ca esti cu cezariana...daca nasteai normal nu vad ce-ti faceau, ca doar nu te lasau pe hol

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Da, Madau, nici un locsor. Eu sper sa mai rezist inca o saptamana macar dar mai e o tutunareasa care sta cu colul sters, pe ultima suta si nu stie ce se va intampla, desi a vorbit si cu T. Daca esti in travaliu, te trimit la Municipal sau Giulesti, s-a intamplat chiar acum 2 luni.
Problema e nu unde nasc ci cu cine! D'asta sunt asa panicata!
Sper sa fie bine si sa se gaseasca locsoare si pentru noi!
PUPICI multi

Mih
37+

Mergi la inceput