Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Merci Ana! In banii anestezistei au fost si cei pentru anestezic sau doar prestatia??
Si pentru bebe ce ti-a trebuit in spital?
Ca eu am vazut ca nu prea au nimic pe acolo, ca in mai toate spitalele de la noi, de altfel!

Mih
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mayaione,
tare povestea cu Vlada...eu nu pot confirma decat ca scorurile la el sunt mari. Cumnata mea a nascut cu el, per total a fost super nemultumita.
Uite ca nu am reusit sa ma programez...voi cum procedati la programre, o sunati pe asistenta lui T, nu? Ma gandeam ca poate s-a schimbat sistemul...

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

quote:
Originally posted by mishuta

Merci Ana! In banii anestezistei au fost si cei pentru anestezic sau doar prestatia??
Si pentru bebe ce ti-a trebuit in spital?
Ca eu am vazut ca nu prea au nimic pe acolo, ca in mai toate spitalele de la noi, de altfel!

Mih
35+

Doar prestatia, de anestezie s-au ocupat ei, nu am adus nimic.
Pt bebe o sa iti spuna ei dar in principiu: 8 pampersi pe zi, un body la fiecare baita(pe zi), un Bepanthen unguent, servetele umede, manusele, sosetele, eventual o caciulita daca sta la foto, uleiul pt bebei nu stiu daca il folosesc (nu cred ca au timp ...doar daca le "specifici" poate vor tine minte).
Nu stiu cum voi rezolva cu T.
Am auzit si eu de preturi ca 500 EUR la Parvu...totusi...e o nastere nu operatie pe cord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Am uitat sa adaug in povestea mea ceva dimensiuni f importante de altfel caci tb sa ma mandresc si eu: Greutate 3950, lungime 54. Nu degeaba am avut burta maricica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Bravo Ana pentru bebelanul cel maricios!!!
Cu T. nu stiu cum se rezolva, eu ma gadesc la un cadou, pe asta nu-l poate refuza sau o donatie la fundatia unde are proiectele.

Magghyc tot cu asistenta lui faci programarile si acum. Dar ar fi bine sa-ti faci cat mai repede ca este cam aglomerat si poti prinde loc abia pete 3 saptamani! Pe la usa cabinetului eu stau in ultima vreme cam 2 ore asa ca... iti inchipui!

Mih
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

salutare magghyc! ia uite, intru si eu din joi in paste, arunc un ochi pe ultimele doua pagini.. si ce-mi vad ochiii , te apuci de bb2! bafta, sa se prinda repede si sa mearga extraordinar de bine!

mada, tot n-ai scos steriletul?? no, apai nu-i bai, nici eu n-am ajuns sa mi-l pun, din pricina de dineros si timp.. chiar n-am alea 2 ore... of.

si in incheierea raidului, eu astept ziua in care poate nu se va mai da spaga. cat despre 500E - operatie pe cord... nooo, acolo (din experienta) preturile incep la 1.500-2.000E si cresc, in functie de complicatii si risc. dintr-o sursa "inside" am aflat cum ca, daca se da coltul, se returneaza banii...

nasteri usoare celor care isi asteapta minunile!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna,
Sunt noua aici pe forumul acesta, pe parcursul sarcinii doar am citit mesajele voastre.
Am nascut si eu cu dl dr. pe data de 11 iulie, la maternitatea Elias si totul a fost ok, dr. m-a incurajat (a venit in sala de nasteri inainte de momentul expluziei).

Am si eu o intrebare de curiozitate si doar pura curiozitate (retroactiv pun intrebarea):
inainte de a naste, deci dupa ce m-am internat, mi s-au luat probe de secretii vaginale si sange. La ex. de secretii inteleg ca s-a cautat streptococ si alte bacterii, dar la la sange, ce analize au mai facut? Am ramas cu nedumerirea asta, mi-a recoltat sange moasa, si eram cam stresata si nu prea avea chef de intrebari...

Bafta multa celor ce urmeaza sa nasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Cristina,
bine ai revenit! Merci mult de urari. Si eu intru rar pe forum si in general acum e multa lume noua, deci ma bucur cand vad nume vechi si cu rezonanta. Ce mai fac frumosii tai?
Da, m-am hotarat teoretic la bb2. M-as hotari si practic, dar as vrea intai sa vad ce zice T. Poate ca nu e nici o investigatie de facut inainte, dar ...daca e??
Ma rog, eu nu am mai ajuns dupa cezariana sa ma vada nimeni, ever...As prefera sa ma asigur ca o totul OK.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Magghy, ce ma bucur ca dau de tine, ha!
Chiar voebeam azi sa-ti facem o vizita ...cu Ioana vorbeam.

Scuzati ca sunt off topic dar am vrut sa o salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monicabo bine ai "trecut" pe la noi

Din ce stiu eu, asa mi s-a spus cand am nascut, analizele de sange erau ptr a-ti face din nou o coagulograma, testul HIV si RBW. Banuiesc ca la fe a fost si la tine. Depinde insa de protocolul din fiecare spital, sunt unele, de ex la Universitar, unde dupa nastere sunt obligate mamicile sa faca si micro la plamani

Carmina te scuz ca esti vecina de-a mea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput