Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 18
madalina_s spune:
Buna fetelor,
Eu sunt tot la dr. Tutunaru si sper ca voi naste normal sambata sau duminica. M-am ingrozit putin de ce am citit pe aici cu ultimele nasteri in Elias, dar totusi as vrea sa stiu cat trebuie sa dau la moasa, asistente, etc. si cat costa rezerva cu 2 paturi? Daca e program de alaptat la 3 ore inseamna ca nu iti mai aduce copilul in camera?
Madalina 39+
madau spune:
Hello fetele!
S_ana imi pare rau ca ai avut de tras cu "necioplitele"...bine ca sunteti ok voi, bb e sanatos..asta conteaza in final. Felicitari, sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!!!!
Magg si eu ma pregatesc "pisicologic" de vreo 4 luni ptr bb2, si asa bine ma tot pregatesc ca nici acum n-am ajuns sa-mi scot steriletul. Poate oi fi tu mai hotarata ca mine. Cabinetul e langa Elias, pe Sandu Aldea, consultatia nu mai stiu cate e...parca 1 mil, la coada stai tot 2 ore, cu indulgenta si mobilul nu l-a schimbat, e tot ala. Sper sa te fi updatat cum trebuie. Bafta!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
magghyc spune:
Madau,
in tine imi era baza..si uite ca nu am gresit! Ce mai faci? Printesa ta e bine?
Tocmai tu sa nu ajungi la T? nu se poate, trebuie sa te re-mobilizez un pic ca altfel intram in 2008 fara rezultate burticoase.
Eu o sa imi fac o programare, sa vad exact ce imi spune T.
Speram in sinea mea ca s-o mai fi eliberat la cabinet, dar pare-se ca nu. Asta e...sper sa ingros si eu randurile gravidoaselor care fac coada la el in curand
S_ana, felicitari si sa cresteti mari!!
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
mishuta spune:
Ana, imi trimiti si mie niste preturi de ceza, de fapt ma intreseaza in sala de nasteri cui ii dai si cat??
Ah, poate ma lamureste careva si cu activarea PM-ului ca eu nici acum nu am reusit!!!
Eu saptamana viitoare merg cu T. la Vladareanu, sa-i cer acordul pentru cezariana si sunt tare . Nici nu stiu cum sa-l iau pe nenea asta ca sa mearga treaba! Oricum Tutu mi-a zis ca incercam si noaptea, fara el daca nu s-o putea cu vorba buna dar eu tot nu inteleg de ce trebuie sa ma lovesc de chefurile unuia care habar nu are ce-i cu mine!Am ce am eu cu asta, ca tare-mi sta in gat! Dar de fapt nu-mi doresc decat sa fie bebele bine, sa iasa viu si navatamat, altceva...chiar ca nu conteaza!
Va pup pe toate si sa fiti fericite!!!
Mih
35+
magghyc spune:
Mishut,
eu sper ca Vlada nu se uita la subiectul asta... ca nu cred ca i-ar pica bine (glumesc).
Stai linistita, Vlada va zice "da" nu e atat de nebun incat sa isi asume riscul ...(nota bene: daca ii numara cineva cezarienele lui Vlada, statistic, s-ar putea sa ii pice fata. Eu stiu 4 paciente de ale lui, toate cu cezariana...ma rog, or fi avut toate ghinion ) Insa acest aspect al problemei nu te ajuta pe tine nicicum...
Singurul pe care te poti baza (si chiar poti, Slava Domnului) e T.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
otilix spune:
s_ana, felicitari pt bebelus. refacere rapida tie si multa sanatate si pofta de mancare celui mic. eu sunt din bz , dar vreau s anasc la elias cu T tocmai pt ca sper sa fie ceva diferenta intre conditiile din maternitate. si stiu ca e diferenta, chiar daca spitalizarea in sine imi inchipui ca nu e o experienta f placuta. daca poti trimite-mi si mie te rog PM pe care il trimiti si altor mamici despre "atentiile" pe care le-ai dat/cerut in spital. mai am si eu f putin pana nasc. multumesc.
mishuta spune:
Magghyc nici nu-i doresc lui Vlada sa se uite; desi daca ar face-o, as scrie cu mai multa ura ca sa afle si el pareri !
In rest, oi vedea eu ce si cum si chiar ma bazez pe T ca face ce crede el ca e mai bine!
Pupici si pregatire rapida si fructuoasa pentru bb 2
Mih
35+
s_ana spune:
Mishuta,
Intri pe mesaje private, options si bifezi activare mesaje private.
Apoi vorbim.
Desi nu e nimic secret.
Eu am dat 200 ron anestezist, 200 ron doctorul care l-a ajutat pe T (Cojocaru) caci a fost noaptea si nu au fost rezidenti sau "mana a doua" caci T a stat pana la sfarsit, 50 ron la asistenta sefa, si 30 ron la infirmiera care a stat cu mine (la care le-am mai dat spre dimineata cate ceva caci au stat cu mine toata noaptea). A doua zi am dat la neonatolog 100 ron caci am aflat ca s-a dat si 50 si 150, dar Popa aproape ca nu voia sa ia nimic.
Nici la mine T nu a fost cat am stat in spital si parca am fost a nimanui. Intr-un sfarsit m-a gasit si pe mine Ioana, una dintre rezidente, si m-a bagat putin in seama si mi-a facut fisa de internare (careia i-am dat si ei ceva).
Am mai dar 50 ron cand m-am intors sa imi scoata firele caci la mine nu s-a putut altfel cred , fiind a doua cezariana.
In rest cate 5 ron la fiecare tura la asistenta de salon si la infirmiera de la copii.
Trebuie sa rezolv cu T cumva dar nu stiu cand caci nu vreau sa raman datoare deloc. Cred ca am sa trec pe la cabinet cu o atentie mai consistenta pentru fiica lui. Aveti alte idei?
mayaione spune:
Vad ca nu s-au modificat scorurile prin spital...Azi am auzit ceva horror despre Vladareanu, de la o prietena de-a mea. Sotia unui coleg de serviciu a nascut cu Vlada, dar cand era in travaliu o tot intreba "a sosit sotul cu banutii". Intr-un final tipa a suferit un soc emotiv si nu a mai putut fi activa la expulzie. Acum nu stiu cat e de adevarat, dar nici nu vad un motiv ca sotul tipei sa bage in ele daca era multumit de prestatie.
Madau felicitari pentru initiativa bebe2, eu una nu ma mai incumet, ma termina Ana!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti