Dr. TUTUNARU (20)
Raspunsuri - Pagina 16
mishuta spune:
Buna dimineata si de la mine!! va trimit un pic de briza de la mare, desi si aici e cam cald dare muult mai bine
Cred ca fetele au nascut deja. Eu luni cat am stat la cabinet, domnul dr. a fugit un pic la o nastere si sper ca la una dintre ele. Si am impresia ca mai rezolvase pe careva de dimineata!!!!
Bafta multa si le asteptam pe fete la povestit!
Mih
33+
BarOana spune:
Nu reusesc nicicum sa modific virsta... urmez pasii din fereastra,dar nu modifica!Nu-s blonda!!!
elena23 spune:
Bun gasit, fetelor
Verific de mai multe ori pe zi mesajele de la voi si m-am hotarat sa ma alatur si eu in speranta ca vorbind despre nelinistea mea legata de momentul nasterii, o voi mai "ventila" putin.
Sunt in saptamana 37 de sarcina si fetita este asezata in pozitie pelviana (cu funduletul in jos).
Dr. Tutunaru mi-a spus ca daca nu se intoarce voi naste prin cezariana, numai ca din cele impartasite pe forum de majoritatea celor care au nascut la Elias, am vazut ca dr.Vladareanu da destul de greu aprobarea pt cezariana. Sper ca nu ma va lasa sa ma chinui sa nasc natural...
Voi ce credeti?
Elena
BarOana spune:
quote:
Originally posted by elena23
Bun gasit, fetelor
Verific de mai multe ori pe zi mesajele de la voi si m-am hotarat sa ma alatur si eu in speranta ca vorbind despre nelinistea mea legata de momentul nasterii, o voi mai "ventila" putin.
Sunt in saptamana 37 de sarcina si fetita este asezata in pozitie pelviana (cu funduletul in jos).
Dr. Tutunaru mi-a spus ca daca nu se intoarce voi naste prin cezariana, numai ca din cele impartasite pe forum de majoritatea celor care au nascut la Elias, am vazut ca dr.Vladareanu da destul de greu aprobarea pt cezariana. Sper ca nu ma va lasa sa ma chinui sa nasc natural...
Voi ce credeti?
Elena
Nu stiu daca sunt cea mai in masura sa te linistesc in privinta nasterii ,dar ca pacienta a dr.Tutunaru pot sa te asigur ca o sa faca tot ce este mai bine pt.tine,si nu te va lasa sa te chinui doar ca Vladareanu nu isi va da acordul pt cezariana....Cred ca se stie deja destul de bine ca nici T. nu este de acord cu cezariana la cerere,decit daca este cazul sau daca aduci super argumente!Asa ca nastere usoara ,refcere rapida si UN COPIL SANATOS SI MINCACIOS!!!!!!si nu in ultimul rind BINE AI VENIT PRINTRE NOI!
elena23 spune:
BarOana, iti multumesc mult pt incurajari. Asa ma gandesc si eu, doar ca, cu cat se apropie momentul, imi fac din ce in ce mai multe griji, eu care eram o pozitivista incurabila... Stiu ca este justificata starea asta de preocupare de tot ce tine de nastere - asa cum in regnul animal femelele se pregatesc alegandu-si si amenajandu-si locul, asa si noi, viitoarele mamici suntem setate aproape exclusiv pe acest eveniment. Fiind si prima nastere pt mine, incerc sa imi accept temerile.
Problema pe care o ai tu cu schimbatul varstei in "profil personal", am intampinat-o si eu cu setarea pentru data nasterii copilului. Calendarul acela da mereu eroare. Am incercat sa o introduc de n ori si nu o ia deloc
Elena, 37+
mishuta spune:
Elena bine ai venit si nastere usoara!!
Eu iti recomand sa citesti din capitolul trecut, am avut si eu aceleasi temeri legate de Vladareanu si aprobarile pentru ceza si m-am cam linistit! Din ce am aflat de la fetele care au nascut asa, nu cred ca te va lasa Tutu sa nasti natural sau sa te chinui, chiar si fara aprobare, va gasi el o solutie!
Bafta multa !
Mih
33+
elena23 spune:
Mishuta, multumesc si iti doresc sarcina usoara in continuare, pt ca oricum mai vorbim pana la eveniment!
Da, asa sa fie! Tot astept sa ne scrie fetele care urmau sa nasca inainte de plecarea lui Tutu - s_ana si orchis, sa ne impartaseasca si noua din experienta lor...
Se pare ca au alte prioritati acum - minunile mult-asteptate
Elena
37+
BarOana spune:
Fetelor,ieri,la Focus,(stirile de la prima t.v.),cred ca au dat-o pe Kay cu Sonia si i-au prezentat cazul !Cit a putut sa ma impresioneze ,nu va imaginati...Nu am mai fost buna de nimic toata seara.Am sa va rog sa-mi mai dati si mie conturile deschise pt. ea ,ca eu si sotul meu ne-am hotarit sa donam niste bani,poate o vor ajuta, desi am inteles ca este vorba de o suma imensa....450.000 euro sau nu am inteles eu bine?Nu am apucat sa le notam aseara pt.ca a trecut foarte repede peste ele(conturile).Dumnezeu sa-i dea putere Oanei(KEY)sa fie alaturi de ingerasul care se pare ca vrea sa traiasca !!!!Haide-ti sa o ajutam sa treaca cu bine peste incercarea asta,si sa dam fiecare din putinul pe care-l avem!!!
lauravoinicu spune:
Este un subiect la Sufletul Credintei despre Kay
Intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102542&whichpage=42 , vei afla mai multe
mayaione spune:
BarOana intr-adevar a fost prezentat cazul lui Kay pe prima. Conturile le gasesti pe paginuta Soniei: www.helpsonia.com
www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti