Dr. TUTUNARU (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mishuta o sa primesti si nr de telefon daca va fi nevoie, o sa-ti spuna T ce si cum. Dar mai la final, nu acum. Din cate stiu eu taticii nu au voie in sala de nasteri, iar prin salon...mai rarutz...acum depinde si de cat e de aglomerat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuta spune:

Merci Madau!!!
Ma gandeam eu ca deja pun intrebari aiurea, cu taticii
Chiar ar trebui doctorul nostru sa-si faca o clinicuta! Cine stie, vorba ta, nu-i imposibil!

Mih
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by madau

Gaviduta eu am o intreaga "istorie" apropo de Mateescu...fetele mai vechi de pe subiectul asta stiu ca am povestit la un moment dat...atat il duce capul, atat face..ca sa zic..trebuie ignorat (ceea ce eu nu am facut, dar asta ptr ca-s mai proasta de gura na))

Si cand am nascut eu era balamuc in maternitate, erau 25 de bebelusi, nu stiau cum sa ne trimita mai repede acasa

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mada, . Mie sa stii ca imi pare rau ca nu i-am zis ceva, am fost o fraiera. Si eu sunt mai tare-n gura, dar atunci chiar nu aveam chef de harta ca eram obosita, ma durea operatia, eram frustrata ca nu puteam dormi intr-o parte, ci doar pe spate si imi era gandul numai la Mara, asa ca l-am ignorat pe idiot. Dar pe urma, discutand cu fetele din salon, ne-am ofticat toate ca nu i-am intors-o, pt ca ne-a tratat ca pe niste adunate de pe strada si numai asta nu eram. Afurisitul!!!

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_ana spune:

Orchis,insemna ca ne vedem maine dim la spital...

Eu am vorbit azi cu T si mi-a spus ca e o nebunie ca sunt multi copii si ca sa il mai sun pe la 18: nu cred ca se rezolva azi,

MI-a spus insa ca se rezolva pana pleaca. Mai trag si eu nadejde.

39+

Mergi la inceput

Multumesc pentru galerie.
Chiar avem nevoie.
Sunt eu intelegatoare dar pana cand?

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

S_ana e bine ca ai reusit sa-i smulgi o promisiune ca se rezolva..ca asta e de bine

Graviduta tu ai avut ghinion cu cezariana, dar pe mine m-a prins intr-o dispozitie tare proasta, spre ghinionul lui, eram dimineata la 6, dupa ce statusem 14 ore in travaliu, toata noaptea avusesem dureri, frisoane...Miruna nu vroia sa suga...iti dai seama ce era pe mine. Si s-a gasit sa ma chestioneze el " de ce nu stau invelita"? Si de ce nu am fisa completata la zi? I-am zis vreo 2 sa ma tina minte..chiar radeam cu fetele din salon dupa ce a plecat cu coada intre picioare..cica si-o cam cauta de mult . Aaa, inutil sa spun ca a plecat strangand din dinti si zicand.."voi astea pacientele lui T sunteti toate asa tari-n gura"..bineinteles ca n-a ramas nereplicat...dar nu poci reproduce aici pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

s_ana, ai incredere in dr, daca ti-a spus ca se rezolva pana pleaca, atunci asa o sa fie; crede-ma ca te inteleg, pt ca si eu am tot mers la spital pana la cezariana, si cand mi-a spus ca azi (intr-o luni) ma opereaza, asa a fost; ai sa vezi ca se va rezolva;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Sper sa fie cum spui Anasia. Mi-a promis ca in noptea asta o comitem.O sa fie foarte obosit, la ce nebunela e in spital, dar sper sa nu avem altfel de peripetii.

Anasia ce anestezie ti-a facut si in ce conditii?

Orchis era la monitorizare cand am plecat din spital. Ii tin pumnii sa fie bine.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ana, generala mi-a facut pt ca era seara(21.40)si nu mancasem toata ziua, la mine era cea mai indicata asta, sa nu mai piarda timpul pana se instaleaza cateterul pt epidurala;eram in sapt 42 si bb nu dadea semne ca ar vrea sa iasa, plus colul meu era tare recalcitrant; deci, e clar, nasti astazi, cu siguranta o sa fii colega de salon cu orchis

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Alessia 10-11 luni
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

Cind ma gindescc ca acum 1 an traiam aceleasi emotii pe care le au acum Ana si orchis si ca acum feciorul meu are 1 an si 2 zile ,nu pot decit sa ma bucur si sa-i multumesc lui Dumnezeu si dr. Tutunaru pentru toate astea!Vreau sa va spun ,gravidutelor,ca nu aveti cum sa fiti dezamagite de dr.T.pt. ca nu va v-a lasa sub nicio forma sa nasteti cu alt doctor decit daca se intimpla ceva cit este dinsul plecat.Altfel...cu el o sa nasteti!Imi aduc aminte ca eu aveam dpn 25-27 iulie 2006,si la controlul din 10 iulie ma mai intreaba odata cind ar trebui sa nasc si cind aude...imi zice:auzi,eu pe 21 trebuie sa plec din tara ,asa ca daca nu se intimpa nimic pina atunci, o sa nasti pe 20 CU MINE!!!Toate astea mi le spunea in timp ce ma imbracam.Nu am putut decit sa articulez decit:PE 20 IULIE?DE SF.ILIE?da ,pe 20 iulie.SI DACA NU NASC PINA PLECATI? stau pina nasti!Si fetelor ,parca am avut gura aurita ...ca m-am dus pe 20 iulie la spital si am nascut tocmai pe 21 iulie la 5 a.m.Dar a fost pina a plecat el,nu? Ne-am tinut de cuvint amindoi!oarecum povestea mea seamana cu povestea ta,madau...am schimbat doua rinduri de moase,si ma rugam si eu si Bogdan sa nasc ai repede. Dr.T. mai venea de la cabinet ca mai nastea o graviduta ,mai venea si la mine si ma intreba :ce faci ma ,nu mai nasti?pina la 8p.m.sa nasti ca plec si te las singura .A avut vreo 10 sau 12 nasteri in ziua respectiva iar eu am nascut inaintea ulimei cezariene !Dar a meritat cu virf si indesat ,si au ramas cele mai frumoase amintiri si sentimente traite !! Poate va voi povesti, cu alta ocazie, cele 22 de ore petrecute in sala de travaliu ,cind toate gravidutele veneau ,nasteau intr-o ora ,doua si eu ramineam sa la dau apa ,sa le ajut sa se duca la buda,le faceam vint cu ziarul s.a.m.d ,dar A FOST FRUMOS!!!!!!Si evident totul a culminat cu momentul in care l-am auzit pe Andrei tipind si cind l-am pupat!nu cred ca voi putea uita vreodata momentele alea...Hai ca iar ma apuca nostalgia si m-am intins cit o zi de post!mii de scuze pt .spatiu dar de fapt eu voiam sa va asigur ca veti naste cu dl.dr.asa cum ati stabilit si totul o sa fie O.K.!!!!! Nastere usoara si COPII SANATOSI LA TOATE GRAVIDUTELE!!!!!!!! ANASIA ,te salut ,sunt OANA BARBU de la "infertilitate"si mi-a fost dor sa te "citesc"!Ma bucur ca v-am regasit pe tine si pe Tanima!Raluca ce mai face?Ce-i mai fac domnisoarele ?Sunt deja mari ,nu?Poate reusim in final sa ne vedem afara cu copilasii!Dupa ce trece codul rosu... Va pup pe toate!!!!am avut chef de palavrageala!

Mergi la inceput